Антон Бачев напусна поста старши треньор на Септември (Симитли) по собствено желание

28 февруари 2017 13:30   6069 прочита


Новината бе научена рано тази сутрин, когато Бачев обоснова решението си да напусне ръководния пост в отбора.

Веднага го потърсихме за коментар, защо напуска представителния тим на Септември (Симитли), какви са основните му мотиви за раздялата с отбора и какво следва след треньорския пост?

Защо реши да напуснеш треньорското място?

Първо искам да се извиня на двамата човека, които ми имаха огромно доверие, за да стана треньор на обора- Апостол Апостолов и Методи Стойнев, разочаровам ги с това мое решение, но през изминалия месец като треньор разбрах, че не съм готов да водя отбора. Искам да съм честен, както с тях, така и с колегите ми от треньорския щаб, футболистите, както и към всички почитатели на отбора на Септември (Симитли).

На този етап, смятам, че не съм достатъчно полезен на отбора, това чувствам със сърцето си и искрено го заявявам пред Вас. Моето желание, за да върви отбора напред е да дойде друг треньор с по- голям опит от моя, който да може със всички сили да помага на момчетата от отбора да станат по- добри като индивидуални играчи и като отбор. Искрено искам да благодаря за подкрепата от страна на Методи Стойнев и Борис Николов, които се опитваха да променят моето решение, но мислейки на първо място за отбора бях категоричен с него.

Благодарност искам да изкажа и на футболистите, които през времето в, което бях старши треньор, проявиха към мен и треньорския ми щаб много уважение и добро поведение.

Какво очакваш от отбора след напускането ти като треньор?

Вярвам в отбора,, вярвам че в следващите си срещи, те ще показват много добри игри и всички, които обичаме Септември (Симитли) ще имаме много поводи за гордост и радост.

Какво разбра през месецът начело на отбора за себе си?

Времето, в което бях треньор на отбора беше много добър опит за мен. Взех си много поуки и научих много уроци за това по кой път трябва да тръгна. Смятам, че мястото ми е сред децата в школата, където се чувствам най- полезен и там ще продължа да работя. Връщам се отново при най- малките деца в школата на Септември (Симитли), с децата се чувствам най- добре и ще съм щастлив да ги науча на много тънкости във футбола. – каза Антон Бачев след напускането на треньорския пост на Септември.

М. Кирилов


Още за: бачев   решение   пост   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар