Бербатов стресна ПСЖ, Блан го сравни с Ибрахимович

01 март 2015 13:56   2 коментара   9660 прочита


Старши треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан се изказа много ласкаво за благоевградската звезда Димитър Бербатов. Световният шампион с "петлите" от 1998 година вижда в лицето на българина най-голямата заплаха за вратата на неговия тим в утрешното дерби от 27-ия кръг на Лига 1. "Бербатов е много важен за Монако. За тях той е това, което е Златан Ибрахимович за нас.

Бербатов притежава интелигентност и перфектна техника. Той отлично знае кои са най-добрите му качества и винаги съумява да ги използва. Силен е при гардирането на топката и има голюв нюх, което го прави изключително опасен", не спести похвалите си Блан. Наставникът на парижани засегна и темата за централния защитник Маркиньос, за когото се говори, че ще бъде продаден след края на сезона. "Маркиньос е бъдещето на ПСЖ. Не искаме той да си тръгва, предаде sportal.bg. Ще направим всичко възможно, за да го задържим", обеща Блан.

Пари Сен Жермен е само на 2 точки от лидера Лион преди гостуването в Княжеството. Монако пък е на 4-а позиция и при успех може да се доближи до третия Олимпик Марсилия.


Още за: Л. Блан   шампион   Д. Бербатов   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
02 Март 2015 09:29 | Десен избирател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Колко приятно звучи коментара наЛоран Блан. Бербатов, гордем се с теб. Бий та да те уважават, визирам 94 г. Още им държи влага.


03 Март 2015 11:06 | Мухаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Барби на такива мачове е пълна скатавка, никакъв го няма. Затова не го и пуснаха титуляр, имам спомен да е решил само 2 (два) важни мача през кариерата си, този с Хърватска и този с Ливърпул, останалото е плява... факт




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар