Бербатов обяви нова голяма звезда за мача в София

06 март 2017 14:29   4095 прочита


Димитър Бербатов обяви още един футболист, който ще присъства на благотворителния мач в София на 14 юни. На тази дата Бербо и португалската знаменитост Луиш Фиго планират звезден двубой на Националния стадион "Васил Левски. Първият ас, чието име бе обявено, е легендарният капитан на Манчестър Юнайтед Райън Гигс. Днес стана ясно, че и Пол Скоулс, ще уважи голямото събитие.

Ето какво написа благоевградската звезда във "Фейсбук", цитиран от Спортал.бг. Играчът, който, като мен, обичаше да говори на терена, вместо извън него. Можеше да те намери с един пас, където и да си на игрището. А на тренировка почти всички си патехме от мерника му, когато бяхме с гръб към него.

Той е най-титулуваният английски футболист за всички времена и един от най-успешните играчи в историята на футбола – спечелил е 25 трофея, включително 11 титли на Англия и 2 титли в Шампионската лига. Един от най-добрите централни полузащитници. Със своите 718 мача за „Манчестър Юнайтед“ е третият в класацията за най-много срещи за „червените дяволи“. За първия отбор на „Юнайтед“ играе в продължение на цели 20 години.

Той е в залата на славата на английския футбол.

Пол Скоулс. Очакваме го в София!

Р. Андонов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар