Благоевградчанинът Ст. Манолев се завръща в титулярния състав на ЦСКА

29 март 2017 12:20   4039 прочита


Белчев се чуди кой да води атаката

Благоевградският защитник Станислав Манолев ще се завърне сред стартовите 11 на ЦСКА за мача с Лудогорец. Той пропусна гостуването на Локомотив Пд (1:1) зара­ди наказание, а на неговото място много добре се пред­стави Стойчо Атанасов. Ма­нолев игра 90 минути като десен външен халф при поб­едата на националния отбор с 2:0 над Холандия и изявите му бяха стабилни. Големият му опит пък може да даде плюс за червените в пред­стоящия сблъсък с лидера в класирането.

Божидар Чорбаджийски не попадна сред титулярите в последните два мача на ЦСКА – с Монтана и Локомо­тив Пд, като на неговата позиция шанс за изява получи Рафаел Перес.

Подобно на Манолев и Чорбаджийски за­писа 90 минути на високо ни­во срещу Холандия и това му дава по-големи шансове за стартова позиция срещу Лу­догорец. Стамен Белчев ще трябва да прецени кой между него и Перес ще е по-под­ходяща опция за сблъсъка с Лудогорец, пише „Тема Спорт“. В офанзивен план по флан­говете е много вероятно червените да заложат на Десподов и Меркадо, които са крилата на ЦСКА в най-добра моментна форма.

Под известна въпросителна за срещата са Петрус Бумал и Фернандо Каранга. На тренировката днес ще има no-голяма яснота какво е тяхното състояние.

Бумал е получил удар срещу Локо Пд и е изпитвал болки през цяла­та изминала седмица, заради което не игра в проверката с Монтана. Шансовете му да излезе срещу Лудогорец оба­че са огромни.

Каранга пък още се възста­новява от разкъсани мускул­ни влакна и ще се прецени да­ли вече може да тренира на пълни обороти. На „Армия­та“ се надяват той да е го­тов за мача в събота. За същия пост опции са Кубемба и Кулма, който вкара на Мон­тана в проверката на Панча­рево в ролята на централен нападател.

М. Иванов


Още за: Ст. Манолев   ЦСКА   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар