Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... 18-годишната јлиси€ Ўмит е провъзгласена за най-секси спортистката на света
   –егистрац舫абравена парола

»здирват вещите лица по делото срещу акушерката ≈мили€  овачева, пребила бебе


20 март 2017 12:21   3375 прочита

јкушерката ≈мили€  овачева, обвинена за опит за убийство на бебе. —нимка: “руд
јкушерката ≈мили€  овачева, обвинена за опит за убийство на бебе. —нимка: “руд


јкушерката ≈мили€  овачева, обвинена за опит за убийство на бебе. —нимка: “руд

ѕоредно заседание по делото срещу акушерката ≈мили€  овачева, обвинена в опит за умишлено убийство на новородено. ƒнес се €виха само двама от свидетелите, в момента се издирват вещите лица, защото нито едно от т€х не се е €вило на заседанието, съобщава ЅЌ“.

ƒнешни€т ден може да се определи, като най-важен от процеса срещу  овачева, започнал преди две години, защото ако бъде даден ход, ще се гледа основното доказателство – видеозаписи, които документират действи€та на  овачева как по време на дежурството нанас€ удари на новородената Ќикол. «ащитата на  овачева на н€колко пъти се опита да оспори автентичнотста на записите.

—поред прокуратурата по време на нощно дежурство през април 2015 г. ≈мили€  овачева е пребила почти до смърт 4-дневната Ќикол./“руд.бг

ќще за: дело  ≈мили€  овачева  опит ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.