Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќеверо€тна маска за лице от краставица, ко€то веднага омекот€ва кожата... јпетитно, хрупкаво и бързо: “опли сандвичи ДЅолонезеФ “ежка сватба! ¬олен —идеров се жени в недел€
   –егистрац舫абравена парола

ќ√Ќ≈Ќј ¬≈Ќƒ≈“ј! ѕодпалиха магазина на дизайнерка в центъра на —офи€ (—Ќ»ћ ј)


19 май 2017 11:22   1847 прочитаƒизайнерката ћиглена  аканашева-ћегз стана жертва на палеж. ѕо-рано днес т€ сподели в профилите си в социалните мрежи снимки и видеа от случа€, придружени от притеснен статус, вид€ ѕ» .

"ѕалеж в магазина ми в —офи€. Ќикога от нищо не се плаша и малко неща могат да ме изненадат изобщо. ¬ момента просто не разбирам. ¬сички, които работ€т по случа€, казват, че е на личен мотив. —транно. јз ... не знам, в главата ми е само как да започнем да работим веднага отново. ћомичета, над€вам се да не загубим повече от 2 часа работно време и към 12-1 часа магазинът отново да работи нормално", написа  аканашева.

“€ н€ма предположени€ кой може да е извършител€т и н€ма гол€м директен конфликт с никого.

“ова не са първите опити за посегателство именно към този магазин на дизайнерката. ћиналата година 2 пъти витрините на заплени€ магазин б€ха чупени, но т€ не пожела да го напусне или да спре работата си. »зглежда е истински трън в очите на н€кого, пише "’отарена".

ќще за: жертва  палеж  профили ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.