Водачът на Атака в Пиринско Илиан Тодоров: ГЕРБ, БСП и ДПС са ненаситни и алчни прасета, които създават единствено мизерия за народа!

02 септември 2014 23:03   12 коментара   8750 прочита


Не аз съм луд! Луд и глупак е този, който въздига на власт едни и същи доказали се негодници, които ни докараха до „просешка тояга”!

В 42-то Народно Събрание на Република България, партия АТАКА внесе 59 законопроекта, решения и декларации, които бяха ОТХВЪРЛЕНИ от ГЕРБ, БСП и ДПС. АТАКА предложи минималната работна заплата за страната да се изчислява върху средната минимална заплата в ЕС – или около 1400 лв. Това наше предложение бе отхвърлено от тройната коалиция – „ГЕРБ, БСП и ДПС”. АТАКА внесе проектозакон за увеличаване на минималната пенсия на 500лв. Това също бе отхвърлено от ГЕРБ, ДПС и БСП! АТАКА предложи партиите да НЕ получават субсидии, предложение което не бе прието от ГЕРБ, ДПС и БСП. Предложихме неграмотните хора в България да нямат право да гласуват, но ГЕРБ, ДПС и БСП не искаха да нанесат удар срещу своят цигански електорат и отново отхвърлиха и това наше предложение.

В 42-то НС, АТАКА предложи законодателно да бъдат отнети лицензите на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-Про, същите да станат държавни, да не се увеличава цената на тока, а печалбите да остават в България. Разбира се ГЕРБ, БСП и ДПС отхвърлиха и това наше предложение! Ние предложихме да бъдат отворени 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй, но тройната коалиция – ГЕРБ, ДПС и БСП отхвърлиха и това. Предложихме да бъдат прекратени чуждите концесии за злато и редки метали и връщането им в български държавни ръце, но тройната коалиция го отхвърли. Предложихме новините на турски да бъдат свалени от ефира на държавната телевизия, но ГЕРБ, ДПС и БСП отхвърлиха и това наше законодателно предложение! АТАКА предложи ЗАБРАНА за гей парадите в България, но партията на Вигенин гласува ПРОТИВ заедно с ГЕРБ и ДПС.

АТАКА предложи да бъдат спрени помощите за непълнолетни родители (бизнес създаден от циганите) но ГЕРБ, БСП и ДПС отново спряха нашата законодателна инициатива и не промениха тази несправедливост спрямо всички български данъкоплатци. Те не могат да ударят своите избиратели цигани, които пазаруват на килограм! Предложихме да се премахнат ДДС върху храни, лекарства и учебници. ДПС, ГЕРБ и БСП го отхвърлиха. 75% от кворума на 42-то Народно Събрание бе осигуряван от партия ГЕРБ! Борисов, Цветанов и компания отхвърлиха ЗАЕДНО С ДПС и БСП - 59 законопроекта на АТАКА!!! Разбира се за ГЕРБ е лесно, когато получават десетки милиони лева държавна субсидия от нашите данъци, а със същите пари си купуват ефирно време и преповтарят мантрата за „златният пръст”.

Златния пръст в 42-то събрание бе този на Борисов и неговите депутати харантутници, които осигуриха 75% от кворума на това Народно Събрание! Същите тези, които в една задруга с ДПС и БСП отхвърлиха всички предложения на АТАКА, а сега Ви манипулират и лъжат. Аз Ви показвам много малка част от фактите. Ако сте глупаци, пак си ги изберете същите тези красавци, но после не ревете, че живеете зле! Не плачете, че нямате работа, че получавате по-малко от африканеца, че децата Ви са на хиляди километри от Вас, че няма справедливост, че мизерствате. Вие избирате да е така, когато гласувате за тия прасета алчни ненаситни! Те управляваха

Ние Ви предлагаме алтернативата на днешния прогнил политико-икономически модел, а от Вас зависи дали искате да живеете добре, или както до сега. На сила хубост не става! Или мислете, когато гласувате, или всички ще страдаме безкрайно. Загубени в лабиринта създаден от измамната политическа класа и върхушка! Крадлива егоистична пасмина, която мисли само за себе си! Прасета!

Виждам в коментарите на струма. ком, някакви болни, загубени и заблудени души коментират, че АТАКА била „мъртва”. Охххх, неразумни жалък глупако! По- добре ли ще живееш тогава? По-богат ли ще бъдеш ако ни няма, ще имаш ли по-добра работа, или може би ще имаш европейски доходи и ще живееш като бял човек? Нали 25 години ти го обещаваха, какво стана? АТАКА ли те докара до ръба на оцеляването, или тези които управляваха държавата 25 години, тези които сега в безумната си глупост ти защитаваш? Ако си защитник на статуквото, то ти си безправен роб величаещ поробителя си. ТИ си маймуна, която не желае да излезне от клетката си! Пиша го, защото ние искаме да живееш по-добре и не сме управлявали за разлика, от тия които на които си роб вече четвърт век? И глупако, не се гаси онуй що не гасне! АТАКА ще я бъде, защото тя реално е последната надежда за всички нас!!! Ако не си отвориш очите, то те очаква единствено и само мизерия, породена от едни алчни и ненаситни прасета! Давай, слугувай им, плюй по този който ти иска доброто! Избери крадеца, сатрапа, експлоататора, фалша, избери живота ти да премине в бедност и мизерия. Ако си мазохист и искаш това, аз не мога да те спра. Мога единствено да ти покажа пътя към общото ни оцеляване и благо! А то има само едно наименование – АТАКА!!! Имаш свободна воля, и от нея зависи всичко  


Още за: Ил. Тодоров   решения   зала   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
03 Септември 2014 08:15 | 1
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

На какъв език пишеш, че нищо не ти се разбира.....


03 Септември 2014 09:18 | ГЕОРГИ
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

ЗА ТЕБЕ 5 ГЛАСА У МАКЕДОНИЯ СТИГАТ.


03 Септември 2014 09:55 | Val
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Илияне, а "златния пръст" ?


03 Септември 2014 12:36 | А тъка
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Луд си и то много.... Нищо не зависи от Атака. Само плюскате народни пари


03 Септември 2014 12:52 | ббб
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

ваща беше


03 Септември 2014 15:12 | СЕЛЯК
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

А бе индияна май забрави кой даде кворум на БСП и ДПС да започне парламента. Затова сега ще си гледате работата.


03 Септември 2014 15:14 | ИЛИЯНА
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

И ДА ПИШЕШ И ДА НЕ ПИШЕШ С ДЕПУТАТСТВОТО СЕ СВЪРШИ ЗАВИНАГИ С ТОЯ ЗЛАТЕН ПРЪСТ И ПОДКРЕПА НА ДПС В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! НЕКА ХОРАТА ЗНАЯТ, ЧЕ НИКОГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЯМА ДА ДАДАТ КОМИСИЯТА ПО КОРУПЦИЯ НА ОПОЗИЦИЯТА, А ТЕ Я ДАДОХА НА ВАС, Т. Е. ВИЕ БЯХТЕ ЗАЕДНО С БСП И ДПС, А СЕГА ВИДЯХТЕ, ЧЕ ОТИДА КОНЯ У РЕКАТА И ДРАПАТА, АМА НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТ! А ТИ НАЙ - МАЛКО ИМАШ ПРАВОТО ДА СИ ВОДАЧ НА ЛИСТА, ЗАЩОТО ЗАБРАВИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СИ РАЙОНИ И СЕ РАЗХОЖДАШЕ ПО БРЮКСЕЛ И ВАРАДЕРО С ШАВРАНТИЙТИ ТА АТАКА 0 ГАДЖЕВА, АЛЕКСАНДРОВА И Т. Н ! ПРИЯТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ СЪН!!!!


03 Септември 2014 15:20 | тит
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

тоя празнословец сам не си вярва на думите, които говори, прост е, много прост


04 Септември 2014 21:00 | КОЙ , пак е тук
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

За тези абонати на Булсатком, които се интересуват.
тв Скат се излъчва на канала на БГ мюзик, а на нейно място е Алфата на еничарина Волен. Не съм привърженик на нито една от 2-те формации, но мразя мръсните удари под кръста и то малко преди официалния старт на предизборната кампания. Започвам да се замислям защо ли Булсатком е 4-я мобилен оператор и същия КОЙ ли е зад кулисите.


06 Септември 2014 20:15 | до г-н Димитров
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Проблемът ни е господинчо, че с тая коституция и този избирателен закон нищо ново няма да се случи, а и политиците по никакъв начин не желаят да ги променят. Трябва народа с сопите да дойде та ди ви потрошат от бой там горе у парламенто.


24 Януари 2016 18:49 | алфа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

KOЙ заплаши АТАКА и Сидеров че ще ги унищожи?
КОЙ предаде партьора си ??
КОЙ наклевeти Сидеров и скалъпи абсурдни обвинения ?? КОЙ спонсорира щедро продажните медии да бълват срещу АТАКА ??
КОЙ изпрати мутрата "бизнесмен" да удари Сидеров ???
КОЙ отказа 2 пъти да смени грозните турско арабски топоними ??
KOЙ толерира чужди антибългарски НПОта ??
Кой насърчава турцизацията и циганизацията ? Кой саботира работата на НС ??
Кой ходи на инструктаж в Посолството и при ердоган ???Кой докара международните спекуланти и ислямски пришълци ?
KOЙ установи дипломатически отношения с ИДИЛ??
Кой направи паметник на американските гангстери ?
КОЙ постави България на фронтовата линия ??
КОЙ се коалира с предатели и небългари ?? Кой получава заповеди от Посолството и "началниците"??


24 Януари 2016 18:50 | алфа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КОЙ подари куче на турски шпионин от Дръдар и твърди че е най-добрия политик?? ??
КОЙ гласува за срамната костова декларация ? Кой е против забраната за продажба на българската земя на чужденци ?
КОЙ номинира кристалина Г . за еврокомисар ??? КОЙ зароби България с 16млрд.
Кой допусна американските агресори тук и подари националната сигурност на враговете ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар