20 полицаи спасиха от линч съдията след мача Марек-ФК Кюстендил

26 май 2016 13:35   5530 прочита


Марек 1915 ще представя област Кюстендил в баражите за влизане във В-група. Дупничани победиха в Бобошево лидера в група Осогово -ФК Кюстендил с 2:1 в един мач изпълнен с много нерви и малко качествен футбол. На няколко пъти играчите на двата тима влизаха в масови мелета, но главния съдия Б.Манов така и не показа червени картони.

След последния съдийски сигнал футболистите от Кюстендил атакуваха съдийската бригада и само бързата намеса на полицията спаси реферите от линч. Близо 20 полицаи направиха кордон и изведоха от терена арбитрите. Стадиона в Бобошево бе почти пълен, като играчите на Марек се радваха на сериозна подкрепа от близо 700 души.

Срещата изгледа и легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки, който бе в компанията на кмета на Дупница инж.Методи Чимев. Отборът на Марек започна по-добре и срещата и създаде две добри положения за гол, но те бяха пропуснати от Димитър Владимиров и Димитър Чечев. В 26-та минута след центриране от пряк свободен удар на А.Иванов в наказетелното поле най-добре пласиран бе Жорж Георгиев, който с глава откри резултата, предаде zadupnitsa.com. Две минути по-късно при атака на Марек Радостин Джогански с премерен удар изравни 1:1.

След този гол стана и първото масово меле на терена, след като Нешев искаше да вземе бързо топката от мрежта, а Наков от Кюстендил реши да му попречи. През втората част отново нямаше качествен футбол, като дупничани все пак стигнаха до положение в 68-та минута, но Чечев, след като излъга и вратаря стреля в страни от вратата. В 85-ата минута Росен Йорданов с шут от близо 30 метра не остави шанс на вратаря Димитров и вкара победен гол за Марек.

М. Иванов


Още за: група   съдия   нерви   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар