Банско взе талант от школата на ЦСКА

07 февруари 2016 13:29   1 коментар   2622 прочита


17-годишният талант от отбора на ЦСКА Адриан Димитров започна тренировки с мъжкия отбор на ПФК Банско. Информацията потвърди старши треньорът на отбора Иван Атанасов.

"Адриан Димитров е голмайстор от изминалото първенство в юношеския състав до 17 години и в дублиращия тим. Познавам много добре неговата игра е се надявам на този млад централен нападател да разчитаме през пролетния дял от първенството на Б група, предаде Sportal.bg. Със сигурност той ще вземе участие в контролния мач, който ще изиграем в събота от 14 часа на стадиона в село Годлево срещу втородивизионния Пирин Разлог.

Единственият футболист, който няма да вземе участие в този контролен мач, е Атанас Чепилов, който се готви самостоятелно без топка заради контузия. Под въпрос е и участието на Боби Хазуров, който вече се чувства добре и тренира, но ще преценим в деня на срещата дали ще вземе участие и колко време. До момента сме изиграли три контролни мача, в които постигнахме победи срещу Витоша Бистрица с 4:1 , Септември София - 4:1 и Вихрен Сандански - с 3:1", каза Иван Атанасов.


Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
08 Февруари 2016 10:26 | банскалия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е защо ми е да плащам за някои си талант които не ме интересува. От тоя загубен отбор само пари се харчат. 20 човека имат интерес към него, толкова ходат и на стадиона. Следващия път да ме питат дали да харчат парите ми!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар