Волен Сидеров в Благоевград: Ще информирам Бойко какви ги вършат хората му в Чеч

28 март 2011 00:20   108 коментара   28343 прочита
Членове на
Членове на "Атака" чакат лидера си


Членове на "Атака" чакат лидера си

“Атака” не приема номинацията на шефа на ДЛ “Дикчан” Пламен Поюков и ще работи срещу него на местния вот

В Пиринско дочух за факти, които не говорят добре за представители на ГЕРБ по места, и ще направя необходимото националното ръководство на партията на Бойко Борисов да научи за проблема, каза в събота в Благоевград лидерът на “Атака” Волен Сидеров, който се срещна с ръководствата на общинските сборове на партията си в областта.

Областният лидер, депутат от Петрич, Огнян Тетимов осветли казаното от Сидеров, като даде за пример директора на Държавно лесничейство “Дикчан” в Сатовча Пламен Поюков, който упорито е спряган за кметската номинация на ГЕРБ в общината.

Поюков е лежал 3.5 години в затвора за посегателство върху 70 надгробни християнски плочи и затова ще направим всичко възможно такива компрометирани хора да бъдат разобличени, но дано и на ГЕРБ да им дойде акълът, каза Тетимов.

Сидеров изстреля още една “бомба” при посещението си в Благоевград, като обвини лидера на РЗС Яне Янев, че на последните местни избори в община Петрич е раздал 500 000 лв. Според Сидеров купуването на гласове и опорочаването на вота на избирателите ще е голям проблем и на предстоящите избори. Той не пропусна да спомене, че Благоевградсдка област е от най-сложните, защото има цели общини, които се доминират от ДПС и развалянето на това статукво ще е основна цел на “Атака” тази есен.

За нас партията на Доган продължава да бъде антибългарска и пета колона на турската национална политика у нас, заяви Сидеров. Макар “Атака” да е най-верният коалиционен партньор на сегашното управление, според лидедера й, ако ГЕРБ не се вземe в ръце и не започе да следва интересите на народа, ще ги сполети съдбата на НДСВ. България ще се оправи, когато започне да се управлява от националисти, добави той.

Волен Сидеров призова правителството да смени икономическата постановка в държавата, като се започне от връщането на голяма част от бизнеса и банките в български ръце. Сега държавата ни е като решето, парите изтичат навън чрез молове, чужди хипермаркети и чужди банки. Затова ние плащаме най-високите лихви в ЕС, а в момент на криза е неморално банкери като Левон Хампарцумян, икономическия експерт на Иван Костов, по времето на когото български предприятия бяха продадени на безценица, сега да получава 200 000 лв. месечна заплата, обяви Волен Сидеров. Затова той афишира “Атака” като партията-санитар на българската политика, която ще се бори за прочистването й от хора, които са продавали в годините националния интерес.

На срещата в Благоевград пристигна и шефът на “ВиК” - Кресна Милчо Караджов, за когото в партийните редици се коментираше открито, че ще е кандидатът на “Атака” за общински кмет. С него бе и бившият кмет на общината Валентин Стоичков, който по всяка вероятност ще води листата на партията за общински съветници в Кресна.

Волен Сидеров, съпроводен от заместник-председателя на Народното събрание Павел Шопов, депутатите Огнян Тетимов, Венцислав Чукалов и други гости от София и Благоевград, откри в Кресна, по думите му, най-хубавия клуб на партията в Пиринския край. Събитието бе от 15.00 часа, но въпреки необичайното време за провеждане на политически мероприятия около 200 души партийци и симпатизанти на “Атака” поне половин час по-рано вече бяха обсадили централния площад на града “Кресненско въстание”, на който се намира и клубът, помещаващ се в сградата на бившия Дом на народната армия.

Клубът е просторен, но се оказа тесен за многото хора и импровизиран митинг се проведе пред него. От стълбите Волен Сидеров не пропусна да потвърди ораторските си качества, като заяви, че “Атака” е националистическа и има една цел - България да е цяла и благоденстваща. Той представи председателя на партията в Кресна Милчо Караджов и заяви, че той ще има пълна подкрепа да се бори Кресна да стане европейски град.

108 коментара
28 Март 2011 01:18 | 000
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

И КАКВО КАТО ГО ИНФОРМИРАШ БОЙКО, ТОЙ СИГУРНО НЕ ЗНАЕ.....


28 Март 2011 06:22 | безпартиен
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

така е като в партията на бойко се намърдаха комунягите... нови лица, необременени, без досиета трябва да се мотивират да се активизират, за да може наистина да променим нещата в милата ни родина... но след като самите гербаджии инициират в различни структури да управляват старите муцуни нищо няма да се промени.. а и вижте кои са те...


28 Март 2011 06:42 | дани
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

и бойко е като хората му


28 Март 2011 06:48 | за Волен
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ела и виж как и твойте хора и хората от ГЕРБ гласуват щурутиите на чичо Дончо!! В последно време Юлка се събуди !


28 Март 2011 07:34 | дупакиньо
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Давай волене, прочисти България от мафиоти и грабители! Пият кръвчицата на бедния народ!


28 Март 2011 07:46 | ГЕРБ-ЖИВКО
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Ех Велко и Пашанлиев, това ли можахте да измислите пред лудия ВС? Пламен е чист по линията на "гробищата", щото тва беше АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДС и изпълнението е тяхно! Истината ще цъфне скоро!


28 Март 2011 08:17 | ДС
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Браво Стоичков е човека на БКП/ДС и лично на ченгето Владемир Димитров, те ограбиха и предадоха хората и България! Ще духате супата Атака!


28 Март 2011 08:35 | ГЕРБ-Живко
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

Пламене, Пламене свиньо-мръсна защо не каза че си осквернил 70 християнски гроба та нямаше да те номенираме за кмет. Сега на Арбен победата му е в кърпа вързана.!!!!!


28 Март 2011 08:48 | Българина
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Волен Сидеров само приказва и вика пред събрали се хора по митинги. Пруемиера знае всичко, не чака Сидеров да му каже. Подмазвачи сте и Вие от АТАКА. Вие не можете ли да казвате истината за далаверите и кражбите за милиарди и да посочвате имената на фирми и хора които са ги откраднали. Какво направихте с циганите-нищо, крядът и убиват българи. Получават помощи и апартаменти, а българи работили цял живот не са получили нищо. Страх Ви е всичките отцигани, от турци, от мафиози. Както и др. пискащи политици в Парламента. Всички сте маскари/е казал бай Ганьо/. Затова има и ще има престъпници и ще се увеличчават, защото сте страхливи и един сериозен закон не гласувахте за унищожаване на бандитите. Уредихте се на големи заплати, както и роднините си и само говорите. Какво направи Сидеров с турските сериали? Новините на турски език? Нищо-дават по цял ден турски жфилми които нямат нищо общо с европейската политика и култура. Дори и ги повтарят и психически обработват българите. Да си траят, че


28 Март 2011 09:15 | ЖИВоТО е тва
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Арбене, ти знаеш с кого ще сме, ама си трайкай, на изборето ша го видим! Брачеда, ти ша ни представлеваш на заместник кметското место оти си минал през всичко и всекаде, кво кат си пенсианер?


28 Март 2011 09:33 | Кресна
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Защо лъжете читателите. На откриването в Кресна имаше не повече от 60 човека коийто КРАДЕЦА Караджов беше ЗАСТАВИЛ да присъстват. Е с такива хора като КАРАДЖОВ няма как БЪЛГАРИЯ да не е " БЛАГОДЕНСТВАЩА ".


28 Март 2011 10:01 | Х
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

СЕМЕИНАТА П П АТАКА НА ИБРИКЧИЯТА СИДЕРОВ КОИТО ИЗЛЪГА И ОПОРОЧИ ИДЕИТЕ И ПРИНЦИПИТЕ гъэолизеца ОГНЯН ТЕТИМОВ на изборите ще осетят народната ЛЮБОВ ПРОДАЖНИЦИ,


28 Март 2011 10:30 | атака
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Как е вазможно, този Караджов вчера го обвиняват в кражба, а днес го обявяват за кмет . Това неможе да е истина. По добре елате в С..... И


28 Март 2011 10:42 | витко
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Нека Волен Сидиров или неговите хора видят, притолкова българи в това управление, кой и как назначи в РПУ - Гоце Делчев за страши на дознателите служител, който дори не може хубаво да говори български език .


28 Март 2011 11:35 | Агент от ,,Мусат
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Директора на горското Пламен Поюков, Син на агент, олег'', колев'' до1989 след това вече радикален ислямист, вербуван от уахабитите. Румен Арнаудов кмет на плетена, агент, ЛЕНКО'' по точно мръсен доносник, щом човека има шофиорска книжка значи има осми клас, ако не вярвате проверете в интернет. Мирослав Найденов министър от герб, чист манекен''. са бандити, крадци, разбоиници преки участници във организираната престъпност и корупцията, които вече са във застрашителни размери и застрашават националната сигурност на страната. Цветанов сущо подкрепя тази група престъпници, а борисов пък подкрепя цветанов, а пък вие г-н Сидеров подкрепяте борисов. затова си задаваме въпроса, кого ще уведомиш, себе си. Нима досега ти незнаеше че тези бандити уволняват, крадат коли. Репресийте по политическа линия и дискриминацията им нямат никакви граници, въпреки че такива действия са заклеймени още през 19-ти век, за тези гадове няма европейска конвенция за правата на човека, за тях няма харта наООН


28 Март 2011 11:46 | живко
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

недей да пишеш че е трошал само надгробни камъни, в разрез със хартата на оон чл 20 ал 2'' а бъди по смел и кажи какви милиони се крадат във длс дикчан от незаконен лов, от незаконна сеч, от незаконни кариери на кмета, ЛЕНЙО'' целият този резил става под патронажа на турската сепаратистка комунистическо помашка партия ДПС.


28 Март 2011 11:50 | 321
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

ма този ърлйо Пламен оштели мисли че ще стане кмет дрън. дрън та пляс .Всички тези мошеници кото Пламчо:Мишока от слаштен Анчета Живковци ще бъдят съдени също и тази мижитурка Митко от Поземлената какъв хуи ще яде недеи да си мисли че като застана зад тези мошеници някои ще го спаси всичките му золуми са знает и скоро време ще му се изпее песента а този Живия да внимава защото ще му бъде направена проверка липсват пари на хората


28 Март 2011 12:01 | анонимен
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

ДОЛУ МАФИЯТА НА ГЕРБ
БГ от сън дълбок се събуди.


28 Март 2011 12:04 | до 321
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Подкрепямте на всички тези мошеници му предстои затвор народа вече не се страхува от тях не саму Волен Сидеров но и други политици ще се намесят иБоико Борисов ще не ще вече ще вземе мерки защото те вече станаха извесни с тяхните кражви и престапления хората ще им потърсят сметка Ало малоумници спрете и се откажете от мисалта че ще ви има


28 Март 2011 12:14 | 777
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

хеи Пламчо недеи си мисли че можиш със зарлаха да спреш хората о не ти си вече прочетен весник я зарежи всичко и си обарни внимание на семеиството


28 Март 2011 12:42 | сеир
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Живко шеф на ВИК щял да става, лисицата гнусна. Защо не стане шев на поземлената, на горското, на училището? Защо остави ДЕПЕСАРИТЕ, та и за Митю Богданов щеше да има място!!!!!


28 Март 2011 12:50 | Гласът на България
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Волене, надеждата на народа е в теб. Трети Март в Сатовча още не е дошъл. Освободи народа от таз черна робия.


28 Март 2011 13:02 | mima
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Волен си е ВОЛЕН, но вече с главни букви и не е болен, както це твърдеше.


28 Март 2011 13:18 | № 1
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

БОЛЕН добре се наведе на Б Б


28 Март 2011 13:19 | 000
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

коков колицонен пртньор си ти бе БОЛЕН, ти си една подметачка и политически труп! я го кажите вие от АТАКА по колко ви плащат да си кютате в парламента, що думаше преди изборите за Боко, а сега каква песен я пееш! Срам и позор


28 Март 2011 14:23 | maqmi
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Скъпи ми Сидеров канимте на место в сатовча за да видиш и чуеш лично от хората на какви престъпници сме попаднали трябва те да бъдат изпратени в затвора


28 Март 2011 14:59 | maqmi
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

този лаиньо Митко Даилиев знает всички защо го защитават защото на всички тези от фалшивия герб им даде земи и си мисли че краи хванал господ за оная работа тои ако има малко акъл сам ще си даде оставката този мизерник знаем с любовницата от осина какви ги вършеха тя вече не го крие и е готова като му доиде времето да каже всичко ще сажалява че се е родил нищо не остава ненаказано


28 Март 2011 15:10 | анонимен
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Вън на Митко Даилиев хора тази мижитурка незнам защо още стои там тои първо няма необходимото образование какво ти развира от земи тои е монтьор на коли


28 Март 2011 15:38 | дявола
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мите, мите и на тебе ти е дошло времето! Много папка, е.. ба, сега тебе ке те клатят!? Нали водиш политика ту на ляво, ту на дясно, секи ден си при атака, шушкаш с ДПС, намигаш на Юри и Ани, обслужваш всички като УНЕВЕРСАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА и сега Велко, Пламен и Ленко те нарочват за КОРБАН! Бог да ти е на помощ! Бегай у Габрово или в Гърция!


28 Март 2011 16:22 | независим
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Трубадуре ВЕНКО, Брат, обади се. Къде се изгуби? Община Сатовча има нужда от твоя глас. Постави хората на правилното място с точните си коментари. Подскажи на обикновените хорица - кои са, кой ги управлява милите и какво заслужават. Очаквам те Брат! Стар Приятел от Сатовча


28 Март 2011 16:41 | Стони
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Не4 ви ли омръзна тозио идиот вече!?!


28 Март 2011 17:14 | кочан
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

щом разчитате на тоя луд помияр Венко да ВИ ОПРАВИ, здраво сте го закъсали драги ми земляци:)))))


28 Март 2011 17:17 | ния
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Волене Волене остави се да те лъжат едни сатовчански утрепки и пияници . Никога не е лежал в затвора Пламен Поюков за тези дум можеш и в затвора да отидеш проверявайте с малоумника огнян всяка дума дето ти казват сатовчанските лъжомани .


28 Март 2011 18:20 | хаджи агаев от крибул
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

до ния. Напълно възможно е този боклук Алил Поюков да не е лежал във затвора, но със сигурност във ареста му взеха здравето и го вербуваха да работи за червените главорези, спаси го татко му, шпионин на червената армия, за да докаже лоялнос към дс той се беше срал във джамията, говната му ги изчисти бабата на шофйора на общинския кмет, затова е възможно той да го е измъкнал навреме? но не точно, там от ритниците на милиционерите който по онова време не си поплюваха, той загубва онова за което пише някой зажена му че.....? така че г-н ния стой на страна и не се бъркай там където не ти е работа. кой каквото има да отвява, те ще си го отвеят и без теб.


28 Март 2011 21:47 | ния до скандинавия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво, много си прав но няма кой да те разбере тези хора станаха много гадни вече и ниской не е в състояние да им въздейства с добро . В Сатовча хората на Волен са същите идиоти и малоумници като него самия . Подкукоросва ги Велко Давидов който още получава пари от ДС за да всява смут в смесените региони . Да вчера Давидов и сие бяха първите приятели на Пламен сега му станаха смъртни врагове . Защо ли се питам аз ? Много непочтенни хора се навъдиха в сатовчанско . А ако на пламен милиционерите му са взели здравето няма да е мъж канара а другото е божа работа и никой не е застрахован че няма да се случи на децата или на внуците му . Нима Тошо от Атака е видял хаира от х.. я си па да не би Велко Давидов да е много горд със своите единият разведен другият помияр и наркоман, хайде да не говорим на тази тема че е грозно


28 Март 2011 22:07 | ния
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

И Волен Сидеров и Огнян Тетимов димки и пушилки като близнака им Яне Янев . Бойко да бие шута и на Атака защото по места те работят против ГЕРБ а в парламента демонстрират лъже подкрепа на правителството .А що се отнася до Пламен Поюков още на първия тур е кмет на община Сатовча . Така че мърлячи и доносници правете си сметкаи още от сега си копувате меки наколенки защото щеви се наложе на колене да искате прошка от Поюков .


28 Март 2011 22:17 | 8888
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А няма ли кой да каже на Болен кои и кави утрепки са неговите хора от Сатовча и Кочан - шепа долна и нечистоплътна пиянска паплач . Огнян Тетимов ги знае много добре и е отврътен от тях но нали някой трябва да излива помия а атакистите от сатовча са винаги готови за тази работа срещу чаша ракия макар и ментак от заведените на Крико в Кочан . Кой от Атака ще предложат за кмет на общината Доньо ли Тошко ли или заввеяният си лидер . Пълна идилия, Арбен ги котка сега и им дава пари за упойки защото и той трепери за топлото си местенце . В крайна сметка не можете л да проведете една толерантна камрпания и който честно си спечели изборите нека да стане кмет . За сега води Поюков чест му прави че не плюе по никой и точно това му качество ще победи тази война която водят всички малоумници в момента а кои са те Брандо, Велко, Кальонев, Крико


28 Март 2011 23:05 | Мехмед
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Милко Шикеров от Плетена -общински кмет. Стига вече стези стари, мръсни и долни агенти. Време е млади хора да поемат нещата в свои ръце. Милко е голям пич, има доста познати, сече му акъла така, че ще гласуваме за него.


28 Март 2011 23:11 | Велко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стига са спонсорирали дамите от други общини, нека помислят и за Сатовица.


28 Март 2011 23:17 | агент 07
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Дачев ли? Тоя мошенник колко души е изтребил и за това му е плащано. Сега се прави на бизнесмен. Вън от Сатовча . Джони също. Да ги няма тия мошенници.


28 Март 2011 23:24 | бб
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Брандо е голям пич. Не му пука и си казва истината. Браво Брандо само така. Да не ти пука от тези утрепки и продажници. Крадци долни са.


29 Март 2011 00:00 | истината
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ако ГЕРБ не се вземe в ръце и не започе да следва интересите на народа, ще ги сполети съдбата на НДСВ!


29 Март 2011 00:08 | ГОШО
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

МИЛКО Е САМО ЗА КМЕТ. АМАН ОТ АПАШИ И ЛЪЖЦИ.


29 Март 2011 00:36 | истина
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

пламене неги слушай герб и атака са вързани така 4е ще си имаш подкрепата от АТАКА.


29 Март 2011 00:39 | АСАН
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БОИКО, не слушаи какви глупусти говорят за поюков тои единствено може да смени лицемера-мазник, двуличник, и наи вече далавераджия и измамник АРБЕН -единствено П. ПОЮКОВ ще избави общината и осиромащялия народец от изнудвачите и далавераджий техниците на КОЧАН и ТУХОВИЩА които за кратко време станаха наи богатите хора- за което ПОЮКОВ като го изберем за КМЕТ ще им потъси сметка и ще ги предаде на прокоратурата да им проверят как на всички обществени поръчки в общината са те краините испълнители и то в работно време чрез часните си фирми под закрилата и чадъра на АРБЕН МИМЕНОВ които също ще трябва с тях да отговаря пред прокоратурата-ПЛАМЕНЕ - затова ще те иберем за КМЕТ НА ОБЩНА САТОВЧА и гледаи да нени разочероваш УСПЕХ ние сме с ТЕБ.


29 Март 2011 00:45 | па4ки=пламен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Никой не говори за най големия приятел на Пламен, на4алник поща Годешево лидер на герб който направи близо милион от тютюнопроизводителите на селото.


29 Март 2011 01:02 | SPAIN
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

местните управители на общината назначени от пламен: кочан штангата, крико андон. сатовча Айваз/джаджо / Цаню/алармата. плетена брадо и калионев инжинер. по другите села вие си ги знаете.


29 Март 2011 01:13 | rrr
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Пламене ние сме стеб .ти поне знаеш как се краде и се вижда. горските покрай теб какво ли напражиха ...по една вила и има няма по един мерцедес.


29 Март 2011 01:22 | реал
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ей тикви вие не виждатели, Арбен и Пламен сасе разбрали пият си ракиятя всяка ве4ер. Пламен излиза формално зада него изгонят, та теса като братя, заблуждават ни...


29 Март 2011 01:45 | гражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тетимов и ти говориш за криминални прояви та ти си пълен с тях ама на болен такива му трябват


29 Март 2011 05:46 | милко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Тоя който е писал по-горе за Милко е голям майтапчия.


29 Март 2011 08:51 | пенсионер
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Волене, време е вече да се разграничиш от ГЕРБ. Купиха ли те... Ние твоите избиратели още малко ще чакаме и се махаме от АТАКА. ГЕРБ ни обезличиха. Какво е това 2-3%. Едно нищо. Хората от АТАКА искат възмездие и власт. Дай им ги. Ако ли не-си пътник на другите парламетнарни избори. ГЕРБ вече могат и без АТАКА. Имат си независими депутати. Ако бяхме в опозиция досега щяхме да имаме 18%. А сега сме една шепа хора. Нали видя в София колко бяхме-2 000 ЧОВЕКА.
Волене, разграничи се от Борисов!


29 Март 2011 09:42 | до пенсионер
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

жалко господине, че гласувахме за този измамник, за шепа милиончета предаде и продаде нашата идея! ние сме политически труп с ТАЗИ СЕМЕЙНА ПАРТИЯ НА БОЛЕН, КАПКА И МИТКО! навсякъде се оакват и са за смях! на следващите избори няма да имаме повече от 1-2%?! ББ ще се прегърне със своите авери от БКП/БСП и болшивиките от ДПС/ДС!? БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА!


29 Март 2011 10:01 | Капка
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

И аз съм за Милко Шекеров да е кмет. А, Джони и Дачев си ги знаем. Основни спонсори на Мименов. Не случайно си правят каквото искат в общината, та и в други даже. Ама ще им се връща. Закачат чужди булки по полето. На тях ли да вярваме, за тях ли да гласуваме?


29 Март 2011 10:10 | ДО 8888
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо се възмущавате, Волен гони само НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ и КРАДЦИТЕ. За да е обърнал поглед на община Кочан значи ИМА ТАКИВА. И ИМА НЕКА ГИ ИЗЛОВИ И ПРАТИ В 1 клас, трябва да се ограмотят и научат на обноски, принципи, патриотизъм, да се държат прилично, да не крадат, а с държавните пари да създават работа на хората. Щом общината е в ръцете на диваци и варвари и е подложена на разграбване от Кочанци, па нека се намеси човека, нали за това е Лидер на АТАКА и е на власт?????


29 Март 2011 10:57 | до К
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Добро предложение, но не съм сигорен дали той знае, че ще се кандитатира? Той има финанси, особено дядо му, яко краде, а и са обвързани със червено-синята МАФИЯ !Има всички данни, че са с обърната резба и лесно ще се нагаждат и навеждат!? Питаме се коя партия ще го издига/на К. Д, Фатик, Костов или Дал/?!... успех Г... о!


29 Март 2011 11:16 | фатма
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Пешо Дачев си го знаем. Нещастен доносник, който никой не желае в Сатовча. Джони пък бетере. Изобщо не ги споменавайте такива долни хора. Пламен ще спечели.


29 Март 2011 11:22 | Колчо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Фатмо като спечели Поюка ми се обади ще ти намажа филията. Краса Терзиева от Струмата защо мислиш е над 100 кила. Щото ма всички прави метани, двойна играчка е ама виж как къща построи за нула време. Иначе няма и основно образование. Сега ще видиш какви статий ще емне за Мименов. После за Пламен. Спонсорство, спонсорство г-жо Терзиева. Срам и позор си за българската журналистика.


29 Март 2011 13:04 | до 8888
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

САМО ПОМИЯТА ОСТАНА ВЪВ СЕМЕИНАТА пп НА БОЛЕН СИДЕРОВ


29 Март 2011 16:49 | koko pavlov
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

"Волен Сидеров в Благоевград: Ще информирам Бойко какви ги вършат хората му в Чеч"
Волене, най-напред се информирай сам за хората си в ЧЕЧ! Не се занимавай с тези на ГЕРБ. Бомбата, която хвърляш пред вратата на Хаджигаев няма да гръмне защото няма фитил. С една дума - данните изнесени гръмко за Пл. Поюков не отговарят на истината! Ако на теб и Тетимов не ви е ясна политическата обстановка там - питайте! Хората на АТАКА там са алкохолици. Не защото искам да ги обидя, а защото те наистина са зависими от алкохола! С тази медицинска диагноза те са лесна плячка на един неуспял строителен техник Велко Давидов/отхвърлен гербаджия/ и един изключително хитър кмет - трети мандат Арбен Мименов, който се опитва по този начин да хапе предсмъртно. А вие господин Тетимов, ако сте решили да съсипвате политиката на ГЕРБ в ЧЕЧ го правите добре! Ако имате обратната амбиция да помагате, то идете на място и се осведомете лично. Новият кмет ще бъде от ГЕРБ и той се казва Пл. Поюков! Мислете с главите си!


29 Март 2011 17:15 | ходжата
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Изненада! Новият кмет ще е от Герб и се казва Милко Шекеров. Обзалагам се.


29 Март 2011 17:19 | Х
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

О ТЕТИМОВ НЕ ДЪСКА ЗА КОЧИНА НЕСТАВА ОТ ТЕБ НО И ЗА ПРАСЕ НЕ СТАВАШ СМЪРДИШ ОТ ДАЛЕЧ И ВЪВ ЧЕЧА СЕ ОАКА.


29 Март 2011 17:36 | ЗА nablyudatel И ВСИЧКИ К
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ПЛАМЕН ЩЕ ИМА ДА СЪНУУУВА ТОВА МЯСТО


29 Март 2011 17:52 | Ганафа
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

МИЛКО ШЕКЕРОВ Е НОВИЯ ОБЩИНСКИ КМЕТ. ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЛОША ДУМА МОМЧЕТО. ЯВНО МНОГО МУ ЗАВИЖДАТЕ. БАЩА МУ И ДЯДО МУ МНОГО ОТ ВАС ГИ НАПРАВИХА ХОРА. НЕБЛАГОДАРНИЦИ ТАКИВА. ПЪК И МИЛКО ГО ЗНАЯТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ИМА ПРИЯТЕЛИ ВСЯКАКВИ, А ВИЕ? ПРИЯТЕЛ МУ Е И ПЪРВИЯ ЧОВЕК НА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ОТ РЕГИОНА, КОЙТО Е ОТ ГОЦЕТО И ПРЪВ ГИ ДОКАРА ТУК ПО ВРЕМЕТО НА НДСВ. ДРУГОТО ВСИЧКО Е ПЛЯВА. НЕ СИ ХАБЕТЕ ДУМИТЕ НАПРАЗНО. ЩЕ ВИДИТЕ.


29 Март 2011 17:54 | кочан
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

на пламен му пречат рогата за да влезе в общината


29 Март 2011 18:20 | джорджи
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кажете ми какво направиха Герб в сатов4а досега!!!!! нима има6е кадруване или нови назна4ения не просто старата песен нанов глас.... даже и по ло6о.... и от тая гледна то4ка нама да спели общината Герб, а на г-н Титимов само мога дамусе васхищавам и даму пожелая мн мн успехи за6тото ако вси4ки депотати бяха като него ще6е да цафти маика България...


29 Март 2011 18:24 | знаещ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

На Пламен не само рогата му пречат ами и золумите които е правил и продължава да прави. Ами щом се води по акъла на агент Ленко. Иде им края на тези ненаситни крадливи псета. Милко ти да си е много по-добре от всички изброени тук апаши. Поне си млад и можеш нещо да промениш.


29 Март 2011 18:28 | Ръмпо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Джорджи, поне се научи да пишеш. Тогава давай мнения. Абдал.


29 Март 2011 18:31 | джорджи
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

аааа извиняваите имал сам грешка поправихаме имало е кадруване!!! някво си джамале от плетена 4иста4 на площада там по горе споменатия агентгое прекадрувал на по вишше стояшта работа пак 4иста4 на площад ама забележете не каде дае ами на общинския площад Сатов4а... товае единственото кадруване..... маи и последно щот и на ръководството немуе лесно ве4ееее.... рошисе из горе надолу..


29 Март 2011 18:50 | ДО ноблюдател
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Кълчищар кочански само в кочан ли има кадри бе боклук, само вие ли сте в тая община бе некадърно племе. Та половината ви е правил Тефик оджа бе гнусотя загубена. Волен е вашия край.


29 Март 2011 19:07 | ДО мда
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Нали джакузито на кмета трябва да се използва


29 Март 2011 20:13 | ????
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Направо като гледам коментарите Ви.... незнам на къде да погледна. Толкова много правописни грешки не бях срещал.


29 Март 2011 20:18 | Моля...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ще е хубаво хората от "чеч" малко да се култивират. Ще е хубаво... когато посещават обществени места да бъдат изкъпани... просто миризмата е ужасна... (не всички разбира се).


29 Март 2011 20:40 | милко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тая идея - Милко - кмет, много ме развеселява. Смешно та тъжно. До там ли я докарахме? Малък селски хитрец.


29 Март 2011 21:41 | наблюдател
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ДО ноблюдател написа:Кълчищар кочански само в кочан ли има кадри бе боклук, само вие ли сте в тая община бе некадърно племе.
Няма нужда от демонстрация на нерви. Ще поясня защото явно не съзнавате ситуацията както вие така и хората от АТАКА. Няма никакво значение дали кандидатът ще е от Кочан, Слащен, Вълкосел или пък Крибул! Както виждам, всички искат да станат кметове! :-) Обаче! Няма човек като Пламен Поюков, който да бие всички накуп - там е големия ви проблем. Засега е единствен и това го знаят от всички уплашени партии и коалиции.


29 Март 2011 21:51 | Кальонева
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Милко, че е хитрец е хубаво. Ама ти, че си глупак е ясно. Да не би да ти е сложил рога тоя Милко, та хем ти е весело, хем тъжно. Голяма тояга има. Знаят го общинските дами, а може би и твоята.


29 Март 2011 23:06 | Баба Яга
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Милко е в пъти по-добър вариант от гореизброените ликсури. От всички той е най-подходящ. А, оня дето му става смешно и тъжно го знаем всички. Има защо да е така. Той е щатен драскач тук. А, има и да му връща. Който има дупки да си ги пази, тъжно смешен мижатурко.


29 Март 2011 23:13 | Дядо Мраз
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Така така само Милко Шикера. Такива трябват дето са способни и имат а не дрипале дето само да скубят. Мразите го оти ви превазхожда ли


30 Март 2011 00:05 | ДО ноблюдател
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Кълчищарчета пак искате да отървете кожата, но този път няма да стане. Вие обрахте община Сатовча, изгонихте младите хора. Вън кочанските крадци от общината. Арбен предлага Пламен на ГЕРБ и обратно. Сидеров ги усети и веднага започват демагогия, която няма да мине.


30 Март 2011 00:32 | ех навара заблудена
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Кои сте тия всички бе банда неграмотници, добре че беше Арбен та ви назначи тук там, но това ви е краят и той ви разбра какви кълчища сте. Ако с Щангата, Молата, Живко, Джаджо, Алармата и нашия Боро се става кмет то Али Омер да беше министър сега!!!! ХА ХА ХАХАХА Затова ли идват през два петъка в Испания ????? Нали от тях избягахте там ???


30 Март 2011 02:05 | Маринца
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Да си признаем, Милко не е лош вариант. То и Арбен така изкочи от нищото.


30 Март 2011 08:22 | до редакцията и форума
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Недейте да триете коментарите . Продажни журналисти скапани от струма. Значи едни ще ги хулят, а за други ще триете а


30 Март 2011 10:51 | до адам
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не виждате ли че авторите на форума трият всичко за Арбен и неговата свита, че струма служи на Боро и Арбен.


30 Март 2011 11:39 | испания
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тези които трият коментарите за арбенката и пишат против Пламен може би са те ще си гласуват за арбен и неговата секретарка. пламене хич да не ти пука ще бъдеш кмет.


30 Март 2011 17:39 | До Наблюдател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Данните изнесени гръмко са прикрити гръмко със документ 94-3053 от Мирослав Найденов заповядал лично на проверяващите от ИАГ да прикрият престъпленията на пламенчо, с който си дейсвия уврежда психически личноста, правата на гражданите, собсвеноста, установения с конституцията правов ред в, РБ''. Така че ще говорим след като се произнесе парламентарната комисия по корупцията, Този документ ще бъде прибавен към другите от, СДС''. Така че гледай внимателно бъдещият подсъдим Алилчо Поюков, който няма да бъде вече и директор как ще спечели кметския стол, Ако успее да се измъкне да е жив и здрав, АЛЛАХ'' да му помага, Но ако случайно остане на светло поне да носи цигари на миро който ще е на тъмно заради него.


30 Март 2011 18:50 | реал
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

мале пак ли тия кандидати:дун4ев, милко, пламен, киган, юс. джуджев и др. неможахтели да намерите някои млад и кадърен 4овек. 4естито на ....


31 Март 2011 00:02 | eй реал
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

защо не кажите с д-р Мименов, че това да има други кандидати е престъпление пред ВИСОКАТА ПОРТА И ВЕЛИКИЯ ПАДЕШАХ! що се отнася до хората около Арбен народа е наясно кой, кой е!? Власта в лицето на ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЪД ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА С ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ВЛАСТНИЦИ! Пламен е същата история като учителя му Арбен, нужни са нови хора като М. Шекеров! И една неназована ИСТИНА: ПРОЦЕСА СЕ НАПРАВЛЯВА ОТ БИВЩАТА ДС И НОВИТЕ НИ ГОСПОДАРИ!


31 Март 2011 00:20 | КареТО
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Милко, давай, сега ти се е паднало. Така се се оакали всички ще смърди до Парламента, Прокуратурата и Съда. Имаш шансове, момче. Не се отказвай и не се прави на ударен! Знаеш с кой и как. Успех!


31 Март 2011 00:58 | Васил Левски
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

България над всичко.


31 Март 2011 10:26 | ОКО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво укротихте се! Разбрахте, че управляващите от ДПС владеят положението и Струма показва това което ТЕ искат! Няма значение на кандидатите какви качества имат, важното е ага Ахмед Доган да посочи КОГО ИСКА И ПРИПОЗНАВА ЗА СВОЙ!? ББ лично се поклони на Реджеп Ердоган ерго на Доган, другото е пяна и заблуда! Новото робство ще продължи 10 века!


31 Март 2011 11:25 | тцтц
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Помаци...??? интересно какви са.... много хора си задават този въпрос??? Нямат държава... нямат език... нямат история... какви са??? помаци има в гърция... в България.....


31 Март 2011 12:21 | до тцтц
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

никому неизвестен тцтц, мишок дребен, ПОМАЦИТЕ имат ясна и исторически доказана история! Ние сме местно славянско племе, доброволно и доброзорно приели исляма! Били сме, сме и ще сме тук като част от Българската нация! Това което става днес не е дело на местната общност, а на ГЛОБАЛНИЯ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРЕС НА ОТВЪДОКЕАНЦИ, БЕЗУСЛОВНО ПОДКРЕПЕНИ ОТ ПЕРИСТРОЙЧЕЦИТЕ И НОВОБОГАТАШИ В ЖАЛНАТА НИ РОДИНА! Помаците са дали много знакови личности на всички Балкански народи, като Кемал Ататюрк в Турция, Жельо в България, Тито в Сърбия и т. н.! Не плюйте срещу общността, а да направим така, че тя да се чувства като неразделна част от БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! Другото е опасно и вредно!


31 Март 2011 12:58 | тцтц
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Съгласен.... ама какви са тези коментари от ОКО... това нормално ли е?


31 Март 2011 13:42 | до тцтц
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Коментара на ОКО е именно в тази посока, за предателството на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ и даването на този народ, етнос под пълната опека на Доган! Това е предателство и АБСОЛЮТЕН НАЦИОНАЛЕН НЕХИЛИЗЪМ! ДПС са противоконституционна партия на етническа и религиозна основа, тя следва да бъде извадена от БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!? КАСИМ ДАЛ Е ПО ОПАСЕН ЗА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ!


31 Март 2011 14:36 | ха ха,
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

БОЛЕН И ТЕТИМОВ ВЪВ КАРЛУКОВО ПОД НАБЛУДЕНИЕ кадето минат трева не расте


31 Март 2011 16:11 | Сретен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А, има помакинки дето хубаво миришат и хубави работи правят. Много им е благо...


01 Април 2011 20:10 | Ачо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Уважаеми анонимни, дами и господа! Стига с тази злоба и завист. Нека бъдем хора. Май животните са по-толерантни от нас. Нека първо погледнем себе си. Ако Милко Шекеров е кандидат за кмет -това е много хубаво. Познавам го добре и най-важното му качество е човешкото у него. Останалото са празни приказки. Животът е много кратък за да се вземаме на сериозно. Ако някой може да каже нещо лошо за него да го каже тук, но не анонимно. Така е лесно. Друго е като застанеш с името и достойнството си. Милко, да не ти пука приятелю! Каквото и да става, знай, че можеш да разчиташ на мен и на прекрасното ти семейство, което имаш. Бъди здрав! Другото се постига с труд и постоянство. Успех!


02 Април 2011 15:42 | ЕВА БРАННИК
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Я кажете колко проверки са направени на кмета Мименов и каков е резултата? Верно ли, че са водили 850 социално слаби и са получавали по 120 лева ежемесечно, без да знаят самите социално слаби люде? За една година само от това упражнение колко пари са обсебени, откраднати? Разбойници! Съд и затвор за вази!


02 Април 2011 17:26 | до ева
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

То не е само Арбен, те са цяла свита кочанци в общината и са обсебили всичко, и за това крадат на поразия. Като се хване от Гл. счетоводител-кочанец, Поземлената- двама кочанци, Деловодството-четирима кочанци, Строителен надзор-двама кочанци, техник-един кочанец. Така че 850. 4=3600 ГЛАСА,


03 Април 2011 09:41 | до Сатовчанци
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Господа Сатовчанци, Вашият кмет Арбен Мименов е автор и участник в десетки далавери за милиони левове! Само с Джамал Айваз са присвоили по 500 хиляди лева с тези пенсионери и социално слаби граждани, които незнаят, че ги водят на заплата по някакви програми! Подготвил е тотално залесяване на околностите на Сатовча, така, че да няма и животни в дворовите ви! От Дикчанския път са присвоили с депутати и министри около 5, 5 милиона лева!?... Този мазник да се скрие в дън земя и да не се бута за следващ мандат!


03 Април 2011 20:15 | usa
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Господа които и да стане Кмет ще бъде съштото дереже...


04 Април 2011 09:03 | Н А Т О
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ще предложим съвета за сигорност на ООН да гласува резолюция за мисия"ОСВОБОЖДЕНИЕ" НА ОБЩИНА САТОВЧА ОТ МЕСТНИТЕ КАДАФИТА!?
А вие от usa сте баш специалистите за намеса във вътрешните дела на другите?!


04 Април 2011 11:27 | навит
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Браво на госпожа Зайра!?... Много се е активизирала с противниците на Арбен, правят нещо като селски, революционен комитет за спасението на Сатовча! Ибишева, а досега къде беше, какво правише? Та ти си виновна заедно със Джуджевца да сме в това унизително положение! Ставаш както винаги смешна и жалка, но това е твоето НОРМАЛНО СЪСТОЯНИЕ!?


05 Април 2011 14:45 | до навит
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

само зайра и цине ли са виновни ам де слагаш дунчо аметь, маламишов, исметь ушав и гелемата секлетарка мича? те ша усетат нашата обич на избарите!? па ша има на ориштято зурна и тапани!


05 Април 2011 16:52 | Рифат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Милко е за кмет. Останалите нестават.


16 Април 2011 19:25 | агент 07
Оценка:
1
 (
1
 гласа)



Дачев ли? Тоя мошенник колко души е изтребил и за това му е плащано. Сега се прави на бизнесмен. Трябва да се съюзим всички и да докажем на този мошенник че не е желан в Сатовча. Вън от Сатовча мошенник мръсен.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар