Ќовините на югозападна Ѕългари€
18-годишната јлиси€ Ўмит е провъзгласена за най-секси спортистката на света © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо »зточник: tastyЋесен пай без печене
   –егистрац舫абравена парола

»здирваната ученичка: Ќе ме търсете, изб€гах от любов!


21 април 2017 12:27   11890 прочита„ћамо, тате, н€ма да изл€за. ќбичам на максимум. «нам, търсите ме. Ќо ако ме приберете, ще се самоуб舓, това написа във ‘ейсбук издирваната от 3 април от баща си јшкън ’асан 16-годишната девойка ‘атме јшкън, пише ‘акти.бг.

«аради изчезването на тийнейджърката, в квартал „Ѕоровец“ в  ърджали възникна напрежение. ¬ продължение на два дни имаше протести. ’ората от фамили€та и техните близки насто€ваха за по-бързи действи€ от страна на ћ¬–.

16-годишната ‘атме јшкън е в неизвестност от 3 април. –одителите й са подали жалби в полици€та и в прокуратурата. "ќт 3-и април н€мам никаква вест от дъщер€ си. Ќе знам жива ли е, мъртва ли е, продадена ли е?", за€ви по време на протестите бащата јшкън ’асан. “ой твърди, че знае кой е похитител€т на дъщер€ му и това според него е 23-годишни€т ћаксун.

ѕо думите на бащата, чичовците на млади€ мъж ходили при бабата на ‘атме и й предложили да сватосат младите.

"ƒъщер€ ми не е животно. јз искам т€ да завърши техникума и да си намери хубава работа, а не да работи в чистотата", категоричен е јшкън ’асан.

ѕротестиращите об€виха, че ако след празниците полици€та не открие и не върне 16-годишната ‘атме, ще отидат на протест пред сградата на ћ¬– в —офи€.

24rodopi.com публикува видеозапис с момичето и сочени€т от баща й за неин похитител ћаксун.

„“атко, не ме търсете! »зб€гах от любов! “ова беше мой доброволен избор“, казва ‘атме във видеото, изпратено до меди€та, което се по€ви и във ‘ейсбук.

„јз не съм € отвличал, т€ дойде сама. Ќие се обичаме, не ни търсете повече“, това пък са думите на младежа. ¬идеото с двамата влюбени се по€ви малко след втори€ протест на жители на квартал „Ѕоровец“.

 

ќще за: ученичка  любов  издирване ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.