Новините на югозападна България
От чистачка до милионерка! Подробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: Ето го полицаят... Няма да повярвате! Тези девойки някога са имали.... пенис Домашен мехлем разрушава шиповете
   РегистрацияЗабравена парола

Уволняват 9 служители на губернатора В. Смиленов заради хаос в работата


16 октомври 2010 00:20  68 коментара   47735 прочита

В. Смиленов
В. Смиленов


В. Смиленов

Шефката на дирекция Ася Велкова, главният счетоводител Любен Нушев и спецове в отдел “Държавна собственост” се разделят предколедно с топлите си служби


9 служители в областната администрация на Благоевград застават пред дисциплинарен съвет, който вчера губернаторът Валери Смиленов насрочи за следващата седмица. През предстоящия уикенд 9-имата трябва да изготвят писмено обяснение за хаоса в отделите, където работят. Повече от сигурно е, че независимо от обясненията, които ще напишат, до края на месец октомври същите ще бъдат уволнени.

Тежка писмена дейност днес и утре чака служителя в отдел “Държавна собственост” Кирил Рамов. Близо година и половина след като начело на областта застана Валери Смиленов, той още не е успял да изготви пълна справка за държавните имоти, които се водят на областната администрация и които тя трябва да управлява. Последният случай - с 2 стаи в сградата на държавните общежития между Езиковата гимназия и Бюрото по труда, ползвани абсолютно неправомерно и без наем от частната “Токуда банк”, вбеси окончателно В. Смиленов. Преди близо 2 месеца той разбра от в. “Струма” за съществуващия проблем, веднага прати К. Рамов на място да го провери, но до вчера банката продължаваше да ползва едното от помещенията при същите суперизгодни за нея условия, а втората стая стои под ключ и от това ежемесечно държавната хазна губи суми, които би могла да взема от наем.

Пред дисциплинарния съвет застават още главният счетоводител Любен Нушев и главният специалист-счетоводител Снегинка Пенгюзова. Освен нежеланието им да въведат ред в сметките на областта и да открият забатачените през годината помещения, от които областта навремето е печелела, а сега въобще не се знае кой ги стопанисва и въз основа на какви устни и писмени договори прави това, двамата ще трябва да се обясняват и за сметка от 370 000 лв., завещана на В. Смиленов от предшественика му Владимир Димитров. Това са непокрити харчове за екскурзии, маскирани като служебни командировки по линия на различни проекти, уточни за “Струма” В. Смиленов.

Като безработни най-вероятно ще посрещнат Коледа още главните експерти Андон Петров и инж. Костадин Костадинов, старши експертът Емилия Миланова, Адриана Петрова от “Държавна собственост” и колежката й от същия отдел - младши експерт Вишна Стояновска.

Смиленов е поискал обяснения за хаоса в работата и на шефа на една от двете дирекции в областната администрация - това е директорът на общата дирекция “Административно правно обслужване и управление на собствеността” Ася Сашова Велкова. Под неин контрол са счетоводният и юридическият отдел, както и “язвата” на областната администрация - държавната собственост, в чиито дебри новата управа още не може да влезе.

Извън областния управител и двамата му заместници в момента в областната администрация работят 34-ма души. При идването си на власт Смиленов уволни 9 души, сега с новите 9, планирани за изгонване, на практика още в началото на мандата си той подменя 50% от държавния апарат в администрацията. Очакваното предколедно уволнение на А. Велкова и колегите й бе прогнозирано от него още преди месец, когато той обяви официално, че 25% от администрацията му не работи.

Още за: служители  уволнение  В. Смиленов Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


68 коментара

16 октомври 2010 05:22 | полицай
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

абе този владимир димитров яко ви изпарзаля всичките. баш майстор е. нека ви е.


16 октомври 2010 06:06 | факти - жалко !!
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

смях през сълзи ....

Често четем,че областната управа е разпоредила проверки - кога за пропаднали улици в Ново Делчево, кога за незаконни строежи и водоеми в с.Дебрене, кога за нещо друго. Жалко е,че нищо не четем за резултати от проверките. Много дълги проверки, сякаш изследват историята на човешката цвилизация.


16 октомври 2010 08:25 | andreshko
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

и кой ще ги препитва тия 9тимата ? Смиленов ли ? И на какво ще ги препитва, на хандбал ли, на народна топка ли ? Тоя губернатор е истинска карикатура и антипод на нов морал. Смешки...


16 октомври 2010 08:55 | Do andreshko
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

А ти кой си бе Кажи ако искаш ти да ги препиташ щом си толкова отворен Нали не си карикатура Дай да те видим колко си хубав


16 октомври 2010 09:30 | хахахха
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Един НЕКАДЪРНИК иска обяснение от 9 други НЕКАДЪРНИКА..... хаххаха цирк !
Скрийте се бееееее ееееей !
По-добре се закрийте та да спести държавата нЕкой лев !!


16 октомври 2010 09:37 | andreshko
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Тук най-малко става дума за външна красота, но дори и аз трудно мога да докарам по-волски изглед от тоя на по-горната снимка :)
А сега малко по-сериозно - трябва да си по-критичен към хората, които избираш да те представляват и управляват. Ако поднаваш Смилката знаеш че съм прав


16 октомври 2010 10:01 | !
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ПОГЛЕДА А В ГОЛЯМОТО НИЩОпревене


16 октомври 2010 11:40 | nqkoi si
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)16 октомври 2010 12:00 | Съгласен
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Наистина ли искате да останат на служба някои от посочените в статията лица....?!!?? Ако сега не бъдат извършени промени...... няма никога да се осъществят..... А всички ние искаме компетентно до ни обслужват, а не да сечудят какво да правят по даден въпрос! Лично съм потърпевш от работата на двама от тези невероятни служители! Ако им се работи да работят, ако ли не Смиленов правилно ще ги махне, защото всеки от нас иска компетентно работеща администрация!!! Или греша.... хайде приятен ден на всички :)


16 октомври 2010 12:13 | ...
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Андрешкооо ... с тези изказвания става ясно че и ти си от тези "Пишман разбирачи" които не са прокопсали много много и разбира се ще търсят вината в държавата (общината). Вместо да отдадете дължимото че поне се заменя некадърната и корумпирана администрация и се работи за поне някаква промяна на статуквото.


16 октомври 2010 12:17 | !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

за г-т Смиленов

Господин Смиленов , в управлението или можеш или не можеш , като неможеш отстъпваш на хора които имат желание и хъст да наложат законите на РБългария да се изпълняват от всички и да важат за всички , останалото и моабети и безвластие , което няма да ни довдеде до никъде...


16 октомври 2010 12:19 | поговорки
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Немарлив служител - напаст за всеки ръководител


16 октомври 2010 12:29 | Нещо да е станало !!
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Губернаторът В. Смиленов атакува в съда решение на съветниците в Сандански !

за изграждането на туристически информационен център
и какво - едно голямо нищо- г-н Смиленов кметовете ти се подиграват !!
ЦЕНТАРА Е НАПРАВЕН И РАБОТИ !!


16 октомври 2010 12:46 | Id,d
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Мога само да кажа Браво на такъв управник . Браво г-н Смиленов но си единствен в областта който измива сурата на ГЕРБ с точните си действия и управление . Пожелавам успех , който лъже и краде дъп(ржавата да го няма отдавна трябваше да прочистиш областната администрация от послушковците на Владо Димитров .


16 октомври 2010 13:03 | но ком
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

а дали това не е поредната" Герб-метла , защото `членове `стоят без работа


16 октомври 2010 13:43 | sandanski daskal
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

СМИЛЕНОВ Е ПИЧ УСПЕХ


16 октомври 2010 13:51 | ЕТОО
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ПО ЧОВЕКА. ГАДНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ. ПЛАЩА ВИ СЕ ДА ПИШЕТЕ ГАДОРИИ ЗА ХОРАТА. ЕДНО ЩЕ КАЖА И ТО Е ЧЕ СМИЛЕНОВ СИ ЗНАЕ КАКВА МУ Е РАБОТАТА И СИ Я ВЪРШИ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕДИН ЧЕРВЕН КМЕТ ДЕТО САМО СИ СЕДИ НА СТОЛЧЕТО И СИ ГЛЕДА БИЗНЕСА.


16 октомври 2010 14:01 | Elka
Оценка:
3
 (
5
 гласа)16 октомври 2010 14:01 | saint
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

БРАВО НА СМИЛЕНОВ, НЕ Е ЛЕСНО ДА МАХНЕШ НЕЛОЯЛНИ И НЕРАБОТЕЩИ СЛУЖИТЕЛИ. ДОСТА КУРАЖ МУ ТРЯБВА ДА НАПРАВИШ ТОВА. ОТНОСНО ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРОПАГАНДА С/У СМИЛЕНОВ.


16 октомври 2010 14:04 | служител
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

По-работещ областен управител от Валери Смиленов не сме имали.


16 октомври 2010 14:07 | защо ???
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

за г-н Смиленов

ЗАЩО САНДАНСКИ ОСТАВА ОСТРОВ НА БЕЗНАКАЗАНА КОРУПЦИЯ !! ЗАЩО !!!!


16 октомври 2010 14:10 | наблюдател
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Г-н Смиленов от мен да знаете -"след хауса се настанява ред" . Това ще ви донесе негативи, но трябва да знаете че сте на прав път. Аз напълно подкрепям вашите действия.


16 октомври 2010 14:13 | до защо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Нищо лично, но вие от сандански нямате ли си кмет. Питайте него.


16 октомври 2010 14:17 | БРАВО
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

БРАВО НА СМИЛЕНОВ. ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ С МЪРЗЕЛИВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.


16 октомври 2010 14:21 | gorata
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)16 октомври 2010 14:23 | към до защо
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

г-н Смиленов е представител на правителството на ГЕРБ и трябва да провежда политиката за която е турен - борба с корупцията , а не да раздава потници .....


16 октомври 2010 14:34 | 112
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Смиленов има визия за своето управление според неговите разбирания, човека не иска нищо лошо, а да промени нещата. Всички пищим, че искаме промяна, че искаме като отидем в институция да ни уважават като хора и да ни обслужват компетентно, еее ама как да стане ако не се махнат тези, който не си вършат работата или я вършат лошо. Лично аз съм за промяната, не може служителите да са вечни и безнаказани. Както много от нас се справят навън, така и тези "компетентковци" ще се изхранват с труда си, само, че като ги махнат от някъде тези същите отиват в друга институция да показват компетентността си и стават още по зли с нас гражданите.


16 октомври 2010 14:37 | sos
Оценка:
4
 (
6
 гласа)16 октомври 2010 14:52 | до 112
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Служителите не са обслужващ персонал,а са там като представители на властта !! и ако трябва ще влязат и в ръкопашна схватка да защитат закона !!


16 октомври 2010 14:58 | смиленов бързо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

махай махй махай


16 октомври 2010 16:26 | Slugitel
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

ТОЧНА И КОРЕКТНА ОЦЕНКА.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОДБОРА НА УВОЛНЕНИТЕЛ
СМИЛЕНОВ СЕ ОКАЗА ПРЕДВИДЛИВ И СПРАВЕДЛИВ РЪКОВОДИТЕЛ.
ПОДКРЕПЯ ГО ВСЕКИ ОТ КОЛЕКТИВА НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЙТО Е ТАМ ЗА ДА
РАБОТИ.


16 октомври 2010 17:37 | ккк
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Браво!!! Много управленско!!! Като се уволнят ДЕВЕТ служителя работата съвсем ще прокопса...по-скоро цялата администрация ще БЛОКИРА. От 34...9 уволнени - не са ли малко множко. Ами докато се намерят и се назначат специалисти? Ами докато новите се обучат?...То държавната работа можеда почака...


16 октомври 2010 17:48 | от Благоевград
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

За другите не зная, но Ася Велкова е един стриктен и компетентен служител. За съжаление ще изгори покрай другите нейни подчинени. Добър юрист и работохолик. Това е мойто мнение и го зная от допирните служебни проблеми. не уволнявайте само с проценти, госпоодин Смиленов.


16 октомври 2010 18:30 | ссс
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Този областен е много оригинален! Така разбира от тази работа, че иска да уволни хора с 10 годишна практика! Как ли всички са некомпетентни като работят все на различни длъжности незнам... До сега толкова много Областни управители се смениха и тези хора се справяха с работата си, а сега изведнъж станаха неудобни. Явно ГЕРБ има доста безработни специалисти, които си търсят работа!


16 октомври 2010 18:44 | ДО ССС
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Предишните 2 мандата кой управляваше в Областа - НДСВ (А.Бръчков) и БСП (В. Димитров). Цели 8 години Областната управа беше синоним на далавери, нисък коефициент на полезно действие и политическа репресия към инакомислещите. За първи път от 8 години насам се прави нещо полезно и смислено за гражданите на Област Благоевград и платената клика драскачи се активизират по форума на в.Струма да бълват змии и гущери по адрес на ГЕРБ. Не е истина колко сте жалки !!!


16 октомври 2010 18:58 | десет
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

само така


16 октомври 2010 19:15 | ссс
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ти си жалък, защото си мноооого далеч от истината. Нито съм членувал в партия, нито имам намерение да го направя! За мен са важни хората, не цвета на партията им!


16 октомври 2010 19:21 | Емигрант
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

На запад има следната практика, ако си кадърен, знаещ и можещ те приемат на всякъде. Неразбирам само защо, ако някои не си вършиш работата добре за какво трябва да заема дадена позиция или пост. Политиката на ГЕРБ е правилна, и не само аз мисля така а и отаналите членки на ЕС, което е от огромно значение.


16 октомври 2010 19:35 | abe 4ervenushki
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Незнам какво си мислят някои хора- другари в този блог, но пишат че заради тези мързеливи служители, който си заминават ще блокира цялата администрация. Не мисля така определено Валери Смиленов се оказва по-добър ръководител от предишния червен боклук, който ги е назначил. Като махнеш 9 неработещи хора от една орагнизация тя се отпушва и започва да работи качествено, защото има личния пример на ръководителя си, който няма търпение към неефективността. Да не говорим, че млади хора с образование и без работа има навсякаде, а най-много в Благоевград. СМЕШНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА И ИЗРОДИТЕ КОИТО Е РОДИЛА! ВАЛЕРИ ВСИЧКИ ВЪН!!!


16 октомври 2010 19:48 | доброжелател
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Г-н Смиленов много време ги бави тези комунистически бушони в областа. Не разбра че с комунисти екип за работа не се прави. Ще продължават да саботират всяка реформа , ще покриват далаверите на придишните. Не ги търпи повече махай ги. Нека си спомнят че имат една от най- ниските оценки за работата си от всички областни администраций .


16 октомври 2010 19:57 | до пирин сс
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Абе я кажете си тук в блога, колко човека пишете срещу Валери Смиленов и по принцип срещу ГЕРБ, може би сте 3-ма или най-много 4-ма, кой ви плаща, това ли правите когато неможете да се дерете на стадиона безмислено. Дайте тука да видят хората, кой толкова пламенно подкрепя Паскалев и компания навсякъде! Момчета разкрити сте отдавна, всички знаем как назначиха вашия лидер Кирчо и Владо Елезов, знаем как ви натискат да бълвате характерната ви простотия срещу единствените политици до сега които имаха смелостта да се борят срещу далаверите, на вашите благодетели! Хайде смелчаги да ви видя кажете нещо:)))


16 октомври 2010 21:18 | Gen4o
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)16 октомври 2010 21:24 | andreshko
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

у голяма заблуда са много хора, нито някой ми плаща, нито обичам БСП или жълти и бембени.
Но познавам Смиленов и той е подъл, двуличен и некадърен. Има тука две стада. Едното на заблудените овци, дето до скоро вЕрваха на царя, че ще ги оправи и са тъпи гайди, дет само ги стрижат.
Другата група са гладните хиени, дето се подмазват на властимащите, за да докопат нещо и те.
След кратко време може и да се опомните, че ГЕРБ са проекция на пари и властимащите - бивши БКП - БСП, ама пак ще си останете с пръст в уста.


16 октомври 2010 21:33 | andreshko
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

нещо друго да допълня за любимия ви Смиленов. Докато беше директор на ХІ знаете ли как се мазнеше на Биляна Паскалева, Колко "проекти" и поръчки са минали през тех двамата. Те са толкова добри приятели от кръжока "Лява ръка - десен джоб", че ви е бедна фантазията.
Яд ме е, че много хора знаят за келешите, дето ни управляват, но си траят.
А тука, колко и да си лаем ....


16 октомври 2010 22:26 | (!)
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

По времето на бай Тошо Член Първи на Конституцията беше "Комунистическата партия-ръководна роля на обществото". Сега е"ПАРТИЯТА- ръководна роля на обществото". Нищо не се е променило, само имената се сменят. Затова сме на този хал. Сега ще наместят следващите набързо пребоядисали се комсомолски секретари от ГЕРБ. Областните управи са ненужни,само харчат пари на нас-простосмътните данъкоплатци. Както и общинските съвети. Както и Народното Събрание трябва да бъде не повече от 100 депутати......


16 октомври 2010 22:57 | Андрешко, мил!
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Сигурно знаеш на какво е символ самия "Андрешко", но като че ли той не е толкова лукаво-хитър, какъвто Вие сам показвате, че сте. Първо - излезте смело на светлина и изложете всички писмени или гласни доказателтва срещу Губернатора. Второ - да говорите по този начин за него като бивш училищен директор - жалко за кривия Ви аршин! Явно не сте от образователната сфера и не са Ви понятни основни неща. Трето - да не се аплодира действие, което е срещу бездействие в така крещящата нужда от реформи и изпълнение на изискванията на ЕС за квалифицирана администрация, е леко казано ОСЪДИТЕЛНО. Аз познавам Смиленов като бивш колега и твърдя, че нямам като Вас туристически представи, а обективна и мотивирана оценка, и то с доказателства и факти, с каквито не можете да се похвалите. Всеки в характера си има добри и лоши черти, но не всеки може да е смел ръководител, мениджър, реформатор .... Валери, дерзай!!! Андрешко, Бог да помага!


16 октомври 2010 23:00 | ДО ГУБЕРНАТОРА
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Г-н ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ, кога ще започнете рокади в СЛУЖБИТЕ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ГОРИ? ТАМ ОЩЕ СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ СТАРИТЕ КАДРИ НА БСП И ДПС, НАЧАЛНИЦИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ, ХАЙДЕ НЕ НИ РАЗОЧАРОВАЙТЕ ТА НАЛИ ЗАТОВА ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС, ЗА ПРОМЯНАТА!!!!!! НО ОЩЕ НЕ Я ВИЖДАМЕ


16 октомври 2010 23:36 | !
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ИМОТЕН РЕГЕСТЪР ОБЩИНА САНДАНСКИ НЕ Е ПОБЛИКУВАЛА ВЪПРЕКИ НАШЕТО ИСКАНЕ !!! Докога няма да се изпълняват законите !!!


16 октомври 2010 23:49 | ttt
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ти си се побъркал :-D


17 октомври 2010 01:35 | Герганчо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Кой да си отиде. Естествено, този, който ръководи. Щом като повече от година е областен управител и, както сам твърди, във всички служби на администрацията е пълен хаос, би трябвало той да си отиде. Не може повече от година да не ти е ясно, че служителите ти работят некачествено. Рибата замирисва откъм главата.


17 октомври 2010 02:04 | Чакам резултати
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Резултатът от проверките на господин Смиленов в Сандански са нулеви. Но понеже още един човек се зае да проверява, /Баханов/ ,резултатите стават две нули - 00.


17 октомври 2010 15:55 | rs
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Вън, червени хиени! Дано никога повече не се "докопате" до власт!!!


17 октомври 2010 17:42 | Демократ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Всички тези хора които този иска да уволни са от създаването на Област Благоевград,а Област Благоевград и Областната администрация Благоевград бяха създадени през 1999 г.тогава ногато БСП и кмета Паскалев не даваха помещения за Областна администрация. а ГЕРБ въобще го нямаше дори като проект и неговите сегашни шефове и техните бащи бяха членове и партийни секретари на БКП и БСП . Светът не започва и няма да свърши с ГЕРБ . Когато ние се борехме за приомяна и демокрация и ходехме по митингите и рабетехме реално България да тръгне към демокрация тези гамени ги нямаше никъде . Тези хора са работели години наред за развитието на Област Благоевград, а той презцялото време си е бил директор на училище назначен от комунистите. Ние също споделяме идеите зе европейски път на България . Знеете ли к ак се нарича този който упражнява непрекъснат морален и психически тормоз върху служителите си и очерня името на хората във вестниците , той е психар и варварин . Всички те трябва да го


17 октомври 2010 18:23 | КЪМ Чакам резултати
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

КЪМ Чакам резултати

"Резултатът от проверките на господин Смиленов в Сандански са нулеви. Но понеже още един човек се зае да проверява, /Баханов/, резултатите стават две нули - 00."
НЕ СИ ПРАВ - РЕЗУЛТАТА Е 0-0


17 октомври 2010 18:38 | !
Оценка:
2
 (
6
 гласа)


Смиленов дай си оставката , явно не става нищо от теб . КМЕТОВЕТЕ БЕЗЧИНСТВАТ а ТИ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАШ - АКО ТИ ПРЕЧАТ ТиЯ ХОРА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ МАхНЕШ ПРЕДИ ГОДИНА.- Смешно ......е но до плач.... -с твоето бездействие ще изкараш тоя убав народ на улицата, да се изпотрепе... бъди за малко мъж - дай си отставката !!!!!!


17 октомври 2010 19:05 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Какъв е този "губернатор " бе . Той е срам и позор за управлението на страната и ГЕРБ, този лицемер и интригант срива авторитета на ГЕРБ . Той пуска гадни информации срещу общинския председател на ГЕРБ Благоевград- Й.Андонов за да го злепоставя пред гражданството. ГЕРБ имат образовани и некорумпирани кадри, да го махат този скрит комунист и да си назначат млад и кадърен човек .Г-н Хаджигаев и областното ръководство на ГЕРБ да вземат необходимите меркии да бъде незабавно сменен .защото ще загубят избирателите си . Дори хора които бяха застъпници на ГЕРБ няма да гласуват за тях. Вече цяла година само се опровдава иреве като вдовица за ...


17 октомври 2010 20:48 | sos
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Абе ясно е, че на никой нищо не му е ясно, пълна мъгла.


17 октомври 2010 22:02 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Обръщам се към г-н Хаджигаев : Вие знаете ли .четози комуняга е нарочил за гонене от Областта само служители от първия екип на СДС. няма нито един член на БСП. Това трябва да го знае и г-н Татарски-депутата , който беше два мандата кмет от СДС на Разлог . Обуздайте го този ..... Вижте какъв сте сложили за Областен управител . Ако не вземете мерки ще опишем всичките му "скрити постижения " в писмо до Б.Б.


18 октомври 2010 06:21 | аман от политика
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

в този си вид обласната администрация се явява като едно държавно туморно образавание !!
а на горния бих му казъл служигелине нямат право да се занимават с политика , а и човека към който се олръщаш е крайно неподходящ !! виж неговите действия !!


18 октомври 2010 08:07 | до ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

е па що сакате вие, да гонат само бесепето? айде де, ние сме си едно цело! Вие от сдсето сте за гонане, оти вие се държите като улични кучета! Смилка, давай щом са от СДС!


18 октомври 2010 08:30 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Има ли кой да разследва имотите на бивши областни и зам.области управители и на техните деца? И на какви терени са постраени?


18 октомври 2010 09:44 | до ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аман от политически простотии !


18 октомври 2010 12:23 | Мария
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Повечето от Вас не са в час. Нарочените за уволнение служители /с малки изключения/ са най-старите, назначени от създаването на Областна администрация-Благоевград през 1999 година от Борис Маскръчки.Това си е ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКО УВОЛНЕНИЕ. Въобще не са некадърни, напротив, всички те са отлични чиновници, имат знания, рутина и безспорна ерудиция. Истината е, че трябва да се освободят работни места за гербери. Утрешния ден и тях ще ги освободи новата власт.Така е, това е политически обвързана структура.Уволнение на Ася Велкова-ПЕРФЕКТЕН ЮРИСТ, Любен Нушев, Снегинка, Адрияна, Костадин, Емилия и Вишна е голяма загуба за Областта. Жалко.


18 октомври 2010 12:31 | !
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

господин Смиленов проверете колко сигнала за корупция - кражби на общински и държавни имоти за община Сандански отлежават в бюрата на вашите служетели


18 октомври 2010 13:39 | ваня
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Най прав е този, който е написал за волския поглед, по точен израз не би могло да има. Гледа като теле в железница и на такъв вол сме "поверили "да ни управлява.


18 октомври 2010 14:17 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


ПРОБЛЕМА НЕ Е В ПОГЛЕДА А В ГОЛЯМОТО НИЩОпревене


18 октомври 2010 15:03 | !
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

НЯМА МИР БЕЗ СПРАВЕДЛИВОСТ!!!


23 октомври 2010 12:00 | !ЖАЛКО!!..за очакванията
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

това ,което прави господин областния управител е да оправдае своето бездействие , което скоро ще изкара хората от Сандански , Петрич … на улицата и ако това му е целта ще я постигне !! но г-н Смиленов бездействието ВИ също е подсъдно , а омразата е сляпа …. затова трябва да направите нещо за да спрете тоз продължаващ грабеж !!…..и предадете виновниците на прокуратурата …. останалоно са моабети за запълване ная времето Ви
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.