Благоевградският клуб Спартак има своя медалист на европейското по канадска борба

20 май 2017 09:49   1 коментар   7518 прочита


Любомир Миланов спечели бронзов медал на 27- то европейско първенство по канадска борба в Катовице Полша. Състезателят на клуб Спартак загуби полуфинала на лява ръка и трябваше да се задоволи с третото място. Любо обаче може да съжалява, след като загубата му дойде от два фаула, които той направи и на практика не успя да влезе в битка с опонента си. Благоевградчанинът се състезаваше в една от най- трудните категории, тази до 100 кг.

Негов съперник за място във финала бе украинеца Айдер Айлинов. Това е първи медал за Миланов в тази категория на европейско първенство, въпреки че положи доста усилия, за да влезе в нея. Няколко дни преди кантара Любо трябваше да сваля килограми, което пък се отрази и на мускулатурата му, точно преди важните мачове. Днес Любо ще участва и на дясна ръка.

Останалите двама представители от Благоевград, Валентин Господинов и Радослав Скендеров не успяха да влязат в битката за медалите. Валентин Господинов участва в една от най- многолюдните категории, тази до 70 кг, където остана на 8-мо място, а Скендеров зае 13-то място в катогрия до 65 кг. Днес двамата ще участват и на дясна ръка, в последния ден от първенството по канадска борба.

Мая Иванова


Още за: любомир миланов   медал   борба   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
15 Юни 2017 12:55 | VikreaCoUlk
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Подключение электричества под ключ к частному дому, зданию довольно сложная процедура и выполнение ее необходимо поручать только профессионалам.

Электромонтажная компания «Центр Энергетических Решений и Инноваций» надежная универсальная энергетическая организация имеет большой опыт решения сложнейших задач присоединения к электросетям жилых домов и коммерческих объектов а так же увеличить мощность электроэнергии .

Специалисты компании осуществят получение ТУ, проектирование электроснабжения, электромонтажные работы и технологическое подключение к электрическим сетям с гарантией в кратчайшие сроки.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар