Благоевградският национал Ст. Манолев с пети пореден мач без победа в Русия

25 април 2015 14:04   5796 прочита


Кубан с драматична загуба от Уфа като гост

Българските национали Ивелин Попов и Станислав Манолев продължават без победа вече пети мач в руското първенство. В среща от 25 кръг на Премиер лигата Кубан отстъпи драматично с 2:3 като гост на Уфа. Мачът се игра в Перм, а символичните домакини вкараха два гола в самия край на мача.

Благоевградчанинът Станислав Манолев игра цял мач за гостите от Краснодар, а Попов се появи в игра в 65-ата минута на мястото Хабулов. Денис Тумасят даде аванс на Уфа в 25-ата минута, а в началото на втората част Харис Ханджич пропусна дузпа за домакините, предаде Блиц.

След това Кубан стига до обрат с попадения на Владислав Игнатиев и Ибрахима Балде. В последната минута на редовното време бившият играч на ЦСКА Марсиньо изравни резултата от втората отсъдена дузпа в полза на Уфа, а в третата минута Павел Аликин вкара победно за домакините.

Кубан, който има три загуби и две равенства в последните си пет мача, е на осмо място в класирането с 32 точки. Уфа записа втора поредна победа и вече е на 11-а позиция с 25 точки, на две пред битката за оцеляване. 


Още за: Ив. Попов   първенство   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар