Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ѕърза пица с €йца “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»рина ∆ерева: ƒокога благоевградчанчетата ще се раждат в ƒупница?


7 януари 2011 00:14  43 коментара   60825 прочита

ѕ. ƒинов
ѕ. ƒинов


ѕ. ƒинов

«дравейте, вестник “—трума”!

„рез вас искам да дам израз на две крайно противоположни чувства - благодарност и ужас. ѕреди н€колко дни родих дъщер€ си и като повечето трезвомислещи жени не избрах благоевградското ј√ отделение, а това в частната болница в ƒупница. ≈стествено, преди това се б€х консултирала за услови€та в болницата и компетентността на екипа, но останах учудена от вниманието и грижите, които б€ха полагани за всички родилки. ’ил€ди благодарности на д-р ƒинов и екипа му, които усп€ха да заличат от спомените ми ужаса от първото ми раждане преди 10 години в благоевградската болница.

ќпераци€та мина добре, следоперативни€т период - също, не без активното участие на всички лекари, акушерки, медицински сестри и санитарки в отделението. „увала съм за анестезиолози, които, след като постав€т упойката, си четат вестници, докато трае операци€та, но тук ситуаци€та беше коренно различна. ƒържат ти ръката, говор€т ти, бебето бе извадено на втората минута след началото на интервенци€та, а тежки€т следоперативен период мина по-леко благодарение на сърдечното отношение на персонала.

» тук идва м€стото на ужаса. ”жас от разказите на н€колко мои познати, раждали по една или друга причина в Ѕлагоевград.  ак н€маше една, ко€то да е доволна - услови€та мизерни, персоналът - некомуникативен и непри€тен. «адавам си въпроса как може в малък град като ƒупница положението да е едно и на жената, дар€ваща живот, да се гледа с “добро око”, а в гол€ма болница като благоевградската да те третират едва ли не като животно. ћислих, че моите спомени отпреди 10 години вече не са актуални, но €вно не е така. » се питам ко€ е причината - липсата на пари за заплати ли? јми че то липсват навс€къде. »ли липсата на организаци€ и човешки качества?

Ќе мога да си об€сн€ как в 21 век в родилно отделение н€ма нормална бан€, а тр€бва едва ли не да крадеш по шише топла вода, за да се измиеш. —рам ме е, че при наличието на родилно отделение тук все повече благоевградчанчета се раждат в ƒупница, но препълненото отделение там говори, че тенденци€та не само ще се запази, а и съвсем скоро не за всички желаещи ще има м€сто в отделението. ƒокато това в Ѕлагоевград ще става все по-пусто...

— уважение към всички лекари, за които професи€та е все пак призвание:

»–»Ќј ∆≈–≈¬ј, Ѕлагоевград

ќще за: ». ∆ерева  раждане  ƒупница ќще от: ѕубликации

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


43 коментара

7 януари 2011 07:07 | ƒќ »–»Ќј
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

ƒј ≈ ∆»¬ј » «ƒ–ј¬ј ƒЏў≈–»„ ј“ј ! ј «јўќ —“≈ я –ќƒ»Ћ» ¬ ƒ”ѕЌ»÷ј ѕ–≈« 21-ви ¬≈ , ѕќѕ»“ј…“≈ —Џў≈—“¬ј“ј „ј јЋ— ј, √ј…ƒј–— », ¬Ћ. ƒ»ћ»“–ќ¬ » ¬Ћ. ѕјЌƒ≈¬. “≈ ”Ќ»ўќ∆»’ј Ќ≈ —јћќ ј√ќ, Ќќ » ÷яЋј“ј ЅќЋЌ»÷ј.


7 януари 2011 08:20 | ха ха
ќценка:
-2
 (
20
 гласа)

нали преди 10 години шеф на благоевградското аго беше този шут динов


7 януари 2011 08:53 | zapoznata
ќценка:
12
 (
16
 гласа)

«наете ли защо е така? «ащото в Ѕлагоевград ако не даваш пари си никой. ј защо да даваш като са некадърници? ƒокато д-р ƒинов беше в благоевградското отделение верно, че пак беше ужас, но поне ги беше страх от него и се криеха. ј сега вече край - не се и притесн€ват да покажат арогантността и наглостта си. Ѕезсрамници! ѕоздрави на д-р ѕ. ƒинов и цели€ екип на болницата в ƒупница!


7 януари 2011 09:25 | kii
ќценка:
-7
 (
19
 гласа)

Ќе е точно така. Ћично съм патила от аругатното отношение на д-р ƒинов и то преди 10 и повече години. ћного груб и отмъстителен.


7 януари 2011 09:29 | о ха-ха
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

ми да, беше, затова преди 10 години си раждахме в благоевградската болница и вдсичко беше безпроблем, тъй като ƒинов държеше в ъгъла такива малоумници като ќгн€н ћитев, насто€щи€т набеден шеф, че и зам. директор на ћЅјЋ


7 януари 2011 10:13 | ƒќ ’ј-’ј
ќценка:
8
 (
20
 гласа)

ќў≈ ћЌќ√ќ »ћј ƒј ’ј’ј ј“≈ ; ƒј “–≈ѕј“≈ ћЋјƒ, Ќј–ќƒ ѕќѕќƒЌјЋ ¬ Ќ≈ јƒЏ–Ќ»“≈ ¬» –Џ÷≈ » ƒј ѕЋё¬ј“≈ ѕќ “ј »¬ј  ј“ќ ƒ-– ƒ»Ќќ¬,  ќ…“ќ —≈ ќѕ»“¬јЎ≈ ƒј ¬» Ќј”„» Ќј "а" » "б" ¬ ћ≈ƒ»÷»Ќј“ј . «ј“ќ¬ј ’ќ–ј“ј Ѕя√ј“  Џƒ≈ Ћ» Ќ≈ «ј ƒј —≈ —ѕј—я“ ќ“ ¬ј—.


7 януари 2011 10:18 | ≈’ќ
ќценка:
-8
 (
26
 гласа)

 ј ¬ќ —“≈ √ќ —Ћќ∆»Ћ» Ќј…-ќ“ѕ–≈ƒ “ќя ѕ»яЌƒ”–Ќ»  ƒ»Ќќ¬. јћјЌ ќ“ “ј »¬ј Ќ≈ јƒЏ–Ќ»÷»  ј“ќ Ќ≈√ќ. ¬ЏЌ ќ“ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ.


7 януари 2011 10:36 | до ирина
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

» двете си деца съм родила в Ѕлагоевград, през 1999 и 2009г. без да плащам съм получила добро отношение от екипа. ћного мои при€телки предпочетоха ƒупница, нищо по-различно, даже останаха разочаровани. Ќав€рно н€кой си мисли, че ƒинов ще ражда вместо тах. Ќќ —≈√ј „≈—“»“ќ!!!  ј ¬ќ —Ћ≈ƒ¬ј - «ј ¬—≈ » Ќ≈ќЅ’ќƒ»ћ ƒќ ”ћ≈Ќ“ «ј ƒ≈“≈“ќ —≈ ’ќƒ» ¬  ё—“≈Ќƒ»Ћ.....


7 януари 2011 11:05 | бсп
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

Ќай големи€ резил е че главата на д-р ƒинов € отр€за неговата съпартийка „акалска


7 януари 2011 11:30 | ƒќ ƒќ »–»Ќј 07:07
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

ѕ–ј¬ —» Ќќ »ћјЎ ћјЋ ј √–≈Ў ј -Ќ≈ —ј —Џў≈—“¬ј ј Ќј–»÷ј“≈ЋЌ» Ѕќ Ћ”÷»


7 януари 2011 11:31 | Jordano
ќценка:
10
 (
24
 гласа)

 огато н€кой нарече един ƒостоен човек шут и пи€ндурник, това ни най-малко не накърн€ва достойнството му. Ќаправете това което д-р ƒинов е направил за Ѕлагоевград, майките и децата му и тогава обиждайте! “ази омраза е породена от сериозно засегнати икономически интереси. “ова не е нивото на Ѕлагоевградчани. —рамно и страшно е заради децата които се раждат в този град!


7 януари 2011 13:10 | гражданка
ќценка:
1
 (
17
 гласа)

ƒа можеби д-р ƒинов е добър специалист, но когато работеше в ј√ Ѕлагоевград беше най - корумпирани€ лекар в отделението. —ега е в частна болница, а там се ѕЋјўј.
Ќе го обиждам, това е истина. »скал е 1000лв за операци€ на неосигурена жена, а когато му е отнесен документ за платени осигуровки, друг лекар е извършил операци€та. “ака че си направете изводите, а не казвайте че хората говар€т от злоба. —рамота е че има такива лекари.


7 януари 2011 13:48 | 00000
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

 акво става?!? ћай скъпи€т д-р ƒинов се умори да пътува всеки ден до ƒупница и поведе кампани€ за връщането си, €вно е спестил н€кой лев от частната болница, и сега инвестира в статии от сорта...
ƒа, безспорно е добър акушер и хирург, но нищо повече, лежеше си на стари лаври, ехогхрафът за него е като пишеща машина за индианец, а пък задължителната за ц€л св€т ‘олиева киселина според него е ненужна"защото бабите ни да не би да са € пили? " искате ли още??? Ћишен е от каквато и да е човещина, никой който го е ангажирал не е родил безплатно при него, а не са малко тези, които са платили и са раждали с акушерката ! ј що се отнас€ до прехвалента ƒупница, питайте родителите на бебетата с клебсиела инфекци€, те ще ви кажат най-добре!
ƒа е жив и здрав д-р ƒинов и да не пада толкова ниско!
ј на теб »рка, много здраве и късмет с дъщеричката и браво, че е усп€л да се реваншира за ужасът ти от преди 10 години, за който отговорен е той, нали е бил шефът!!!!


7 януари 2011 13:59 | 111
ќценка:
-3
 (
13
 гласа)

ƒа д-р ƒинов е добър специалист но много добро е и отделението и цели€ персонал. «а разлика от всички общински и държавни болници се взимат пари на ръка, в частната болница в ƒупница не се взима нито един лев. ¬сички 360 родилки за миналата година са напълно на€сно че не са платили за раждането.


7 януари 2011 14:45 | 123
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

Ќапълно съм съгласна с "00000" и "kii", преди около 7 г. също раждах там... ужас, наистина никаква човещина и пълна безотговорност от страна на ƒинов, да не говорим за ужасното му отношение... жените там имаха уплах от него...


7 януари 2011 15:08 | ћј… ј
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

–одилно отделение в болницата в Ѕлагоевград е едно от най-мрачните и грозни неща в града. »ма толкова много фирми които парадират по празниците с благотворителност и трупат незаслужено точки. Ќаправете основен ремонт на отделението и сменете стари€ инвентар. –одила съм децата си преди 30 години и се ужасих когато минала година вид€х в отделението същите стари и очукани колички с които се пренас€т бебетата при майките. ћрачна и неприветлива бе ста€та в ко€то се събираха майките - не зна€ дали това не беше столовата. ѕочти н€ма болница в Ѕългари€ където стаите за родилките да са направени така, че и бебчетата да са при т€х. ¬същност има - родилното отделение в Ѕлагоевград.  ато, че ли всички са свикнали със сивотата и студенината. «а екипа от лекари не може да се говори, че не са професионалисти. Ќе бива да ги хулим и ругаем, изпълн€ват хуманни€т си дълг. Ќали при т€х се ражда живота! ѕраво е момичето, че е родило в ƒупница! ƒ-р ƒинов е професионалист и моите деца са проплакали в неговит


7 януари 2011 15:24 | ћј… ј
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

....са проплакали в неговите ръце! » за т€х бих потърсила екипа на д-р ƒинов когато се наложи. » понеже работи в ƒупница ще отидем там. ј за насто€щите и бъдещи ръководители на болницата в Ѕлагоевгад - направете на родилно отделение нов европейски облик с нова апаратура, инвентар, много светлина и усмивки за да се раждат децата в наши€т слънчев и красив град в Ѕлагоевградската болница а не в ƒупница защото е смешно. ќще когато се направи частната болница в ћурсалево тр€бваше да им светне червената лампичка, че нещо не е наред. “ака, че драги управници мислете и го направете. Ќе обещавайте само преди избори! ƒокажете, че можете, независимо от ко€ парти€ сте. «ащото децата са наши а това е най- ценното ни богатство.


7 януари 2011 15:26 | ј къде е –÷«?
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ћного странно защо при толкова многобройни отрицателни мнени€ и случващи се факти в благоевградската болница н€ма абсолютно никаква реакци€ от принципала на ћинистрество на здравеопазването - –÷«-Ѕлагоевград (–егионален център по здравеопазване), начело с “ачов?! “а нали за това получават заплати в –÷« - да контролират медицинските услуги на територи€та на Ѕлагоевградска област? ћай и в –÷« само см€тат паричките, дадени под масата и не ги интересува нищо друго!


7 януари 2011 17:53 | 7
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

“о “ачов се е свил като миш у трици като си мисли че ще му се размине уволнението от поста. јма скоро и той ще е у арми€та на професионалистите - безработни.


7 януари 2011 19:42 | ≈Ћ≈Ќј
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ќе познавам д-р ƒинов. —амо знам, че частната болница на д-р Ћефтеров е една от най-реномираните в областта и там работ€т изключителни специалисти- д-р Ћефтеров, д-р —авов, д-р Ѕачев, д-р —танкева, преди там беше д-р ѕопниколов и други . “ам всеки пациент е ¬»ѕ и много специален. √рижите са на най-високо ниво, услови€та също. “ам не може и да се помисли за корупци€, защото има ли такъв случай, д-р Ћефгеров не би го търп€л нито за минута. “р€бва да сте сигурни, в това, което казвам. «атова нека честитим бебенцето на госпожата и изборът й да роди в това заведение е безпогрешен. ј на всички лекари, сестри и помощен персонал „естита Ќова година и много здраве и успехи в благородната им професи€.


7 януари 2011 20:35 | до ≈’ќ
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

’≈… √Ћ”ѕј ќ, Ќ≈ ћќ∆≈Ў Ћ» ƒј –ј«Ѕ≈–≈Ў, „≈ ”—ѕя’“≈ ƒј »«√ќЌ»“≈ ќ“ ЅќЋЌ»÷ј“ј — “ј »¬ј  Ћ»Ў≈“ј,  ј“ќ ѕ»яЌƒ”–Ќ»÷»,  –Џ„ћј–» » ѕ–. я¬Ќ» Ћ»ƒ≈–»  ј“ќ ƒ-– ƒ»Ќќ¬ » ћЌќ√ќ ƒ–”√» . «ј ƒј ќ“¬ќ–»“≈ ѕЏ“ Ќј Ќ≈ јƒЏ–Ќќ—““ј —», Ќќ ƒ∆”ћјЋ»»“≈ Ќ≈ —ј √Ћ”ѕј÷»-“≈ ’ќƒя“ ƒј —≈ Ћ≈ ”¬ј“ ѕ–» ƒќ ј«јЋ»“≈ —≈, ¬ Ћё„»“≈ЋЌќ »  ћ≈“ј . » √» Ќјћ»–ј“ ћј ј– » ¬ЏЌ ќ“ √–јƒј. ј ќ—“јЌјЋ»“≈  ј“ќ “≈Ѕ≈ —» √ќ Ќј-’ј-’ј- ¬ј“.


7 януари 2011 21:16 | fedfefe
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

kii написа:Ќе е точно така. Ћично съм патила от аругатното отношение на д-р ƒинов и то преди 10 и повече години. ћного груб и отмъстителен.
—олидарна съм с вас - безотговорен, той доведе гол€мо нещастие в семейството на свой колега и по същество разруши живота ву, този на детето му, а така също отрови и душата на майката на това дете. »мало малък проблем - малък, ама за ц€л живот. «ј¬»Ќј√»!
 ак после имаше сурат вс€ка сутрин да го среща по път€ за работното си м€сто? » щом това отношение е към съпругата и детето на колега какво може да бъде отношението му към другите жени? ¬ие сте го казали точно и ви в€рвам - арогантно!


7 януари 2011 21:45 | —“»√ј ¬≈„≈!!!!!!!!!!
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

Ќе ви ли омръзна с платените статии, оплюващи благоевградската болница и възхвал€ващи псевдо болници като тази в ƒупница или недоразумението наречено ѕулс? ћай на всички ви е къса паметта!!!!!  ак така *  адърните*, които унищожиха благоевградската болница и € напуснаха обидени / поради факта, че властта се изплъзва от ръцете им и вече не могат да вършат безобрази€ безнаказано/, а не б€ха изгонени както те твърд€т изведнъж станаха ≈“јЋќЌ на лекари. ≈дин от т€х е пи€ндето ƒинов.  орумпиран, арогантен и некадърен, издигнал се благодарение на ѕј–“»я“ј. «а съжаление доказателствата за *гениалните * му методи на лечение отдавна са унищожени, да не говорим за това, че отстрани матките на 2/3 от жените на едно помашко село уж с диагноза миома, което е пълна глупост, ама вс€ка операци€ му носеше в джоба кръгла сума. —ъщи€т този когото хвалите, само преди малко повече от 2 години си разв€ваше байр€ка в благоевградската болница и вършеше безобразие след безобразие включително и нон стоп пиене


7 януари 2011 22:08 | —“»√ј ¬≈„≈!!!!!!!!!!
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

“ези които ц€л живот не правеха нищо за да да подобр€т знани€та и възможностите си и см€таха, че дадените им длъжности са пожизнени, сега реват по частните болници, защото там се работи тежко, но не за сво€ джоб, а за джоба на собственика и не могат да си позвол€т лукса да сед€т със скръстени ръце и да пи€нстват открито, както правеха това в държавната болница и мечта€т за времето отново да се върнат там . “ова обаче може да стане само с тотално оплюване и сриване на авторитета на държавната болница. √оспода плюещи вие сте тези които омаскарихте болницата и € доведохте до сегашното и положение и като плъхове първи € напуснахте, но се молете т€ все пак да остане за да продължава да приема и да лекува извършените от вас гафове! ѕримери колкото искаш, само че те не се изнас€т в пресата- ÷≈Ќ«”–ј!!!!! ¬се пак бъдете живи и здрави и по малко «ЋќЅЌ»- ’ј…ƒ≈ Ќј«ƒ–ј¬≈!!!!!


7 януари 2011 22:25 | помен
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

ƒа си спомним как и защо си отиде от нас —тари€ доктор „очев.  ак го накараха да се €ви на конкурс за собственото си работно м€сто. . . .«ащото един ¬елик „овек тр€бваше да стане главен лекар. “а
—“»√ј ¬≈„≈!!!!! написа: издигнал се благодарение на ѕј–“»я“ј
» лични€т чар на майка си.


7 януари 2011 23:33 | Ћ”ƒ
ќценка:
1
 (
11
 гласа)

Ќе знам не ви ли е срам да наричате пи€ница един от най добрите доктори в благоевград? Ќезнам дали знаете как минава един работен ден на доктора? ћай не знаете нали?  ато гледам всичките мърши тук дето сте писали лоши неща за доктора не го и познавате и не сте имали достъп до него. Ќито един от вас подложен на негови€ труд и напрежение не би издържал и минута. Ќека му е здраве и да продължава да работи защото така и никой не се научи да го замести. » вместо да пишете глупости благодарете на доктора изродил половината и повече народ в Ѕлагоевград и се молете вашите деца да попаднат в ръцете на н€кой кадърен като него, за да не ревете после. » накра€ да кажа, във ƒупница не се плаща! ”слови€та са повече от перфектни! ќтношението на персонала е перфектно! ƒоктора е безпогрешен! ќтношението в ≈скулап също е перфектно.


8 януари 2011 09:21 | до луд
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

 ато ти чета несвързаните речи, ти май действително си луд/а/? Ќе знаех, че лудите в психиатри€та също имат достъп до интернет. ƒа не би случайно да си "продукт" на негово гениално израждане, май това е по в€рното ? “ова, че един лекар работи под напрежение не го оправдава да бъде перманентно пи€н и корумпиран. ¬сички работещи в медицината са подложени на ежедневен стрес, но не всички са алкохолици и рушветаджии .ўом като си го харесвате толкова канонизирайте го за светец приживе или го направете герой на капиталистически€ труд за да му напомн€ за времето когато "работеше и вършеше безобрази€ безнаказано" и му връчете преходно знаме пожизнено, а не му правете фалшиви реклами! ’айде време е за хапчетата!!!!!


8 януари 2011 09:41 | kом
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ќе зна€ колко е добър, но преди години правих аборт при него и остави плода, та се наложи втори път. јко на такъв лекар казвате кадърен?


8 януари 2011 18:38 | ана
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ƒвете си деца родих при д-р ƒинов. ≈дното преди 8 год., другото преди 1 год. — разликата, че първото родих в ј√ќ на Ѕлагоевградската болница, това в мо€ живот беше като от филм на ужасите - при постъпването ми в отделението на см€на беше д-р Ѕръчков, естествено пи€н до козирката и ако д-р ƒинов не беше поел раждането, незнам какво щеше да се случи. Ѕебето беше с обвита около вратлето пъпна връв, а то€ "доктор" Ѕръчков не знаеше за какво става въпрос. ƒа не говор€ за мръсоти€та и отношението на персонала, една от родилките със секцио беше паднала в тоалетната и лазеше на колене, за да стигне до ста€та си, защото н€маше кой да и помогне от ужасни€ персонал. ¬торото ми дете родих в ƒупница при д-р ƒинов с предварителна уговорка - платих 3, 40 лв. за цели€ си престой там, д-р ƒинов не ми е взел и 1 лв. ќтношението на персонала беше чудесно, чистотата беше на ниво, за миг не съжал€вам, че родих там и изобщо не ме притесн€во това, че в удостоверението за раждане пише - роден в гр. ƒупница


8 януари 2011 18:45 | ана
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

ќтносно компетентността на д-р ƒинов - винаги ще има хора с положително и отрицателно мнени€ за него като личност и лекар. ¬ажното обаче е, че д-р ƒинов е признат специалист в областта на акушерството и гинекологи€та като през 2009 год. е удостоен с "јкушер - гинеколог на годината" Ћично аз му пожелавам да е живи и здрав, за да изражда още много бебета!!!


8 януари 2011 19:43 | NNN
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

”ƒќ—“ќ≈Ќ ≈ ќ“ Ќ ≈√ќ —јћ»я“-“. ≈. —јћќ«¬јЌ ќ »Ћ» ј√ N 1 Ќј ƒ”ѕЌ»÷ј » ƒ”ѕЌ»Ў »“≈ —≈Ћј, Ќќ Ќ≈ » Ќј ЅЏЋ√ј–»я. Ќ≈ ј ƒќ ј∆≈ ќЅ–ј“Ќќ“ќ.


8 януари 2011 23:59 | «апозната
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

—“»√ј ¬≈„≈ ѕ»—ј’“≈ √Ћ”ѕќ—“» «ј „ќ¬≈ ј! ƒќ ј«јЌ ѕ–ќ‘≈—»ќЌјЋ»—“ ≈.  ќ√ј“ќ ¬»≈ ѕќ—“»√Ќ≈“≈ Ќ≈√ќ¬ќ“ќ - “ќ√ј¬ј ѕ»Ў≈“≈! » ѕ»Ў»“≈ Ќј  »–»Ћ»÷ј Ќ≈” » "»ё–ќƒ≈".


9 януари 2011 00:04 | «апозната до NNN
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

“ќ¬ј "NNN" Ќј…-¬≈–ќя“Ќќ ќ«Ќј„ј¬ј : "Ќ≈¬≈–ќя“Ќќ Ќ≈ ќћѕ≈“≈Ќ“Ќј » Ќ≈ јƒЏ–Ќј"???


9 януари 2011 02:19 | peps
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ѕрез 2007г. родих гол€мата ми дъщер€ в Ѕлагоевград - в ј√ќ, където завеждащ отделението беше въпросни€ д-р ƒинов. јз раждах с "уговорка" с д-р  ало€нова - пълен провал. Ќаложи се спешно секцио и наистина си беше филм на ужасите, направо не искам да си спомн€м... да не ти се случва да попаднеш там през уикенда и то по време на празници... ƒ-р ƒинов там се държа наистина арогантно и визитациите му през седмицата б€ха стрес и ужас за двички родилки. ’игената и отношението на персонала - кошмар...
¬тората ми дъщер€ родих през 2009 в ƒупница, планово секцио, извършено от д-р ƒинов. ¬ болицата, а и извън не€, доктора се държа много мило, чак да не пов€рваш, че това е същи€ човек. ѕерсонала и хигената - удивителни!!!!
»звод : ¬секи знае и две и двеста... ¬ часната болница н€ма м€сто за лошо отношение и пари под масата.
јко тр€бва да раждам трети път - пак бих избрала болницата в ƒупница.


9 януари 2011 09:49 | ¬аско - 3
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

јми така е, в благоиевградското аг колко родилки починаха странно : (


9 януари 2011 19:56 | ванче михайлов
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ела динко у джума€та, да оправиш работата! остай лефтеровата болница! “ам почина ви€чка!


10 януари 2011 11:16 | веси
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јз раждах през 2000 г. н€маше топла вода, абе каква вода до об€д такава н€маше. Ѕ€ха откраднали видеозона и ме гледаха на нещо подобно, и не тр€бваше да мърдам представете си какъв купон-адски болки и ти да не мърдаш, че дава грешка. Ћошото е че докторите ни виждат като касички, а не като пациенти. »скат пари. а колко доктори са наказани за грешки-никой.


10 януари 2011 22:49 | √ражданин
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

¬ момента болницата в Ѕлагоевград се развива правилно за пръв път от много години насам, тъй като останаха съвестни и добри акушер-гинеколози и заслужено отстраниха други, които б€ха обект единствено на търкани€ и скандали. ƒ-р ƒинов е специалист за времето си и ако беше малко по-човечен щеше да бъде наистина почитан от всички. «а съжаление той, а и обкръжението му са хора, които навс€къде тръб€т колко видни и стари потомци на благоевградски фамилии са, но с делата си показаха единствено наличието на комплекси, мани€ за величие и наглост. » може би тук н€къде е м€стото да си помислите дали пък живота ви не изтече в злоде€ни€ и в печелене на хорска омраза вместо както св€тата лекарска професи€ вещае да бъдеш "изцерител", същество с по-мъдри и висши разбирани€, с чиста душа и желание за труд! »скрено ви съжал€вам - може би след много години ще осъзнаете грешките си!


11 януари 2011 10:44 | гоше
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ј стари€т доктор Ѕобчев, лека му пръст, помните ли ??!!
јми доктор „очев ??
 ъде са те - къде е ƒинов ??
 акво от това като е джумали€, какво от това, че баща му е бранник а той комунист !!
»ма кой да ни съди !!


11 януари 2011 12:26 | ирка
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

и аз раждах при лефтеров-само часници, н€ма контролни изследвани€, загнои ми раната


23 януари 2011 14:39 | blagodarna
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

не знам защо атакувате ƒ-р ƒинов. “ой е един от най-добрите лекари в околността. явно не познавате добре този прекрасен човек и професионалист.


24 януари 2011 07:52 | ћного благодарна
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќай-добри€т акушер гинеколог в ƒупница е д-р ћарио ’аралмпиев! Ѕалгодар€ му за всичко от сърце! ƒа е жив и здрав също така и трите му деца!


5 февруари 2011 14:54 | дедо пене
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

избега в слънчев брег, скараа се с началнико на спешно
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.