Това се коментира в Благоевград: ВМРО се целят и в стола на болничния директор д-р Огнян Митев, номинират жена за поста

23 май 2017 14:17   3 коментара   17836 прочита


ВМРО искат стола на болничния директор Огнян Митев, за поста са номинирали свой представител, жена, лекар с богат административен опит. Името войводите ревниво пазят. Веднага след изборите се заговори за детронирането на Огнян Митев. Незабавно в публичното пространство започнаха да се спрягат имената на бившия директор П. Гайдарски, заместник директорът Костов и други. Тези дни изплува име и на жената от ВМРО.

"Засега няма индикации, аз нищо не знам, каза д-р Огнян Митев, винаги е имало много мераклии за този пост, така, че за мен е важно докато съм тук да си върша работата", каза болничният шеф. ВМРО напъват да сменяват шефове и на други стратегически постове в областния център, твърди се, че освен, че взеха мястото на зам. областен управител в Пиринско, лобирали и за още места в областна управа. Все още заповедта за назначаването на Иван Стоянов не е пристигнала в областта, но това ще стане най-вероятно до петък.

Иво Петров


Още за: ВМРО   представител   опит   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
24 Май 2017 10:11 | Благоевград
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Какъв Гайдарски бе, вие имате ли акъл. Тоя си купи 2-3 апартамента като беше директор. Не допускаше проверяващи да му направят одит и нямаше никакви последствия, защото чичо му беше министър


13 Юни 2017 10:44 | Василий Курица
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕЙНОТО ИМЕ Е..... :


13 Юни 2017 16:09 | Василий Курица
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЕЙНОТО ИМЕ Е..... :




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар