Втората по влияние в Петрич политическа сила „Глас Народен” подкрепи Д. Бръчков от ПП ГЕРБ и го бетонира като основен претендент за кметското място

25 август 2015 00:26   52 коментара   32732 прочита


Кандидатът за кмет на Петрич от ПП ГЕРБ Димитър Бръчков получи официално подкрепата на втората по големина политическа сила в общината „Глас Народен”. С подкрепата си „Глас Народен” го бетонира като основен претендент за кметския пост на изборите на 25 октомври. Двете партии тръгват по общ път с една обща политическа цел – смяна на управлението и кмета, промяна в община Петрич, заяви Бръчков.

Председателят на „Глас народен” – Петрич Розалин Хаджиев лично обяви на пресконференция решението на партията да подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ.

За „struma.com” Р. Хаджиев заяви: Хората в Петрич и общината масово искат промяна в общинското управление. Сегашният кмет Вельо Илиев е изчерпан откъм идеи за развитието на града и селата и перспективи за реализацията на младото поколение. Обществеността се умори от съмнения за корупционни схеми и шуробаджанащина в това управление.

На хората им омръзна от неизпълнени обещания за нов общински пазар, за Пречиствателна станция на отпадните води, за докарването в Петрич на минералната вода от Рупите. Петричката болница е пред фалит, бизнесът – също. Не е достатъчно само да си правиш пиар и да режеш лентички на обекти, изпълнени по европейски проекти и с европейски пари. Само това не може да бъде причина един кандидат да бъде избран за кмет на общината. Дойде време за промяна на кмета и управлението.

Подкрепяме Димитър Бръчков, защото той е млад, неопетнен, образован, интелигентен. Той е доказан мениджър във фирмата, в която работи. Бил е два мандата общински съветник, познава проблемите на общината, знае как да ги решава. Отворен е към новите идеи, смята Р. Хаджиев.

В този мандат на Общински съвет – Петрич партия ГЕРБ има седем съветника, а „Глас Народен” – шест съветника. В реалните възможности на двете първи в общината политически сили е да увеличат на тези избори успеха си от изборите в Петрич преди четири години, и да променят управлението в общината., твърдят от Глас народен.

П. Кирилов


Още за: Д. Бръчков   подкрепа   сила   Още от: Политика

Принтирай статия
52 коментара
25 Август 2015 03:22 | Ай
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Всички сме за смяната на управлението. Но не само. Трябва да се промени главно "стила Вельо", иначе няма смисъл просто да подменяме едни хора с други. И точно тук ми е притеснението, защото т. н. "Рози"/сега "Глас народен"/ не бяха ли толкова години елемент от "стила Вельо"?


25 Август 2015 07:37 | ЛИЧНО ЗА РОЗАЛИНЧО
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

С КАКВИ ПАРИ АКО НЕ ЕВРОПЕИСКИ Е ПРАВИЛНО ДА СЕ ИНВЕСТИРА В ГРАДА . ИМА ЛИ ОБЩИНАТА СВОБОДНИ ПАРИ ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО Е НАПРАВЕНО ДОСЕГА ДОРИ И СЪС ЗАБЕЛЕЖКИ . НАМА .ТИ ГО ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ .И ПИЯНДЕТО БРЪЧКОВ ДА СТАНЕ КМЕТ ПАК НЯМА ДА МОЖЕ С ДРУГИ ПАРИ ОСВЕН ЕВРОПЕИСКИ ФОНДОВЕ ДА РЕАЛИЗИРА. ОСВЕН ДА ПРИВЛЕЧЕ МРЪСЕН КАПИТАЛ ЗАКОЕТО НЕ СЕ УЧУДВАМЕ ЗАЩОТО СИ Е МРЪСНО ЧОВЕЧЕ. ТВОИТО МЕКЕРЕ УШЕВ Е НА ПЪТ ДА ФАЛИРА ВОДНОТО А СТАНЕ ЛИ БРЪЧКОВ КМЕТ ЩЕ ФАЛИРА И ОБЩИНАТА. ОБЩЕСТВЕНОСТА СЕ УМОРИ ОТ ВАШИТЕ ДОМОГВАНИЯ ДО ВЛАСТА КОЕТО ПОРАЖДА СЪМНЕНИЯ В КОРУПЦИОННИ СХЕМИ ЗА САМИТЕ ВАС. СЪВЕТ НЕ СЛАГАИ МНОГО ЦИМЕНТ В БЕТОНИРАНЕТО ЧЕ КАТО СЕ СГРОМОЛЯСА ПРЕФАЛЕНОТО ПИЯНДЕ БРЪЧКОВ ДА НЕ ТЕ ЗАВЛЕЧЕ


25 Август 2015 08:07 | .....
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

редакторите на струма са допуснали грешка .този господин розалин хаджиев не е от глас народен а от ГЛАС ПЛАТЕН..... ЕДНИ МАЗНЬОВЦИ ПОДКРЕПЯТ ДРУГИ МАЗНЬОВЦИ.


25 Август 2015 09:00 | до Д . Атанасов
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

МИТЕ, МАЛКО ЛИ ПАРИ ЗАГРАБИХТЕ ОТ АБВ СЪС САШО ЛЮБЕНОВ ТА ОЩЕ СИ ВРЕШ НОСА НА ВСЯКЪДЕ .ИГНОРИРАХТЕ ХОРАТА, КОИТО ВИ СЛОЖИХА НА ТИЯ ПОСТОВЕ .ПОДЛЕЦИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ . С МЕТРЕСА ТИ СТОЙКА ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗАБРАВИ КАКЪВ Е .НЕКА ХОРАТА СИ ПОМИСЛЯТ ДОБРЕ ДАЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ


25 Август 2015 09:14 | Петричанин
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Трябва да се публикуват програмите на кандидат кметовете публично, хората да се запознаят с тях преди изборите-кой какво ще направи, обещано, подписано.


25 Август 2015 10:01 | Цц
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ехааа егати живота.... пиеш кафенце и тролиш в Струма. Следва маабетче с колегите, (клюки тва онва) и е станало време за обед. После ако не е много тежко след яденето може да драснеш още 2-3 злобни коментара. Ако пък нещо те домързи, сериялчето във Vbox.


25 Август 2015 10:04 | 123
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Време е да се смени това управление, в града ни стана пълен хаос от тоя Вельо, дори не мисли какво прави дали ще е добре или не за хората, но защо пък не като има пари за прибиране. Какво направи с булеварда ни с този шадраван грозен, поне да се виждаше нещо а не само стени и условия за птп, няма такъв цирк просто.


25 Август 2015 10:32 | гражданин
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

а ти 123 какво направи в тоя живот само кусури намирашрне знаеш лопата как се държи акъл раздаваш.


25 Август 2015 10:40 | от Шарон
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Болницата била в ликвидация - та нали вие управлявахте и управлявате Болницата - нали Илиян Ушев и Пламен бяха на кранчето в Болницата - сега се заехте с ВиК и нея ще ликвидирате - освен - далавери и кражби вашто присъствие в общината не е нищо друго - А пък Розалин така се е набутал - че няма оправия - който и да дойде на власт ще ви тури шута веднага - защото вашата алчност няма граници и морал и етика


25 Август 2015 10:48 | ....
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Да т. н. "Рози"/сега "Глас народен"/ са подкрепяли Вельо до сега, може да са муии както ги наричате но искат да се промени нещо към по-добро и явно при Вельо не са видяли нищо такова, нормално е млади хора да искат да променят и да направят нещо хубаво за града ни.


25 Август 2015 10:49 | от Петрич
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

С това пиянде с този некадърник ако излезе някой свестен независи кандидат няма да влезе и на балотажа - аз съм гласувал за ГЕРБ но няма как да подкрепя фамилия - Бръчкови - в комбина Розалинчовци - крадльовци - защото Бръчков кмет и младо прасе е все едно - не знаеш каква свиня ще излезе


25 Август 2015 10:51 | ,,,,,
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Крайно време е Вельо да отстъпи мястото си на кадърен човек. Искаме да можем да живеем тук нормално, а не да се налага да го напускаме. Смятайте, че щом толкова партии се коалират и загърбват различията си - нещата наистина не са добре. Нека дадем шанс на този млад човек да ни помогне. Да върнем младите хора тук.


25 Август 2015 11:00 | ....
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Хора единствено знаете да обиждате.. не мислите слушате клюки и раздухвате напред назад. Мислите се за най-умните и кадърни, на всички акъл давате. Не може по цял ден да си стоиш вкъщи и да се чудиш кой да обидиш. Но ето пак Вельо е виновен за дето сте си вкъщи без работа. Помислете малко.


25 Август 2015 11:14 | Трябва смяня
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Но няма кой. Герб и Вельо са страните на една и съща монета сега в Петрич


25 Август 2015 11:15 | 1111
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Мисля, че е време да се даде шанс на по-младите, Велко си изпя песента, видяхме какво направи, НИЩО" .как може площада на който всички държат той да го развали. Аз лично съм гласувал за него но е време да се смени -стига толкова, неговото време свърши.


25 Август 2015 11:30 | Тодорка Икономова
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Леле значи и СВЕТЛЬО ВИТКОВ се продаде на мафията, щом включи в редиците си Розата. "ГЛАС НАРОДЕН", само дето не се знае на кой народ. На Светльо дето налапа субсидиите и на такива като Розата дето работи заедно с Васко черепа.
Хора, не допускайте мафията да управлява града.


25 Август 2015 11:35 | до 1111
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Площада се развали много по-рано - когато се позволи реституцията на парцелите около него и се застрои с тези сгради. Сега не е площад а междублоково пространство. А иначе другото е верно. Ама как да гласуваш за младия, като виждаш кои са му ортаците - довчерашните лизнидупници на сегашния кмет?


25 Август 2015 11:35 | 333
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Малеее, ся разбирам че и Живко Лебедо ки става съветник. И он иска да опрае общината. Голем майтап.


25 Август 2015 11:37 | 112233445566
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мафията одавна управлява българия. Въпроса на избори е само кой клан ще е във властта на съответното място.


25 Август 2015 11:38 | Умен
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Този, който раздава най-много пари по избори за да плаща гласове /Розалин-Глас народен/
говори за промяна и за морал. Жалко за Светльо Витков, имах доверие в него и гласувах за него, но изглежда в политиката всички като влязат и стават еднакви. За нищо друго не отивате освен да си напълните джобовете, доста години сте там и е явно и доказано какви сте. Ако имахте някакви ценности повече не бихте и припарили до Общината. Но всеки народ заслужава управниците си, докато успявате да им купувате гласовете ще Ви заслужават. Пожелавам на всички жители на Община Петрич да се събудят от дълбокия сън и да не се продават като последните проститутки за пари.


25 Август 2015 11:40 | Знаеш.щ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Напрайте Гащаро кмет. ке сопре да кара банички на брат му. ке имате връзки с енергото.. тия плужеци!!!!!


25 Август 2015 11:49 | 5555
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

от Шарон- Тази информация първо е невярна и неточна, болницата е общинска фирма и не Пламен държи кранчето там а именно Вельо.. той е виновен за състоянието на болницата от неговото безхаберие и на общинските съветници..


25 Август 2015 11:55 | ---
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

ПРИ ТАЗИ СИТЪАЦИЯ ПО ДОБРЕ Е ДА СИ ОСТАНЕ ВЕЛЬО ИЛИЕВ КМЕТ.


25 Август 2015 11:56 | ......
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Трябва да премахнем Вельо, той съсипа града. Положението в момента е тежко за нас, и добре за близките му. Писна ми всички нормолни работни места да заемат хората около вельовата свита. Хора гласувайте, за когото и да е само Вельо да се махаа...


25 Август 2015 12:05 | само да кажам
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Проблема не е кой ще е бъдещия кмет, а Вельо повече да не е на власт . 16 години стигат ай сиктир ве


25 Август 2015 12:07 | от Петрич
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

А кой държи кранчето във ВиК - и при Деведжиев и при Божанин и при Ушев - на кой се отчитаха и се отчитат сега - на ГЕРБ - разбирай Д Танев - на Глас Народен - разбирай - глас - Розалинчо- крадльовата група - В и К - се распада - нямат мозък тези хлапета да упраляват - жалко че общ Съвет се хвана на въдицата на Д Танев - на Розалинчо - и Бл Калъпсъзов - лизбийката - цената е ясна -крадене до разруха - но няма да им се усмихне щастието да приватизират ВиК - след изборите веднага смяна на ушев и да влезе прокуратура в дружеството - за това ще гласувам АЗ


25 Август 2015 12:13 | от Първомай
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

До петрич - Прав си ГЕРБ - Д Танев плюс - Розалин - плюс БЛ Калъпсъзов - това е равно на - венерическо заболяване -


25 Август 2015 12:15 | 1111
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Да площада е застроен, прилича на междублоково пространство, но това подобие на трибуна, бутна всичко дори без да има разрешително и какво направи шадраван, където не му е там мястото и подобието на трибуна и затова всичко беше на паметника срещу общината, а сега като се направи тоя герб там, къде ще се събират хората примерно за 1 Януари на площада, където вече няма място... смешно е -цялото му управление е трагичноо


25 Август 2015 12:16 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тарикатът Розалинчо работи за инж. Азис, а само официално подкрепя ГЕРБ за кмет...
Същото прави и др. Капетанов от партията БСП.
Не знам защо сите селани у Петрич мразят Митко Бръчков, без дори да го познават.
Атаката срещу него е много силна. Явно много се страхуват млад и можещ човек да влезе в общината.
Само общ Народен Фронт за Освобождение на Петрич /от Азис/ ще спаси общината !!


25 Август 2015 12:17 | от центара
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Този на снимката е изкипрен като някой джигурски девер - имам негова снимка смъртно пиян пред аптеката му - срещу заплащане ще ви я продам


25 Август 2015 12:19 | Отивай си
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Трябва да се вземат мерки да свалим Вельо. Проблемите, налегнали ни заради него са много.. но искам да попитам какво прави той с реда в града, деца се избиват на тези мотори, полицията спи.. не е нормално по кръговите да стърчат болтове, шипове... няма една нормална градинка с осветление, няма площад... И още куп други неща, моля помислете върху това.


25 Август 2015 12:28 | 325648641
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Да можете само да напад Димитър Бръчков, това според мен са хора които ги е страх, хора с комплекси... отворете си очите и вижте реалността, вижте какво се случва с града ни, разни баничарници да правят, канализации "


25 Август 2015 12:34 | до-от центара
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

А на теб кой ти плати за да кажеш тази измислица.. е да Азис е известен с това да купува хора


25 Август 2015 12:38 | обикновен човек
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Хората на Вльо са се посрали от страх и си търсят нова работа, защото нали знаете кой напуска кораба пръв когато потъва - мишките. Именно тези мишки са впрегнати да пишат лоши неща тук. Поздравления за момчето дано да стане кмет и да промени нещата в града!


25 Август 2015 12:42 | за промяна
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Нямам нищо против сегашното управление на града г-н Илиев не ми е направил нищо, но и не е помогнал с нищо. Аз съм за идеята вече да дойде нов човек, който да промени и да раздвижи нещата в Петрич. 16 години не можахме да видим една нова площадка, ударно преди избори правим 3 нови. Много е хубаво това но ако за тези 16 години се правеха на година по 3 сметнете какво щеше да бъде в нашия град!


25 Август 2015 13:04 | 101010
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Стига са работили безидеини хора в общината впреме е млади хора да застапят АЗ ИСКАМ ПРОМЯНА


25 Август 2015 13:11 | ...
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Цялото кметско войнство е впрегнато да драска простотий тук. Нормално .....кораба потъва, мъка е мъкаааа. Успех Бръчков


25 Август 2015 13:15 | хахаа
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Е явно Розалин, се е осъзнал, че не му е мястото при Вельо.. за да се промени нещо не трябва да бъде там, браво за решението което е взел.. Малко, по-малко всички изоставят Вельо, уж негови доверени лица, замислете се какво значи това.. те са му видяли мръсните номера и че всичко е с измами при него, така не се управлява-с лъжи и нечестни сделки, време ти е да си ходиш вече си изпята песен, време е на младите.


25 Август 2015 13:27 | Ё
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

... написа:
Цялото кметско войнство е впрегнато да драска простотий тук. Нормално .....кораба потъва, мъка е мъкаааа. Успех Бръчков

Сега са обедна почивка.... след малко очаквайте включване отново.


25 Август 2015 13:53 | тцтц
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Има още малко време до гласуването, сега е момента да се вземем в ръце и да изгоним един път за винаги Вельо, след това ще е късно.. Трябва ни промяна.. някой, който знае какво иска и може да подобри положението в града ни.


25 Август 2015 14:55 | петричанка
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Едно време се пееше една писен... "45години стигат ". Всички искахме промяна, а то какво стана? СДС=стани да седна. Е седнаха и се забравиха. Едно време В. Илиев имаше една брошурка/сгъната/, в нея той обещаваше разни неща ако бъде избран за кмет. Аз я пазя и ви обещавам, че който я прочете няма да гласува за него.


25 Август 2015 15:18 | Д.П.
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Петричани, време е да се събудите. 16 години са достатъчни на този кмет, който доказа, че може да превърне един град в село. В момента Петрич прилича на едно западнало село, с разкопаните улици, с входен булевард приличащ на градската баня, а къде ни е площада - плиличащ на междублоково пространство, а къде са градинките за почивка и разходка на майките с малките деца. Въху тротоарите на улиците са разположени кафетерии, пък едни тротоари се направиха високи възрастен човек нито може да слезе нито да се качи. Ама нали требва да се усвоят евро пари. Исам да питам гн. кмета какво направи за тези години за младите кадри които завършват и се връщат в града да търсят работа? Трябва да се опомним и да свалим този кмет и неговата администрация, която работи за определени фирми в града.


25 Август 2015 15:53 | Орас
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Във връзка със започналата регистрация за местните избори и споровете кой става и кой-не предлагам следното: 1. Публичен дебат между лидерите на политическите партии участващи в изборите за визията им за развитието на общината. 2. Публичен дебат между кандидатите за кметове относно личните им програми за управлението на общината. 3. Публичен дебат между водачите на листи за общински съветници за бъдещата им дейност като такива. След като/и ако това се случи/ ние, жителите на Община Петрич ще видим кой колко струва и да преценим как да гласуваме. Иначе сега е пълна мъгла. Да чуем и то лично от главните действащи лица.


25 Август 2015 16:00 | 456
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Да Г-не трябва да си помогнем сами и за тази цел трябва да гласуваме на 25. 10. 15г. и да изберем един по- достоен млад човек в лицето на Бръчков. Не трябва да се примиряваме със сегашното положение.


25 Август 2015 17:23 | ГЕОРГИ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

НА РОЗАЛИНЧО МУ СА ВРЪТНАЛИ КРАНЧЕТО СЕГА ТЪРСИ ДРУГО КРАНЧЕ ТАРИКАТ СЕЛСКИ.


25 Август 2015 17:31 | ...............
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

НЕ Е ЛЕСНО НА МОМА ПЕТРИЧАНКА /ОБЩИНАТА/ КАКВИ КЪРДЖАЛИИ СА И СЕ НАТОЧИЛИ / РОЗИ И БРЪЧКОВ /. ЩЕ ИМА ЕДНО ВЗИМАНЕ ДОКАТО Я ПРЕСЪХНАТ. / ФАЛИРАТ /


25 Август 2015 17:51 | 598632
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Вече 16 години, Вельо взима от общината и то здраво ..какво искате да продължава да ни краде ли.. събудете се Спи тее!!! Помислете защо в училищата не може да се запълне една нормална паралелка а се допълва с цигани... защото хората изчезват от тук и не остава никой заради неговите прословути планове за Петрич, където не прилича на нищо..


25 Август 2015 17:56 | )))
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Някой виждал ли е улица Бяло Море на какво прилича, къде е Вельо да оправи това от сумати време, едвам вървиш пеша а комоли с кола в селата и по полето е по равен пътя ТОВА на нищо не прилича...


25 Август 2015 20:37 | 01
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

към Розалин защо коалиция като вашата не издига кандидатура за кмет вие поставяте хората от общината на колене с тъпите мотиви които изложихте категорично се разбра че си се одупил на компанията танева със стратези митушев веселчо кебапа велчо и още други с изплезени езици


25 Август 2015 22:53 | ГЕРБЕР
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Мдааа. Страхотни коментари на диалект и латиница, които дори не се разбират. Та да си кажа мнението като гербер и аз. НЯМА да подкрепя /и още 10 човека от фамилията/ кандидата на ГЕРБ с фамилия Бръчков. Причини:
1. Фамилията се свързва със сътрудници на ДС и пияници
2. Издигната е от незнайно как назначени "политици" образовали се чрез Раб-Фак през комунистическо или бивши офицери клели се в КПСС и БКП.
ГЕРБ - Петрич мирише отвсякъде.
Няма да подкрепя/им/ и Вельо. Изхаби се, а и онова ченге Бат Ице го дърпа надолу.
Ще гласувам все пак - дерзайте да ме /ни/ убедите за кого!


26 Август 2015 19:00 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А къде е войводата Туффчо-Пуффчо ?
Нека сите селани и граждани да гласуват - Свободно и Демократично, но накрая протоколите ги пише Туффата. Е, те това е положението, уважаеми избиратели...


26 Август 2015 22:56 | Читател Хелветия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Когато тихото селце Отенщайн в Северна Германия се изправя пред опасността училището му да бъде затворено, кметът Мадфред Вайнер стига до необичайна идея за привличане на млади семейства. Вместо да дава под аренда земя на фермери, той предлага да я подарява на желаещи да се заселят в живописното селище. Успешните кандидати ще получат строителен парцел при едно условие - да имат малки деца и, още по-добре, да възнамеряват да имат още, пише Щефан Вагщил




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар