Юлиян Гошев: Аз искам да се гордея с моя президент. Затова ще гласувам за генерал Румен Радев

22 октомври 2016 14:30   8 коментара   10129 прочита


Юлиян Гошев е член на Инициативен комитет в Благоевград за подкрепа на кандидат- президентската двойка генерал Румен Радев и Илияна Йотова; председател на Областния съвет на Движение русофили- Благоевград

Уважаеми съграждани,
Президентстването на Плевненлиев беше голям срам за България. Дори вицепрезидентът му критикуваше редица негови действия. Всеки българин помни, че Освобождението на България от турско робство, донесоха руските щикове. Само Плевненлиев забрави това. Аз не искам повече да се срамувам от моя президент. Искам да се гордея с това, което той прави в България и извън нея. Затова ще гласувам за генерал Румен Радев. Той е всичко, което Плевненлиев не беше!

Преди всичко той е мъж на честта, който се е готвил да служи на България, а не на чужди интереси. Плевненлиев всекидневно се проявяваше не като българин, а като брюкселски или американски чиновник.
Генерал Румен Радев няма да бъде послушното момче на Бойко Борисов или на друга партийна централа, или на американския посланик. Ще бъде президентът на българите и на България!

Президентът има големи конституционни правомощия при формирането на външната политика на страната. Политика, която трябва да се прави в България и да се отстоява навън, а не обратното.
Бидейки лоялен член на Европейския съюз, България можеше да бъде мост за активен диалог и партньорство между Европейския съюз и Руската федерация. Това диктува и българският национален интерес. Както казва генерал Радев: Няма такава дилема- Европейски съюз или Русия. Вместо да се правим на ястреби, да обявяваме братска, славянска и православна Русия за враг, можехме да наложим вето на санкциите срещу нея.

Точно затова генерал Румен Радев е моят избор за президент. Защото публично заявените позиции по отношение политиката спрямо Русия са такива, каквито очаква българският народ- категорично за отмяна на всякакви санкции, развитие на приятелските отношения с Русия и прелом в отношенията в икономическата сфера. Това повелява българският национален интерес.
Това разбиране за отношенията с Русия, което демонстрира генерал Румен Радев и Илияна Йотова, е в пълно съответствие с позициите на

Национално движение русофили за развитието на българо – руските отношения. Ето защо Областния съвет на Движение русофили в Благоевград прие нарочна декларация, с която призова своите членове и съмишленици да гласуват за генерал Румен Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент на Република България.

И ще работим активно това да се случи. Аз съм уверен, че ако не на 6-ти, то на 13-ти ноември , номер 13 ще бъде номер 1 !
ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

* Предизборна публикация


Още за: гошев   Радев   президент   БСП   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
22 Октомври 2016 15:44 | РАЗОЧАРОВАН
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

БЕГАЙ ТА СЕ СКРИЙ БЕ МУХАЛ СТАР! ВИЕ С КОСТАДИНОВ РАЗИПХТЕ БСП ПИРИНСКО! И СТО ПЪТИ ДА ВИ БИЕ ЦВЕТАНОВ ПАК НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ! РАСИПНИЦИ! САМО ЗА ВАШЕТО БЛАГО МИСЛИТЕ! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ГЕРБ СА ТОЛКОВА СИЛНИ! АЗ ПО ПРИНЦИП САМ ЛЯВ АМА САМО ЗАРАДИ ТЕБ И КЛИКАТА ОКОЛО ТЕБЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПИЩОВА!


22 Октомври 2016 16:08 | 123
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

смешник


22 Октомври 2016 18:30 | Влак GT
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

?!
1. В тази банда май бяхте на "другарю", от къде го извадихте тоя "гусин:;
2. Тези избори не са състезание по надсиране, та сте си избрали кандидат с фуражка, фурагел, но това си е ваша работа, успех.


22 Октомври 2016 19:07 | тони
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Браво другарю Гошев, и мен да ме бяха направили червената Партия Олигарх като Вас и аз така щях да говоря. Дръж правилната червена линия


22 Октомври 2016 21:23 | FZF
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

червена мухоморко, тези приказки са за червените бабички. Руските интереси дали са Български бе смотаняк ?,вие червените каскети дали сте народа та говориш от негово име ?и недеи да си сигурен в победата на авиаторчето и мама праска ЗАЩОТО ЩЕ СА ТРЕТИ!!!!


23 Октомври 2016 08:28 | Ай
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Гошев, моралното право да се гордее има човек, който преди това е карал други да се гордеят с него.


23 Октомври 2016 09:02 | Рилски
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Всички са от, вълчето котило“, което изяде и изнесе навън труда на българският народ. Къде им отиде, моралът“, на който уж много държаха, къде им отидоха лозунгите, Равенство“, Братство“, Свобода“, та заграбиха и унищожиха всичко, което се беше построило с много пот и мизерни заплати, нима някои други са на власт вече 26 год., НЕ, те създадоха тази бъркотия, те ограбиха народа и държавата, те сега приемат чужденците, те ни прогониха по света немили-недраги и обезлюдиха градове и села, ТЕ, ТЕ, ТЕ..., са за ЗАТВОРИТЕ и пълна конфискация на ВСИЧКО !!


24 Октомври 2016 17:41 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Па да знайш колко ми дреме ти с кого искаш да се гордееш!!! Аз искам да се гордея с децата си...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар