Антон Огорелков и Маргарита Стойчева с победи на Световното по Таеакуон-до ITF

28 август 2015 09:09   1 коментар   5079 прочита


Родените в Благоевград Антон Огорелков и Маргарита Стойчева започнеха с изразителни победи в елиминационните кръгове записаха в дисциплината „спаринг индивидуално” на Световното първенство по Таекуон-До ITF в Пловдив за мъже и жени.

Пред близо 1000 човека в новата спортна зала (колодрум) трикратният шампион на Европа за юноши и дебютант при мъжете Огорелков се наложи над Шанг Ли Ен (Китай), а Стойчева отказа Александра Сереметис (Гърция) и продължава напред. В схемата двамата ще трябва да изиграят по още две срещи, за да стигнат до медалите. Своят ред за излизане пред публиката чакат Ивет Богданова (кат. 63 кг) и Елена Самарджиева (кат. + 75 кг) на спаринг индивидуално до края на днешния ден.

Националният ни тим пък загуби от Република Корея в дисциплината „ форма –отборно” и отпадна от шампионата. Официалното откриване на първенството ще бъде в 19. 30 часа с грандиозна церемония като за целта в единия край на залата е специално построен декор наподобявайки части от Античния театър в Стария град.


Още за: А. Огорелков   победи   кръгове   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
28 Август 2015 09:54 | ванчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Успех! Стискаме палци за всички!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар