Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “айната на —ашка ¬асева, вижте нейната гол€ма несбъдната любов! Ѕила луда по известен бг мафиот....
   –егистрац舫абравена парола

«релищна катастрофа на ќколовръстното в столицата (—Ќ»ћ ј)


21 април 2017 12:11   18918 прочита«релищна катастрофа е станала в —офи€. “ова става €сно от снимка, публикувана в социалните мрежи, научи Ѕлиц. Ќа фотоса се вижда, как бус и лек автомобил са излезли от платното и са попаднали в крайпътната канавка.

ќт коментарите под снимката става €сно, че катастрофата е ќколовръстното шосе малко над √орнобански път в посока "ћладост". ѕотребителите пишат още, че тази "рекичка" често е местопроизшествие. ¬се още не е €сно дали и колко са пострадалите. Ќе е €сна и причината за автомелето, но един от коментиращите предполага, че е заради летни гуми.

ќще за: катастрофа  мрежи  канавка ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.