Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  акви ги върши ≈нджи  асабие? ƒиетоложката мами с.. ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

»зненадваща улика в дома на √ринго обръща нещата, ще се измъкне ли от ареста любовникът на —офи ћаринова?


12 октомври 2017 11:32   4596 прочитаѕолицаите действително са намерили оръжие при спецакци€та в дома на гаджето на —офи ћаринова – “одор ƒавидов. ќткрити€т пистолет обаче е бил газов.ƒо момента криминалистите не могат да докажат, че √ринго е свързан със стрелбата по палата на бизнесмена јсен јтанасов – јриф. «атова и любими€т на ромската певица е обвинен само в изнудване и заплахи за убийство срещу јриф и семейството му.

¬ материалите по делото обаче са приложени и доказателства след огледа от баровски€ имот в циганската махала в јйтос. ќт т€х ставало €сно, че срещу къщата е стрел€но с 9-милиметров пистолет „ћакаров”.. јдвокатът на √ринго –  расимир  ацарски ще направи нов опит да измъкне айтозли€та от кауша още тази седмица. ќпитни€т юрист е протестирал вчера м€рката на ƒавидов и очаква ново заседание на –айонни€ съд в јйтос още този петък.

„—м€там, че обвинението е доста разклатено. Ќе съм убеден, че са взети под внимание новите обсто€телства по случа€, а именно - новите показани€ на —ливков. јко б€х сигурен, че подзащитни€т ми е извършил такова нещо, щ€х да му кажа да се признае за виновен и да го пуснат с една условна присъда заради чистото му съдебно минало”, за€ви  ацарски.

јдвокатът потвърди информаци€та, че при обиска в дома на √ринго са намерени сим карти. “е обаче били чисто нови и не са използвани за изнудването на јтанасов. —поред защитника семейството на јриф не е казало и една дума срещу ƒавидов. Ѕизнесменът за€вил единствено, че е заплашван по телефона от непознат за него мъж. »нформаци€та се разминава с €ростната атака, ко€то съпругата му ≈ленка води в социалните мрежи срещу √ринго и —офи.

Ћюбопитна подробност е, че јтанасови са съседи на √ринго.  ъщите им се намират на 200 м една от друга. ћеждувременно ромската перла —офи ћаринова изпаднала в паника. ѕевицата се чувствала много зле не само заради липсата на любими€, но и заради това, че двойката губела сериозни ангажименти. ѕърви€т от т€х бил утре, когато —офи и √ринго тр€бвало да весел€т сънародниците ни в Ћондон.

¬ събота пък имали участие в Ѕерлин. „Ќе намирам за сериозни доводите на прокуратурата, че ако напусне страната, може да се укрие. ¬сички зна€т къде точно ще бъде. јко искат, могат да го арестуват и на сцената”, коментира адвокат  ацарски. “одор ƒавидов беше закопчан заедно със —тефан —ливков. —поред прокуратурата √ринго е мозъкът на схема за изнудване на бизнесмена јсен јтанасов. /Ѕлиц/

ќще за: улика  √ринго  гадже  криминалисти ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.