Благоевградският капитан на Лудогорец Св. Дяков: Поздравявам моите съотборници

29 септември 2016 10:58   3675 прочита


„Аз съм много доволен от нашия отбор, от старанието на всеки един, така че поздравявам моите съотборници“, заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след загубата от ПСЖ с 1:3 в мач от Шампионска лига.

„Орлите“ поведоха на френския шампион на Националния стадион, но възпитаниците на Унай Емери стигнаха до пълен обрат през втората част. „Труден мач срещу стойностен отбор. Имахме нашите шансове, но много бързите два гола и пропуснатата дузпа между тях, може би наистина решиха мача. Ако бяхме вкарали дузпата, мачът ставаше много различен, но не успяхме. В следващата атака ни вкараха гол. Много стойностен отбор, наказват всяка грешка.

Аз съм много доволен от нашия отбор, от старанието на всеки един, така че поздравявам моите съотборници. Честно казано, не ни изненадаха с нищо, но са много стойностен отбор и наказват всяка грешка, а ние допуснахме няколко днес. Аз лично съжалявам, тъй като можеше да се развие мача по друг начин, но никой не обвинява Моци, той е страхотен играч, така че продължаваме напред. За тези мачове живеем, те са съвсем друго ниво“, коментира благоевградчанинът след срещата, цитиран от Бгнес.

М. Иванов


Още за: Св. Дяков   капитан   загуба   мач   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар