Бербатов отсвири "Левски" и ЦСКА-София

28 май 2017 17:40   2 коментара   14690 прочита


Голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор - Димитър Бербатов, раздаде автографи в столично заведение. Футболната звезда от Благоевград призова хората да напълнят Националния стадион "Васил Левски", за да помогнат за каузата на децата.

"Развълнуван съм преди това събитие. Все пак ще се видя с много приятели, с хора, с които съм играл. Развълнуван съм, защото правим нещо за бъдещето на децата ни", заяви благоевградчанинът пред журналистите.

"Като напълним стадиона, ще видят хората, че си струва. Ще има разнообразна и интересна програма. Сега не мога да кажа за нови футболни звезди. Те се обявяват по определен принцип. Продължаваме да говорим с хора, с други вече е говорено и ще бъдат обявени скоро", довери той.

"Все още има билети. Хората могат да отидат да си купят, защото ще станат дарители за каузата на децата. (…) Младите момчета, които аз съм поканил, могат да се отъркат в такива световни звезди, може и да прихванат нещо", сподели родният стрелец, цитиран от ПИК.
Запитан дали ще гледа днешния мач между ЦСКА-София и Левски, Бербатов отговори: "На друга вълна съм, имам други ангажименти. Дано стане хубав мач".

И. Калинков


Още за: Бербатов   Левски   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
28 Май 2017 19:50 | Anonimen
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Литекс не е ЦСКА!


28 Май 2017 20:27 | ИСТИНА
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата „ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ”, същата „Д. С. ”, която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА „тип Белене” . # България е „член” на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия „Варшавски Договор”, същия „В. Д. ”, който удави в кръв „Пражката пролет” . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две комунистически изчадия ? ? ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар