Благоевградчанинът Ст. Стоилов: Атакуват ни, защото ги е страх от нас

10 февруари 2017 16:06   2 коментара   7914 прочита
сн. lap.bg
сн. lap.bg


сн. lap.bg

ЦСКА се възражда и скоро ще достигне до величието от миналото, сподели Стойчо Стоилов

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде обширно интервю клубния сайт, в което говори за селекцията на тима и целите пред отбор.

Той изрази и мнение, че мнозина атакуват клуба от страх, че той се възражда и ще достигне до това величие, което е имал в миналото, съобщава Блиц Спорт."Винаги има какво да се желае. Аз съм максималист, но мисля, че трите ни нови попълнения са футболисти с много добри качества и идват от доста силни първенства - Аржентина, Бразилия и Южна Корея. Имахме и други цели, но знаете, че винаги на една позиция се следят доста играчи. Имахме желание и за други, но мисля, че това е максимумът, който можеше да извлечем от прозореца", сподели босът.

"Не искам да се оправдавам, но срещнах доста трудности - неща, които за 15 години не бях виждал. Беше доста трудно да се привлекат футболисти тази зима. Не знам защо беше така, но беше тежко. Обяснявам си го по някои други причини, но не искам да коментирам. Важното е, че се взеха качествени футболисти - особено Каранга и Меркадо. Надявам се, че ще разкрият потенциала си.

Колкото до португалците - имат добри качества и се адаптират в различно темпо. Смятам, че всеки един има качества за ЦСКА. Въпросът е да ги покажат. Който не оправдае доверието, се разделяме с него".

"Знам, че отборът има голям потенциал, показа го и в подготовката. Лично за мен няма притеснения. Ще изградим балансиран отбор, който догодина ще се цели в постижения, които отиват на ЦСКА. Сегашната ни цел е влизане в Европа. Не е нормално да говорим за титла, предвид разликата, с която води Лудогорец".

"Спомените ми от годините в ЦСКА са, че когато дойдох, това беше истинският ЦСКА. Имаше военна дисциплина, която водеше до нещо в такъв клуб. Организацията беше на ниво. Още като юноша винаги съм се борил за победа. Вярвма, че играчите разбраха къде са и мисля, че ще им е по-лесно да покажат качествата си".

"ЦСКА вълнува много хора в България. Ние имаме най-много фенове и е съвсем нормално да се коментира навсякъде. Знае се откъде идват атаките и това си го обяснявам като усещане на страх, че ЦСКА се възражда и ще достигне до величието от миналото.", заяви Стоилов пред клубния канал на "червените".

И. Калинков

2 коментара
10 Февруари 2017 16:39 | да
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Симеон Мечев е виновен за всичко.


11 Февруари 2017 10:19 | жител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Стойчо, какви глупости плямпаш бе ??? Всеки знае, че това на е ЦСКА...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар