Берое предлага договор на Димитър Бербатов

28 юни 2017 16:01   2 коментара   6972 прочита


Ръководството на Берое ще предложи договор на нападателя Димитър Бербатов, който вече изигра една контрола за старозагорци срещу Славия и дори отбеляза победното попадение за 1:0. На този етап, обаче, старши треньорът и добър приятел на нападателя Александър Томаш тактично отклонява въпроса за статуса на звездата от Благоевград в клуба.

"Той само тренира с нас", лаконичен е Томаш. По въпроса се изказа и кметът на Стара Загора Живко Тодоров в отговор на зрителски въпрос по Тв Стара Загора, предаде Sportal.bg.

"Надявам се Бербатов да подпише с Берое. Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него", коментира Тодоров.

Бербатов вероятно ще продължи да тренира с Берое и в София, където старозагорският тим ще бъде на лагер от 30 юни до 7 юли на базата на националния отбор в Бояна. Там "зелено-белите" ще изиграят и 2 контроли, в които се очаква Бербатов отново да вземе участие - на 1 юли срешу отбор от Израел и вероятно на 7 юли срещу ЦСКА-София.

И. Калинков


Още за: Бербатов   договор   Берое   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
28 Юни 2017 17:32 | ????
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

вместо да помогне на родния му клуб той помага на Банско, Берое, Бдин Видин..... е за това никога няма да е легенда, ше си остане добър български футболист, просто няма да има на кой футболен клуб да казват леандата, шото е позьор, чехльо, жив и здрав да бъде


29 Юни 2017 09:48 | Граничар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И в Копривлен го очакваме.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар