Войводите от Патриотичния фронт в Благоевград: Спешна промяна в НК ,всеки българин да има право да защитава дома си с оръжие

25 октомври 2014 10:04   20 коментара   13087 прочита


Да бъде направена промяна в Наказателния кодекс, която да даде правото на всеки български гражданин да се защитава в дома си с оръжие, е сред първите предложения, които ще бъдат внесени от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в 43-тото Народно събрание.

Това заяви на пресконференция в Благоевград евродепутатът Ангел Джамбазки. Патриотичният фронт ще настоява за разширяване на хипотезата на чл. 12 от НК - неизбежната отбрана, поясни Джамбазки.

Друга спешна промяна, според патриотите, е тази на Изборния кодекс, чрез премахване на секциите за гласуване в Турция, които са извън посолството и консулствата.

Въпреки че мандатоносителят в 43-то народно събрание от Патриотичен фронт -НФСБ и ВМРО е Атанас Стоянов, аз също нося отговорност към Организацията и избирателите, каза Ангел Джамбазки, който бе и водач на предизборната листата на патриотите в 1-ви МИР – Благоевград. Той поясни, че като евродепутат има право да присъства на заседанията и комисиите на НС със съвещателен глас.

Атанас Стоянов заяви готовност в качеството си на народен представител да действа изключително активно по всички наболели проблеми в държавата в момента.

За нас е много важно всички поетите ангажименти да бъдат изпълнени. Ние няма да се скрием, няма да има задкулисни игри, заяви той. Стоянов информира, че предстоят следизборни обиколки на благоевградския регион, чрез които ще търси мнението на гражданите по актуални политически въпроси.

От Патриотичния фронт ще организират и приемни, в които хората ще получават отчет за дейността на коалицията в Народното събрание.

 

П. Попов

20 коментара
25 Октомври 2014 10:08 | щкс
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

ПОДЛОГИ! ТОВА БЕ КРАЯТ НА ВАШАТА ПАРТИЯ ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА НЯМА КОИ ДА ВИ ПРОСТИ СБОГОМ


25 Октомври 2014 10:50 | Ахмак КЕРАТА
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Отмяна на Двойното гражданство! Да се знае кой кой е. К'во е сега? Хем си мама, хем си тата. Двойното гражданство облагодетелствува по-силната страна. Например бълг гражданин и с Америк гражданство може да бъде заставен да се бие срещу България ако новата му родина има нужда от това. Текстът се подписва при получаване на новото гражданство под клетва пред съдия и Амер конституция и мърдане няма.


25 Октомври 2014 10:58 | комита
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

време ли за оръжието


25 Октомври 2014 12:24 | ВМРО
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Момци, не сте прави!!! Преди 1944 други раздаваха правосъдието!!!! Оръжието се даваше на този, който изпълняваше присъдата!!!!


25 Октомври 2014 13:21 | Баче Ордан
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

ВМРО=МВРО!!! Срам за някогашната организация!!!!!


25 Октомври 2014 17:41 | един
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Ахмак КЕРАТА написа:
Отмяна на Двойното гражданство! Да се знае кой кой е. К'во е сега? Хем си мама, хем си тата. Двойното гражданство облагодетелствува по-силната страна. Например бълг гражданин и с Америк гражданство може да бъде заставен да се бие срещу България ако новата му родина има нужда от това. Текстът се подписва при получаване на новото гражданство под клетва пред съдия и Амер конституция и мърдане няма.

МНОГО СИ УМЕН, АКО СИ С ДВОИНО ГРАЖДАНСТВО НЕМА ДА ГИ РЪСИШ ТИЯ, КИРТАК


26 Октомври 2014 01:08 | сандански
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЯЯЯ мравката е излезнал на светло... и как изобщо смее да се показва пред хората ..СРАМ, СРАМ, СРАААМ


26 Октомври 2014 08:12 | 1001
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Не се занимавайте с глупости! Има много по-важни неща за решаване. Ако така ще работите в Нар. събрание, по добре още от сега се махайте


26 Октомври 2014 09:18 | Сандански
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

г-н Йорданин докога ще прикривате престъпленията на гл. ар. на община Сандански !!
това е строителна авария, а Вие какво правите .....правите се на ние чул ни видел.....
НАРЕДБА № 1 ОТ 16 АПРИЛ 2007 Г. ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА АВАРИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Обн. ДВ. бр. 36 от 4 Май 2007г., изм. и доп. ДВ. бр. 28 от 28 Март 2014г.

Глава първа.
ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ


26 Октомври 2014 13:44 | и що файда ???...........
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


Атанас Чопев, физик, пенсионираният учител, който пръв направи обществено достояние форменото безобразие, наричано официално "водопровод за питейно-битови нужди на село Кръстилци", Община Сандански. Преди два дни Чопев бе приет от управителя на Област Благоевград Димитър Димитров. Двамата са имали 50-митутна беседа.
Прокуратурата трябва незабавно да отстрани от работа Кмета Тотев и управителя на УВЕКС г-н Гиненски да не пречат на разследването като указват натиск върху служителите които ще бъдат привиквани на разпит !! останалото е моабети .....



26 Октомври 2014 14:05 | J.F.K.
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Какви войводи какви патриоти ? И какво са направили за да се провъзгласиават така? Нито са учени нито блестят с нещо повече от средно-интелигентния българин. СМЕШНИЦИ


26 Октомври 2014 15:07 | Христо Ботев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПАТРИОТ
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
залага си и жената.
И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
изяда си и месата.





26 Октомври 2014 15:22 | ЗА ПАТРИОТИТЕ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

България е в тотален морален апокалипсис

Две наричащи себе си патриотични партии легнаха по корем пред един бодигард, за да подпомогнат връщането му на бял кон във властта. Не че не се очакваше, не че не се знаеше. Но като стане, боли. Воеводи. Патриоти. Не зная нямат ли срам да се наричат с тези имена. Какви патриоти и какви воеводи?! Дадоха се без бой на един евроатлантически слуга от СИК, с надеждата да съберат някоя и друга троха от опосканата национална трапеза. СРАМ


26 Октомври 2014 16:53 | ВМРО-вец
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За съжаление тие дупедавци сложиа край на ВМРО като партия. Каракачане да си оди у влашко. Тука да застане читав баш войвода да си оправим организацията. Срам да се надупите на бойко. Оставам ВМРО но безгласно и бездействено докато Каракачане не се оттегли завинаги! Ще си плащам членския внос и само ке ви гледам саиро. Разбихте и последните надежди да истинския българин - патриот ! Каракачанов да оди в нфсб-то тука нема мешка за лакоми идиоти


27 Октомври 2014 07:36 | михаlo
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Aле мравка тебе те е страх от тамното каква воивода си ти. Але ти си гресшка на природата какви пистолети какви пет лева. Теиа 7 гд. жиивуркане в полза на ливускиа крадец ше ти излезат през газа.


29 Октомври 2014 08:58 | тит
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

пълни популисти, вместо да се занимават със сериозните неща, тръгнали те да въоръжават населението, нямам думи направо


29 Октомври 2014 09:04 | 555
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да се маистина двойното гражданство. Не мога да гледам хора дошли да гласуват на по 20-25 години които не знаят български. Включително и за тези българи които са напуснали страната и никога няма да се върнат. Да се ревизира и именната система в страната. Не може да има две имена-в България с турско-арабско име, а за Европа саво българско. Пример. Депутат от ДПС отива в АБВ, но ще се кандитатира с българското си име. Официално съобщение по телевизията от преди изборите. Не мога да си спомня имената.


29 Октомври 2014 09:06 | До 555
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сигурно искаш да кажеш. Да се премахне двойното граждаство. Така се разбира от текста ....


29 Октомври 2014 09:22 | До 555
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това е лицето с двете имена. В ДПС като Флоат Джафер, а в АБВ като Христо Димов. То и аз искам да имам две имена. Ще си ги ползвам според интереса - това което ми е изгодно. В предаването "Ничия земя" един които е напуснал България и се е заселил в Турция да ми казва "Гласувам на инат, за отмъщение"С това си поведение той се изявява повече като българин. Турците не са чак толкова злопаметни и отмъстителни. Сигурно и турците в българия са се възмутили от думите на нискоинтелигентен и тъп тип.


29 Октомври 2014 18:00 | J.F.K.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Решаваща за обрата е срещата с Жозеф Дол от ЕНП, след която Борисов декларира: "Нищо против ПФ, но за съжаление, тези неща, които Валери Симеонов прочете, не отговарят на нашата евроатлантическа ориентация. След това изказване ми се обадиха евроатлантическите колеги с въпрос: "Това ли са новите Ви колеги". Е, "ПАТРИОТИ" с първото им появяване на трибуна и се усирате.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар