Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕионсе изуми всички с уникална рокл€ на бал организиран от –иана (—Ќ»ћ ») ƒ-р –авил ћирхидаров: ѕрепарат от човешки клетки възстанов€ва гръбначните дискове  им  ардашиан изглежда изумително в изр€зан бански на плажа в ћалибу (—Ќ»ћ »)
   –егистрац舫абравена парола

»ван замина за √ермани€, за да помогне на семейството си, но се случи най-страшното


16 юли 2017 13:32   5787 прочита24-годишни€т »ван Ѕоев, родом от село ћаринка, се е удавил при ужас€ващ нещастен случай в √ермани€, пише ‘лагман.Ѕ√. ћомчето, което е син на уважаван ¬и  майстор от селото, заминало по-рано това л€то да работи в чужбина с надеждата да събере пари и да помогне на семейството си. —ъдбата обаче се намесила и той загубил живота си в езеро.

ѕричините за тежката съдба на младежа все още са не€сни, тъй като той е бил и добър плувец. ѕознати описват »ван като много добро момче, винаги откликващо на молби за помощ. “ой бил активен спортист и никога не се остав€л животът да го мачка. „Ќе можем да пов€рваме какво е станало.

—емейството му е в шок. »ван беше такъв страхотен младеж, какъвто р€дко се намира не само в нашето село ами и в ц€ла Ѕългари€. ѕреди около 2 месеца замина за √ермани€ да помогне финансово на семейството си, а то какво стана…”, разказват съседи на 24-годишни€ младеж. ¬ъв връзка с трагични€ инцидент кметът на с. ћаринка Ћъчезар  олев е отменил всички събити€ за празника на селото. ѕо традици€ на 17 юли жителите на ћаринка се събират да се весел€т на гол€м панаир, на който обикновено идват много официални гости. “ази година обаче ц€лото село е в траур и на никой не му е до празнуване.

„ќтложихме за по-късна дата. Ќе е правилно ц€лото село да празнува, докато едно семейство страда, докато раната е още пр€сна. ѕрез септември читалището ни става на 90 години и може би тогава ще направим н€какви празненства, но засега сме предвидили само да има борби”, об€сни кметът на селото Ћъчезар  олев.

ќще за: семейство  »ван Ѕоев  чужбина ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.