Звучен шамар на командира: М. Миков оставя Кр. Вигенин начело на листата в Пиринско, заради разцеплението, конфронтацията, интригите и липсата на консолидация в БСП Благоевград

20 август 2014 16:23   17 коментара   10948 прочита


Прогнозират: Шанс за Вигенин, д-р Владимир Пандев и Хр. Атанасовски в новия парламент

Новият лидер на БСП Михаил Миков шамароса силно местните червени, като заяви официално, че ще настоява пред изпълнителното бюро Кристиян Вигенин да води депутатската листа на червените в Пиринско. С това той категорично заяви, че не приема резултата от заседанието на областния съвет в Пиринско завчера, тъй като както съобщихме, той бе доказателство за разцеплението в БСП в Пиринско. Корнелия Нинова бе класирана на първо място, но само с три гласа пред Емил Костадинов, 2-ма гласуваха за Вигенин.

Резултатът не удовлетвори Позитано, както и местните социалисти. Ядосан от разнобоя между съпартийци, от караниците и отношението към неговия кандидат Кристиян Вигенин, Миков ще наложи своята кандидатура. "Така ще е, ще ни сложат водач отгоре след като не можахме да се справим сами, да се разберем и обединим около един кандидат, все пак нека изчакаме до утре, тогава със сигурност ще е ясно дали Вигенин ще води листата, това заяви преди минути областния лидер на БСП Юлиян Гошев. "Не знам нищо ново около Благоевград, в момента съм на заседанието на областния съвет в София, нямам никаква информация, какво се случва, каза Корнелия Нинова. Така, че ако Кристиян Вигенин е водач на листата, тя ще изглежда така : Кристиян Вигенин, д-р Владимир Пандев, инж. Христо Атанасовски, Емил Костадинов, Николай Дундалов, Н. Ботев, това са първите 6 от общо 16 членната листа на БСП.

Най-лошото в случая е, че БСП Благоевград не може да направи нищо повече, не приеха Янаки Стоилов като евентуален водач, не приеха Кр. Вигенин, скараха се за Корнелия Нинова и Емил Костадинов така, че утре ще трябва да се примирят с парашутист, спуснат от централата. Прогнозата за резултатите на БСП с Кристиян Вигенин начело са със зор 3-ма депутати. Вигенин не е много познат в региона, а един месец на предизборната битка е крайно недостатъчен да се запознае с него и хората да го харесат и изберат. Жалко е за БСП в Пиринско, която тръгна да си стяга редиците, надигна глава като структура след катастрофата Евроизбори -2014, но сплетните, интригите и разрухата нанесоха непоправим удар върху нея, дни преди изборите.

П. Петрова  


Още за: М. Миков   листа   резултат   Още от: Политика

Принтирай статия
17 коментара
20 Август 2014 16:40 | РЗС
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Те тоя подарък ви е от Паскалчо, него требе да черпите


20 Август 2014 16:40 | мама кажа
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

ке го черпа и още как


20 Август 2014 16:53 | ха ха
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Какъв шамар за Костадинов и протежетата му ..


20 Август 2014 16:55 | Кирилов
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Шамар а? Наще комунисти са стари изборджии /манипулатори/ и в скоро време Мишо Дамаджаната ще получи ответен удар. Няма да му го простят. А ние простолюдието нека на тех да не им прощаваме..... Знаете защо и как.... Комунистите останаха да управляват само в Северна Корея, Куба и България Крайно време е и ние да се отървем от тях, че станахме за смях на света.


20 Август 2014 17:05 | Митко Палаузов
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ай.. стига бе! Събрали се 7-8 червенотиквеничковци, крадци и апаши, чешат се три дена по мъдете и не могат да се разберат, кой ще е Али Баба на бандата. Боли ме .... за червените разбойници. Пита се в гатанката, защо струма ни занимава няколко поредни дена с техните драми. Кой го интересува дали Емко, Кори или в внука на баба Вагина от село Горно Драглище ще се дореди пръв в листата за да краде повече. 70 години комунизъм стигат!


20 Август 2014 17:37 | До написалата статията
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Госпожа ли си, другарка ли си, гербаджиика ли си - не знам. Но знам че не пезнаваш нещата, сред тия дето ги споменаваш за листата щи има и други парашутисти. Спри да пишеш и да се занимаваш с БСП защото със непознаването на нещата и правейки неверни и тенденциозни заключения подвеждаш читателите .Нали трябва да сте обективни?.. А то ако некой пръдне, ще кажете че се е нас.. л. До кога?????


20 Август 2014 17:52 | ИСКАМЕ НИЕ ИСКАМЕ
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

ЗВУЧЕН И БОЛЕЗНЕН ШАМАР НА ЗАБЛУДЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ В ОБЛАСТТА КРЯКАЩИ " ИСКАМЕ КОРНЕЛКА, ИСКАМЕ КОРНЕЛКА ".
ШАМАР ЗА ПАНДЕВ, КОЛЕВИЧИН, СТРУГОВА И КОМПАНИЯ.
С ТАКИВА ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ БСП ГУБИ АВТОРИТЕТ БАВНО, НО СИГУРНО.


20 Август 2014 17:52 | ха ха
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

С този "умен" ход пелтека Миков обезглави БСП в Благоевград за предстоящите избори. Така се отваря зелена улица за ГЕРБ и ДПС. За Вигенин и редовия електорат на БСП в Благоевград няма да гласува!


20 Август 2014 18:19 | Адриан
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Сега БСП-то трябва да инкасира 0 депутати, та да им дойде ума в главата!


20 Август 2014 18:28 | До Адриан
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

РАБОТИ СЕ ЗА ПАРТИЯТА НЕ ЗА ВОДАЧА. ЗА ИДЕЯТА И СТРАТЕГИЯТА НЕ ЗА ЛИЧНОТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ПОЗИЦИЯ В ЛИСТАТА. МИКОВ ТРЯБВА НАЙ-НАКРАЯ ДА УДАРИ ПО МАСАТА.


20 Август 2014 18:29 | Накрая
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Вигенин е №1 в листата


20 Август 2014 19:43 | ИЗБИРАТЕЛ
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

КАКВИ ИДЕИ, КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ, БЕ ИДИОТИ. ВАЖЕН Е ЧОВЕКА. КАК ДА ГЛАСУВАМ СЕГА ЗА ТОЗИ ВИГЕНИН. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. НЕКА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗАГУБИМ, ЩЕ ВИДЯТ ТАКА ЛИ СЕ НАЛАГА ВЪНШЕН ЧОВЕК. СРАМОТА...


20 Август 2014 20:09 | Васил
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

След като твърдите бесепари от Областния съвет не са си дали гласа за Вигенин, в задачата се пита:Защо да си го дам аз!?


20 Август 2014 22:00 | Оро
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

ЗНАЕМ ГО ВИГЕНИН В БЛАГОЕВГРАД. ЗНАЕМ ГО КАКВО НАПРАВИ ПРОЛЕТТА В УКРАЙНА. ЗНАЕМ И НОМЕРА НА КИТАЙКАТА-15:15. ТОЗИ НОМЕР
Е ВЕЧЕ ПРОАВЕРЕН. РАБОТИ.


20 Август 2014 22:08 | андрешко
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

сега мишо джибрито ударил шамар, ама плющенето ще се чуе чак на изборите, когато сработи системата 15/15!!


20 Август 2014 23:58 | Мира
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Ама този човек - Вигенин като не го искат, що не се откаже сам?
Има ли връзка с главния си мозък този Вигенин.
Хората не го искат, ама той си се бута - топло депутатско местенце търси.
Щото Вигенин май друго не може да работи.
Представяте ли си - Вигенин да работи в частна фирма?! Ма не може, бе!
Човекът ще умре от глад, ако не е депутат. Затова другари социалисти проявете хуманност - вкарайте в парламента това човече, което друга нищо не може да прави.
Позор за теб Вигенин. Ми докажи се на друго място, ако си кадърен - влез пак в политиката...
Егати тъпотията. И другите в листата - пандев, мандев, атанасовски, айде де - бе друг читав народ в Пиринско няма, ли?


21 Август 2014 13:26 | земляк от близо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

КОСТАДИНОФФФФ ГИ ДОКАРА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ С НЕАДЕКВАТНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ И СОБСТВЕНИЯ СИ ЛАМТЕЖ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар