Ќовините на югозападна Ѕългари€
38 години затвор за брат и сестра за гавра с деца, ето какво правили Ѕабин лек! —топете камъните в жлъчката с р€па ќмлетена торта
   –егистрац舫абравена парола

„ерна седмица! ћъж полет€ от блок в бургаски€ ж.к. Д—лавейковФ (—Ќ»ћ » 18+)


12 август 2017 13:06   2271 прочитаќколо т€лото има разпилени кофи и жел€зо, които изглежда са падали заедно с мъжа


“рупът на мъж лежи в градинката пред блок 20 в бургаски€ ж.к. „—лавейков”. Ќа м€сто са пристигнали криминалисти, които в момента разследват случа€. ѕо неизвестни до момента обсто€телства мъжът е паднал от високите етажи на блока и се е разбил на зем€та.

„√ледката е потресаваща. “ова е на метри от велоале€, където посто€нно минават майки с деца”, казаха за ‘лагман.Ѕ√ местни. ѕреди минути трупът е бил покрит от органите на реда, съобщава наш репортер от м€стото.

—луча€т е изключително мистериозен. ќколо т€лото има разпилени кофи и жел€зо, които изглежда са падали заедно с мъжа. ѕадането му е било сериозно омекотено от клоните на близкото дърво, но не достатъчно и той е издъхнал при удара в зем€та. «а момента не е €сно дали става въпрос за самоубийство или нелеп фатален инцидент.

ѕолицаи в момента разпитват жители на блока, за да се опитат да установ€т какво всъщност е станало.

ќще за: мъж  блок  инцидент ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.