ВМРО-БНД тръгна към изборите в Благоевград с водосвет и мотото “С нас идва редът!”

29 септември 2011 00:06   14 коментара   53949 прочита
С водосвет в храма вместо със скъп и помпозен концерт кандидатът за кмет на ВМРО-БНД Георги Васев откри предизборната си кампания в Благоевград
С водосвет в храма вместо със скъп и помпозен концерт кандидатът за кмет на ВМРО-БНД Георги Васев откри предизборната си кампания в Благоевград


С водосвет в храма вместо със скъп и помпозен концерт кандидатът за кмет на ВМРО-БНД Георги Васев откри предизборната си кампания в Благоевград

Кандидат-кметът Георги Васев предупреди: Цигански катуни завладяват града, и призова за повече контрол

С водосвет за здраве в църквата “Въведение Богородично” войводите от ВМРО-БНД дадоха старт на предизборната си кампания в Благоевград.

Не искаме помпозни и скъпоструващи концерти, защото това е пир по време на чума, каза кандидатът за кмет на организацията Георги Васев. Програмата писахме заедно с гражданите на общината, затова разчитаме на тяхната сериозна подкрепа, те ще управляват чрез нас. През всички години, в които ВМРО е участвала в управлението на града, е била прът в колелата на корупционните схеми, така ще е и занапред, добави той.

Водоснабдяването, общественият ред, създаването на достъпна градска среда за хората в неравностойно положение, създаването на устройствена основа за развитие на туризма са част от приоритетите на организацията. Специално внимание Васев обърна на незаконното строителство в ромската махала: Цигански катуни завладяват града, а кметът не обръща внимание, сигнализира той. ВМРО се впуска и в тези избори с традиционното си мото “С нас идва редът!”, гласувайте с бюлетина №17. ВМРО може да се похвали и с първия си вече избран кмет на населено място - Иван Стойчев, който е единственият кандидат за кметското място в Бело поле. Организацията ще се бори и за селата Покровник, където издига Стоичко Кузмански, и Методи Калайджийски за с. Падеш.


Още за: ВМРО   кампания   Г. Васев   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
29 Септември 2011 05:29 | за ВМРО
Оценка:
3
 (
9
 гласа)


срам българска !!
Господин Смиленов бездейстнието Ви по случая с градинката с паметника в с. Ново Делчево община Сандански минава всякакви законови и морални граници !!
Това е жива гавра с паметта на тия що са загинали за свободата на Майка България !Бог да ги прости !!
ЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!!??
За да се сигне до продажба на част от градинката с паметника на умрелите, много хора требва да са сгазили лука, явно са действали като една престъпна организирана група .много добре са знаели що правят и са го направили ....и сега трябва да е на ход прокуратурата, ако и тя мълчи .....то хората трябва да поемат инциативата !!
Господин Смиленов, сезирайте прокуратурата, заведете дело за разваляне на сделката, този случай е гавра с паметта на хората умрели за майка България!!!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.


29 Септември 2011 11:34 | комит
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ей жалка работа, от стотици членове на ВМРО са останали има няма 10 човека. мизерия


29 Септември 2011 11:35 | гаджев
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

През всички години, в които ВМРО е участвала в управлението на града, е била прът в колелата на корупционните схеми, така ще е и занапред, добави той.
БОЖЕ ГОСПОДИ, ВАСЕВ СРАМ НЯМА. ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА МАНДАТА СИ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ САМО ЗА ТОВА СЕ ГОВОРЕШЕ, КАК ЗАЕДНО КРАДАТ С ПАСКАЛЕВ


29 Септември 2011 11:48 | ВМРО
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

такива като васев съсипаха Организацията, и водосвет няма да му помогне


29 Септември 2011 11:59 | Александър
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Успех ! Ще го подкрепим


29 Септември 2011 13:15 | 988657
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

прави впечатление, че хората не искат да го коментират васев, лош знак, смятат го за умрял


29 Септември 2011 15:33 | джумайлия
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Васев е достоен човек и прав българин, не ефурнаджийска лопата като оня плазмодий Боби Ячев от Петрич дето толкова години си живя благодарение на нашата лоялност към организацията. Васев нито за момент не се поддаде на мегаломанските амбиции и остана верен на идеята. Той е човек дето не си мени вижданията и може да работи в екип и в името на общото благо. Ще гласувам за него като за достоен българин!


29 Септември 2011 16:37 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Успех на г-н Васев ! Достоен кандидат


29 Септември 2011 17:03 | избирател.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гоше ако обещаеш, че ще направиш от гетото един модерен квартал на Благоуевград и ще забраниш конските боклуци и каруци да се разхождат по града ни ще те ходкрепим. излъжеш ли значи .....


29 Септември 2011 17:52 | Валентин Д
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Напред и успех


29 Септември 2011 17:54 | ВОИН
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

хахахахах Интерересно какви гласове ще вземе на 23-ти като са 5 човека на кръст!!! И няма никои да гласува за тях :)


29 Септември 2011 18:14 | 34568
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Барабат Жорко и той при мъжете...


30 Септември 2011 00:56 | СТИГА СРАМ !!!
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ЖОРКА, КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ КМЕТ ДА СТАВАШ КАТО ТИ ДАВАТ 1% ???
КАК ЩЕ ПРЕБОРИШ БСП и ГЕРБ ???
СПРИ ВЕЧЕ ДА СЕ ИЗЛАГАШ НА СТАРИ ГОДИНИ .
ВЕЧНИЯ КАНДИДАТ КМЕТ ХА, ХА, ХА.....


05 Октомври 2011 12:34 | Treant Protector
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тея от ВМРО са пълна излагация с кандидата си за кмет на с. Покровник, къде са тръгнали на знам. Само в Бело Поле човека е свестен.
Стоичко Кузмански е пълния, а иначе богослов ми бил, много е набожен ... и цяло село знае за това, не знам как не го е срам да се кнадидатира ??




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар