Бодуров покани Божинов да гледа мач на "Фулъм"

21 август 2014 12:49   4116 прочита
Бодуров с №5 поздравява Божинов за гол в националния отбор
Бодуров с №5 поздравява Божинов за гол в националния отбор


Бодуров с №5 поздравява Божинов за гол в националния отбор

Пристигналият в Лондон на тестове в клуба от Висшата лига “Уест Хем” Валери Божинов ще изгледа тази вечер мач от Чемпиъншип - II ниво на английския футбол.

Нападателят на “Левски” и личният му агент Генади Вучков от “Градев Спортс” получиха покана от благоевградския защитник Николай Бодуров

да проследят от трибуните на стадион “Крейвън Котидж”

двубоя на неговия “Фулъм” с “Уулвърхемптън” от III кръг на сезона. Както “Уест Хем” и тимът на централния защитник е от английската столица. Преди Бодуров във “Фулъм” ритаха и другите двама благоевградчани Димитър Бербатов и Станислав Манолев, предаде 24 часа. В първите си два мача от Чемпиъншип водените от германския треньор Феликс Магат “котиджърс” записаха загуби.

Божинов може да получи кратък договор с “Уест Хем”. Това твърди английското издание “Ивнинг Стандард”.

“Българинът кара проби в и може да получи кратък договор. 28-годишният

български нападател беше като Уейн Руни,

но серия от контузии и случки извън терена му спънаха кариерата. Божинов премина от “Фиорентина” в “Манчестър Сити” през 2007 г., но изигра само 11 мача, тъй като получи две сериозни контузии”, пише вестникът. Информацията на четкащото Божинов издание би трябвало да означава, че при подпис нападателят на “Левски” ще се обвърже с “чуковете” до Нова година. При добро представяне той най-вероятно ще получи предложение за по-дълъг договор.

Божинов и “Левски” вече са се разбрали за трансферната сума, срещу която той ще може да напусне “Герена”. Според запознати тя е 200 хиляди евро.

М. Иванов


Още за: Н. Бодуров   покана   В. Божинов   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар