Ќовините на югозападна Ѕългари€
ћодни аксесоари: ÷ветни чанти на марката Hermes (—Ќ»ћ ») Ќова тенденци€ при жените, ко€то ще ви шокира... (—Ќ»ћ »)  ръв навс€къде:  уче разкъсало крадец, опитал да ограби къщата, собствениците заварили сцена от филм...
   –егистрац舫абравена парола

»здирват жена, изчезнала преди два месеца


21 април 2017 12:32   3633 прочита–”- Ўумен издирва по молба на близките й ’ристина Ћенинова  остадинова на 41 години, жител на село  амен€к. ∆ената е напуснала дома си на 22 февруари тази година и оттогава е в неизвестност.

 остадинова е висока около 175 см., с нормално телосложение, светло лице, сини очи, дълга права кестен€ва коса. ѕо данни на нейни близки е възможно да е придружена от 52-годишен мъж от село  амен€к с имена Ќехат јхмедов. ∆ената е напускала дома си и друг път и е установ€вана в негова компани€.

”мол€ваме хората, които имат информаци€ за местонахождението й да подадат информаци€ в близкото полицейско управление или на телефон 112./Fakti.bg.

ќще за: издирване  жена  месеци ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.