Без Даниел Младенов "Пирин" приема "Нефтохимик"

31 март 2017 10:25   1 коментар   4067 прочита


На пресконференцията преди утрешния мач Милен Радуканов обяви, че само победата е приоритет за орлетата. Извън групата за мача, който ще бъде последен за двата тима от първата фаза на шампионат, ще остане Даниел Младенов, но в строя се връща възстановения Орлин Старокин. Мачът е утре от 17.30 часа на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.

Старши треньорът на ОФК “Пирин” Благоевград Милен Радуканов призна, че не гледа на мача, като възможност да подреди следващата си програма във втория етап от шампионата. Последният мач между двата тима през есента на 2016 година, бе белязан от сериозни съдийски грешки, които оказаха влияние върху крайния резултат в мача. Това е и единствения двубой след който ръководството на Пирин подаде жалба срещу съдийството. Назначението на скандалният рефер Станислав Ставров, обаче не притеснява треньорския щаб на орлетата.

Ръководството на Пирин пък обяви, че ще се включи в дарителска акация за събиране на средства в помощ на бившият юноша на клуба Васил Мадолев, който се нуждае от трансплантация на бъбрек. Мадолев игра за Пирин, когато тимът участваше в първенството на Югозападна В група.


Още за: ОФК Пирин   мач   орлета   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
31 Март 2017 14:28 | ПРИЯТЕЛ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

НЕКА ЦЕЛИЯТ БЛАГОЕВГРАД ДА ПОДКРЕПИ ВАСКО.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар