В Благоевград! Корнелия Нинова: ГЕРБ са всеядни - за властта и с дявола ще се съюзят

22 март 2017 11:31   33 коментара   10150 прочита


Борисов вече беше в коалиция с ДПС и ДОСТ

"Борисов днес се отрича от ДОСТ и ДПС, но той вече беше в задкулисни коалиции и с двете - с ДОСТ на президентските избори, а с ДПС по време на последния си мандат. С техните гласове се взеха най-важните решения в парламента. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала в Благоевград. Тя посочи, че Борисов се отрича от ДОСТ, но докато прави изказването, медиите гърмят, че Томислав Дончев се среща с близък до ДОСТ човек. Коалициите на ГЕРБ и ДПС бяха скрити и задкулисни. В последния парламент най-важните решения Борисов взе с гласовете на ДПС и управлява най-вече с тяхната подкрепа. Коалициите на БСП с ДПС винаги са били явни и публични и сме си понасяли последиците от това два пъти. Взехме си урок. Трети път няма да има“, заяви председателят на левицата.

Тома Томов: На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България

Аз повярвах на Корнелия Нинова и съм поразен каква сила има да се бори с най-тежките проблеми

„Още нищо не е решено. На финалния момент сме на сражение за бъдещото на България“. Това заяви водачът на „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов. „Хората живеят зле и не вярват на управляващата класа и синджир лъжи- на това, което поколения политиците говорят“, каза още той. Томов подчерта, че доходите са под нивото на бедност. „Отвратително е, че България се управлява от 10 семейства, на които не им пука за нищо“, допълни той. „Аз повярвах на Корнелия Нинова и съм поразен колко се е развила, каква енергия има и силата да се справи с най-тежките проблеми, които има нашата нация“, коментира Тома Томов.

*Предизборна публикация

33 коментара
22 Март 2017 13:03 | gggg
Оценка:
4
 (
46
 гласа)

Грозна пачавретина, събрала бабушкерите и от устата й само лъжи се леят.


22 Март 2017 13:09 | ДС
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Корнелия, разкарай, този селски тарикат от Коларово! Направи пролетно по4истване на къщата, като изхвърлиш вси4ко вмирисано, като разните Костадиновци и Гошевци, тези са олицетворение на лицето на дявола!!!


22 Март 2017 13:44 | Иван
Оценка:
1
 (
33
 гласа)

Абе, то тия ГЕРБаджии мамата са си е..... Грабят колкото може повече от държавта а ние гражданите ровим в кофите за коричка хляб..


22 Март 2017 14:12 | мхм
Оценка:
9
 (
37
 гласа)

Историята говори друго ... Май БСП са тези, които правят коалиции с турците и с царя, само и само да са във властта


22 Март 2017 14:32 | Аз
Оценка:
2
 (
36
 гласа)

Тъпа селска биволица, а защо спряха плащанията към земеделските производители? И какво по-точно обещаваш, мизерия ли?


22 Март 2017 17:19 | сърп и чук
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Сърцето в Москва, синчето в USA, ха ха ха


22 Март 2017 17:39 | ДОКТОРА
Оценка:
-4
 (
30
 гласа)

БРАВО, КОРНЕЛИЯ !!!ВЪЛНАТА ЗАД ТЕБ Е ОГРОМНА И СКОРО ЩЕ ПОМЕТЕ ПОЖАРНИКАРСКОТО ИГО!!! НАРОДЕ, КАТО ЮМРУК СРЕЩУ ПРОКОБАТА НА РОДИНАТА ГРОБ !!!!НАПРЕД КЪМ ПОБЕДАТА, ПОЖАРНИКАРСКАТА ТРЕПЕРИ И СЕ КРИЕ ПО МИШИ ДУПКИ .НАРОДЕ, ПОБЕДА !!


22 Март 2017 19:22 | Българофил
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

По полицейски данни през 1942 г. в страната върлуват общо 381 партизани.
Увеличават се десетократно няколко дни преди нахлуването на Червената армия.
Според доклад на Георги Димитров до Сталин от септември 1944 г. членовете на БКП са 7 000 човека.
През октомври вече са 50 000.
В същия период след нахлуването на Червената армия, в страната ни са убити без съд и присъда над 30 000 българи.
На 7 декември 1945 г. по заповед от Москва започва и Кървавия Божик - разправата с българите в Пиринска и Вардарска Македония, които не искат да се откажат от своя род и родина и да се пишат "македонци".
В кампанията са избити 21 000 българи, а над 110 000 са насилствено репатрирани. Десетки хиляди са задържани, арестувани и хвърлени в лагери. Над милион българи са насилствено принудени да се откажат от националността си и българското си име.
Следва и Народния съд, чиито жертви са 2000.


22 Март 2017 19:22 | Българофил
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Всички смъртни присъди са подписани от тогавашния министър на правосъдието Ради Найденов - дядо на днешния външен министър.
Всичко това - под дулата на 300 000 окупационен корпус на Червената армия, който остава в България до 1947 г.
Издръжката му е по-голяма от бюджета на държавата ни.
Освен това руснаците изземат наличния държавен резерв от 25 милиона кг. тютюн, 5000 кг. розово масло (по-скъпо от златото), както и цялото количество лавандула от държавния резерв. Продават го на САЩ по пазарни цени в долари.
Разкостени и изнесени в Русия са над 100 завода като военна плячка. Сред тях са и трите ни самолетостроителни фабрики в Ловеч, Божурище и Казанлък.
Старите хора в Ловеч и днес имат приказка: "Дойдоха руснаците и от самолети слязохме на каруци. "
От 1947 г. България е задължена да доставя селскостопанската си продукция за СССР под себестойност. Задължени сме да изкупуваме остарели съветски технологии и въоръжение. Срещу долари. През 1959 г. страната ни окончателно фалира


22 Март 2017 19:23 | Българофил
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

През 1959 г. страната ни окончателно фалира и в хазната ни не остава и цент за да плащаме на руснаците.
Взето е решение от ЦК на БКП на Кремъл да се предаде и целият ни златен резерв на БНБ. В траншове през следващите 4 години от 1960 до 1964 г. на руснаците са предадени 32 тона злато. Целият наличен златен резерв.
Следва втори фалит - през 1969 г., когато страната ни отново моли западни банки за долари, за да плаща на руснаците.
През този период България плаща за руския петрол по 25 долара за барел при международна цена от 18 долара за барел.
През 80 -те години следва и третия фалит.
България финишира "дружбата" през 1989 г. с 10 милиарда долара външен дълг. 600 милиона пенсии като тази на баба ми по онова време - 50 лева. Цената на бензина тогава бе 1 лв.
Финишираме като най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати и най-голям демографски срив.
И днес България продължава да плаща най-скъпия руски газ и горива. Горницата е около 6 милиарда лева годишно. На


22 Март 2017 19:24 | Българофил
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

И днес България продължава да плаща най-скъпия руски газ и горива. Горницата е около 6 милиарда лева годишно. Над 30% от икономиката ни е в ръцете на руския олигархичен империализъм официално. Поне още толкова в ръцете на техни подставени лица, мекерета и 5000 офшорни фирми.
В посока Русия ежегодно поемат над 20 милиарда лева - над 1/4 от БВП на България. Руска собственост са стратегически предприятия като Нефтохима, Булгартабак, БТК, Виваком, Мтел, КТБ, хотелски, търговски и аптечни вериги (да не споменавам империята на ТИМ, Гергов и тем подобни подставени лица), както и половината ни Черноморие, окупирано от апартхотели, хотели и затворени комплекси на местни и руски олигарси.
От последния факт последиците са, че вече нямам от години близък, приятел, колега, който да избира родното Черноморие за почивка поради шума, мръсотията и презастрояването...
Да продължавам ли?! С Росатом?!
Или Южен поток, с който се опитаха българския народ да плати газопровод на Русия до Австрия?!
И


22 Март 2017 19:25 | Българофил
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Или Южен поток, с който се опитаха българския народ да плати газопровод на Русия до Австрия?!
Или 1 милиард и двеста милиона за два безсмислени реактора?!
Или 4 милиарда, източени от КТБ. Пари, налети от държавните ни предприятия, с които руснаците финансираха обръчи от фирми на ДПС, паразитни политически проекти като "България без цензура" и изкупуване на телевизии, сайтове, вестници и разпространителски вериги?!
Добре си помислете за кого да гласувате!!!
И се замислете защо т. нар. патриоти няма да споменат нито един от горните факти.
Да не говорим за безродните комуняги, които дължат властта си и милионите са на руските си господари.


22 Март 2017 20:20 | До българолумпен, аз-а,мх
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Ало, документирано е черно на бяло, че България по време на комунизма, когато вие или предците ви сте/са били в зандани и лудници за безплатни лечение, превъзпитание и очовечаване, че благосклонни са били комунягите, та не са ви/ги утрепали, а са ви /им дали тези шансове безплатни, дори и да мърсуват/е, че да се пръкнете, ако сте чада с такива предци и вие или сте лазили в подметките на комунистите така умело, че не сте/са разкрити от тях какви сте/са им страшни, отявлени врагове, та не сте/са озаптени с др в занданите и лудниците и когато България е била член на "Варшавския договор" и СИВ се е намирала на 25 м по БВП и на 27 м по ИЧР, а откакто изпълзяхте от зандани и лудници като преродени невинни, демократични жертви и се развилняхте безнаказано, та окрадохте и разсипахте граденото през комунизма и откакто ни набутахте в ЕС България е назааад, наред до бананови държавици, някои дори са ни изпреварили, на път е да изчезне изобщо от геогр световна карта...


22 Март 2017 20:22 | До ggg
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Я си виж майката, жена ти, щерка ти ха ха ха


22 Март 2017 20:25 | До българолумпен, аз-а,мх
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Ало, затова през комунизма населението ни достигаше близо 10 млна, включително племката ви мекерска или престъпна, на вас и на подобията ти, като през 72-ра г се ражда 8-милионият българин, затова още ползвате благини от комунизма като собствени домове, като пенсии, заради натрупан тр стаж при нормално нормирано 8-часово раб вр, като държ институции, в които тия, които най-много плюете по комунизма колко било лошо вс да е държавно с кански усилия, подмолно и нахално се докопвате, затова трайте, не цапайте и без това оцапаната ви, греховна, жалка душица! За да имате черничко в очите да плюете времето, от което още ползвате благини, върнете тези благини и сега си ги натрупайте, бе, да ви видя, ама без далаверки и доограбване на граденото през комунизма плюйте на воля с пяна на зловонни отвори на чутурата ви! Как спите спокойно вие и подобията ви ми е чудно, докато ползвате още благини от комунизма, плюете нагло, безочливо, нахално, долно, гадно?


22 Март 2017 20:43 | Ай
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Поразен съм от злобата която излъчват пишещите във форума - от всички посоки. Ние, обикновените хора не можем да се понасяме, макар че всички вкупом страдаме от дивотиите на политиците ни. Не разбирате ли - от взаимната ни омраза те/политиците/ само печелят. Безотказно сработва стария империалистически девиз:"Разделяй и владей". Пак добре, че засега от това разделение се възползват негодяи, но все пак наши, български негодяи. Но тенденцията е неумолима - чужди негодници ще решават съдбините на непрекъснато смаляващия се български народ. И не по префинения начин на ЕС, а по другия -анадолския. Та сега България е по-разединена отколкото в последните години преди падането ни под турско робство. Не на отделни царства и болярства, а на бедни и богани, на мошеници и честни, на работливи и тунеядци и пр. и пр. Положението е следното - барикада: от едната страна политическата класа, от другата джавкащия се народ. За кого/или за какво/ да гласувам? Просто няма смисъл - нищо не се променя у нас.


22 Март 2017 20:45 | До mhm.плажа и подобия
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Такива като вас пият кафенце с Местан, регистрират ДПС, ДОСТ, се хвалят, че са много близки с Ердоган, плюете по руснаците, че са ни заробили като са ни освободили от ТУРСКО РОБСТВО, но вие твърдите, че било присъствие, дори отричате, че го е имало изобщо, твърдите, че по-турско робство българите имали частно им-во и едва ли не царяла демокрация, че българи били в чужбина спокойно, а по ком вр българите били поробени- ха ха ха, припявате на турчеещите се безродници, така нар помаци, че са "жертви" на Възродителен процес и ги жалите като "жертви" на Възродителен процес, тка, както жалите като "жертви" на НС фашизоидни престъпници с кървави ръчища, избивали дори деца като Кокарешкови, Ястребинчетата, такива като вас съсипаха армия, заводи, давате безумни концесии, санирате некачествено и прескъпо, фалирате банки, теглите загробващи заеми- 16 мрда ....и ще вините др, тц, тц, тц -ега си нахалството и безочието, тотална деградация на личността, че ви липсва ценностна система...


22 Март 2017 21:15 | Българин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

До ggg написа:22 март 2017 20:22 | До ggg
Оценка: 0  (2 гласа)

Я си виж майката, жена ти, щерка ти ха ха ха




Лазаров, още ли си жив бе?


22 Март 2017 21:44 | 1944
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Абе другари, като толкова много жалите за времето на Живков я заминавайте за Северна Корея, тъкмо ще си спомните за онова време, а и ще си отидете във вашия реален свят .Ще марширувате по цял ден ще ръкопляскате докато не ви излезнат плюскавци по ръцете, ще възхвалявате вашия вожд и ще се храните само по паничка ориз на ден и то с купони. Само, че си вземете и децата дето ги изпратихте да учат в престижни западни университети в загнилия капитализъм. Целият Български народ ще ви пожелае на добър път.


22 Март 2017 23:09 | До 1994
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

А бе, бивши затворници, а, бе мекерета, а бе, чада на такива, и там ще идем ние, ама вие -недейте, че може и да ви разстрелят! Ама като се замисля-идете, идете! хаха Но едва ли, за жалост, че ви е шубе от възмездие, страх ви тресе от комунягите, но, всъщност, е от мръсна съвест и позорно потекло, ха ха ха! А ние ще идем и до скандинавските държави, за да си припомним как беше в България в периода 44-89 г, а вие я марш на слугинаж като бели роби в 21 в в Западналите държави и измислената Америка, като толкова ви харесват държави, където живеят живот на заеми и кредити до живот, откъдето произлизат гетата, бричките, храните и дрехите 2-10 употреба с ГМО като за 2-10 категория двукраки, евроатлантически "ценности" като права на различните, разбирай педита, лес, транс, права на престъпници -да имат прекрасни условия на живот в затвори, че държавата е лош стопанин, което важи, обаче, само за васалните на Запада страни, но не и за самите западни страни и т н /прочетете в нета


22 Март 2017 23:13 | До 1994
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

статии като напр " Що за животно са това евроатлантическите "ценности" и др смо като напишете евроатлантически "ценности" ...Хайде, стягайте багажа, беж и приятен слугинаж!


22 Март 2017 23:19 | До проамериканския,протур
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ския българин
Интересно е, че ти си жив при мръсна съвест или позорно потекло.....


23 Март 2017 08:42 | сърп и чук
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Преди 89-та България не можеше да кихне, без да поиска разрешение от СССР. Увереност и спокойствие за близките ни и децата ни? Днес ние и децата ни можем да живеем, учим и да се развиваме в която държава и сфера желаем, без да сме зависими от това - дали пра-пра-чичо ни не е бил "враг на народа", или дали някоя вечер ДС няма да почука на вратата ни, защото сме криви на съседа и той ни е скорил донос за нещо. Армията и сигурност? Днес сме част от най-мощния и модерен военен съюз, а за сигурността ни бдят освен същите мързеливи и некомпетентни служби, както преди, така и партньорски и съюзни служби на 27 други държави от ЕС + Европол. Индустрията? Днес БВП и ППС на държавата са в пъти по-големи, а работните места не са в мръсни и шумни мини, и стоманодобивни предприятия, а в удобни и климатизирани офиси. А "традиционните ценности" са изгубени благодарение на комунизма, защото те не са свързани с д


23 Март 2017 08:48 | 1
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Комунистическата власт, като епидемия унищожава Българския народ! Всяка година, към господарите им в Масква отиват МИЛИЯРДИ долари! Над 70г. ГЕНОЦИД над народ и РОДИНА! БКП и всичките и метастази, русофили са АНТИБЪЛГАРИ!


23 Март 2017 09:35 | Кисинджър
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

[quote=До проамериканския, протур]До проамериканския, протур
Оценка: -2  (4 гласа)
Протурска партия е точно любимата ти БСП (БКП), която по "молба" на Москва над 20 години управлява заедно с ДПС (ДС). Истината е, че ако влезе Дявола в Българския парламент, БСП са готови да направят коалиция и с него само за да са на власт. Пък за простолюдието остава сеира като най-новата гавра, че руската марионетка Доган бил новия Левски.


23 Март 2017 09:47 | Българофил
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Добре е, че мъжът на Корнелия Нинова работи за Лукойл.
Така някак си по-лесно може да си обясни човек, откъде имат пари за шестцифрени годишни такси в един от най-скъпите университети в САЩ.
Добре е и да се знае, че така още по-яростно ще води борбата с монопола на Лукойл и организирания картел, който ни щави с огромна свръхнадценка от над 40 ст. на литър, при положение, че в Европа е не повече от 10 ст.
Добре е, защото може би ще успее да обясни как така Лукойл декларира за 10 години приходи от над 60 милиарда лева, но НИТО СТОТИНКА печалба и данък върху нея.
Друго си е като имаш човек отвътре да ти разяснява нещата.
Така борбата е по-спорна, нали?!
Прав ли съм, приятели, или проявявам някаква наивност, може би?!
Може би мъжът й ще успее да убеди ръководството на Лукойл да си изплати задълженията към НАП от над 5 милиарда лева.


23 Март 2017 09:52 | Българофил
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Онези, които гласуват за БСП трябва да са наясно, че гласуват за мултимилионери.
Корнелия спокойно може да обещае безплатни почивки в хотелите на Гергов - почетния руски консул - свинар.
Може да им обещае и безплатно пазаруване в ЦУМ, както и в Пловдивски панаир - все негова собственост.
Може да обещае безплатни почивки и в хотелите на Георги Първанов, както в "Дюни" собственост на ортака му Людмил Стойков, както и безплатен ток от фотоволтаиците на сина му или тези на Валентин Златев.
Може да обещае безплатни въглища от мините на Ковачки.
Безплатни кредити от Гущеров.
Безплатни застраховки от ТИМ.
Безплатни представления от Нона.
Безплатно сирене от мандрите на другарите.
Безплатно зърно от едрите арендатори - верни партийни кадри.
Може да обещае безплатно парно от името на руските си приятели, които ни щавят с най-високите цени за руски газ.
Може да обещае безплатни горива.
Може да обещае и безплатни цигари. Все пак е била директор и на Булгарабак.
Списъкът


23 Март 2017 09:53 | Българофил
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Списъкът може да се дописва до безкрайност...
Може, но не обещава Корнелия.
Що ли?!
Обещава "безплатно" само онова, което може да изцедят от нашите данъци и осигуровки.


23 Март 2017 09:55 | до до 1994,
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Лазаров, иди да ти сменат хапчетата, че нещо от ден на ден изтрещяваш все повече .Ама нали си от тия фамилии с гузна комунистическа съвест и явно от промития мозък никаква гънка не е останала. Погледни през прозореца, вече сме 2017г., а ти живееш още в 1917г. Ето затова искам да ви изпратим всички комунистически боклуци в Северна Корея защото това е вашият реален свят за който вие бленувате.


23 Март 2017 11:17 | лпош ик
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Електората на кака Кури е на видима възраст 60+...


23 Март 2017 11:29 | 1
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

БКП-над 70г геноцид над БГ народ и Родина


23 Март 2017 12:05 | 1
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Престъпленията на БКП, трябва да се изучават в училище, а филма Народен дом на терора да се гледа задължително!


23 Март 2017 14:46 | Боби
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нещастници, защо изтрихте коментара ми ?????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар