22-годишен вратар дебютант отчая неврокопчани

03 май 2010 00:10   5856 прочита
Кр. Трайков
Кр. Трайков


Кр. Трайков

Вратар дебютант отчая “Пирин” /ГД/ на стадион “Мрамор”, където пред стотина зрители неврокопчани паднаха от слабака “Ком Миньор” с 0:2. За домакините това бе мачът на оцеляването във втория ешелон. 22-годишният им страж Петър Петров се превърна в герой за своите и имаше основна заслуга за спасителните 3 точки. Няколко негови майсторски намеси провалиха опитите на избраниците на Красимир Трайков да продължат успешната си серия тази пролет, а в две други ситуации късметът покри съперниците. Хаотичният щурм на домакините се увенча с гол веднага след почивката, когато капитанът Илиян Антонов изведе Благовест Тодоров на стрелкова позиция и Юсев бе безпомощен.

Интригата си отиде окончателно в 80-та мин. с точния удар по диагонала на младежкия национал Даниел Генов. Бившето орле Марио Метушев пропусна най-изгодните положения за пиринци. В лагера на победените не драматизираха поражението. Крайно настроени ултраси в Гоце Делчев обаче призоваха любимците си да се стягат за неделния сблъсък с “Вихрен”. Част от агитката не може да прости на наставника на санданчани Йордан Боздански, че през зимата се изнесе към курортния град, и се заканва да го посрещне като враг.

“ПИРИН” /ГД/: Юсев, Анев, Шишков, Катунчев /65-Моллов/, Самокишев, Кръстев, Илиев, Лапантов, Метушев, М. Близнаков /57-Шериф/, Тафров.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар