За 2 ч. “Атака” в Петрич събра 80 подписа за свалянето на началника на “Земеделие” Мохамед Рушидов, той заплаши: Ще съдя Нако Костов, петни името ми

10 декември 2009 00:08   6 коментара   20731 прочита
Александър Галев /вдясно/ обяви, че хората подкрепят действията на “Атака” за свалянето на Мохамед Рушидов
Александър Галев /вдясно/ обяви, че хората подкрепят действията на “Атака” за свалянето на Мохамед Рушидов


Александър Галев /вдясно/ обяви, че хората подкрепят действията на “Атака” за свалянето на Мохамед Рушидов

Кампания срещу активист на ДПС

Началникът на служба “Земеделие” в Петрич инж. агроном Мохамед Рушидов вчера поиска думата в “Струма” и заяви: Ще съдя общинския съветник от “Атака” Нако Костов, който е координатор на подписката за свалянето ми от поста. Поводът да заведа дело срещу Нако Костов е негови изявления, в които твърди, че служба “Земеделие” и лично аз не се справяме със служебните си задължения. Това е уронване престижа на институцията, която представлявам, и лично на моето име. Правени са досега няколко проверки в службата, но не са констатирани нарушения. Дори след идването на власт на политическа партия ГЕРБ има изпратени не повече от две жалби срещу работата на служба “Земеделие”. Винаги ще има някой недоволен, но фрапиращи нарушения никой не е извършил от работещите в служба “Земеделие”, каза инж. Мохамед Рушидов. Той е общински съветник от ДПС в местния парламент.

Междувременно политическа партия “Атака” вчера пусна подписка за сваляне на Рушидов от шефския пост. На маса в близост до сградата на общината активистът на “Атака” Александър Галев и още няколко атакисти до обяд събраха над 80 подписа. Александър Галев констатира, че хората не са доволни от начина, по който е извършено земеразделянето, и искат смяна на началника на служба “Земеделие” Мохамед Рушидов.


Още за: Атака   подписка     М. Рушидов   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
10 Декември 2009 09:03 | До Мохамед Руши
Оценка:
2
 (
40
 гласа)

Ето това е проблема ти Мохамед РУШИдов!Името ти е турско а земята ни е БЪЛГАРСКА!Какво искаш да РУШИШ,МОАМЕДЕ?Поне да беше Мохамед СЕЯЛков или ОРАЛков,....Ай,ако ти се руши,одиси у туркистан.Ама там кой ли ви зачита???


10 Декември 2009 09:18 | петричанин
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

противен пумак,взимаш пари от всеки на когото си вършил някаква "работа" /преправяш скици и документи/ и имаш наглоста да гледаш хората в очите.лично аз съм свидетел за някои от нарушенията извършени от теб в полза на петър бръчков /агент иванов/


10 Декември 2009 09:58 | от Петрич
Оценка:
8
 (
34
 гласа)

Как не Ви е срам,господа от Атака.Как може да сте толкова невежи или да се правите на такива,че да не знаете по време на кои ръководители на тази служба стана земеразделянето.Спекулирате с нередностите в земеразделянето,извършени по време на другите ръководители и го използвате като аргумент,за да петните името на Рушидов,който не е виновен.Явно сте политически нездрави и невежи хора с болни амбиции.Замислете се! В днешно време е много лесно да станеш инициатор на каквато и да е подписка,защото хората са измъчени,онеправдани,излъгани и окрадени от точно такива безкрупулни политици с болни мозъци като Вас.Не подвеждайте пак хората,за да поставяте на ръководни места маши на тъмните Ви амбиции.Измислете истински аргументи,подплатени с доказателства за да свалянето на един ръководител.


10 Декември 2009 11:09 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

В община Петрич живеят около 50 истински турци и защо трябва един от тях да бъде началник ? Без никакво образование и елементарна култура, само защото се записал в ДПС. Стига турско робство и тиранство. Община Петрич е освободена от турско робство едва през 1912 г. - няма и 100 г. свобода !


10 Декември 2009 11:39 | Петричанин
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Аз съм БЪЛГАРИН и неискам по никакъв повод турчин да ми казва какво да правя!Българин да се наричам първа радост е за мене! А Моамед,Айдушка/Атушка/и разни резани фесове,като ги видя на българско хоро да се хванат да играят,тогава ще им намаля малко от тоягите които съм им таксал,анадъмо?!


10 Декември 2009 15:07 | Мечо
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Вярно ли е ,че в тази служба работят ,като старши експерти бивш военен и машинен инженер и какъв принос имат в земераздаването с компенсационни бонове?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар