Те се номинират Корнелия Нинова решава: Санданските социалисти избраха кандидат-депутатите си

23 януари 2017 10:35   8 коментара   9895 прочита


Кристиян Вигенин, лидерът на БСП в Сандански Сн. Стоянова, лидерът на БСП в областта Н. Бошкилов и ексзам. кметът Мл. Тимчев са номинирани за кандидат-депутати в Сандански на провела се миналата седмица партийна конференция.

С най-сериозната подкрепа е юристката Стоянова, следвана от Бошкилов. Както писахме, миналата седмица, издигната е и кандидатурата на бившия заместник -кмет по времето на Андон Тотев, племенникът му, Младен Тимчев. Наши източници тогава разкриха, че от БСП са искали да издигнат Тотев, но той предложил племенника си, без да е член на БСП..

Листата с направените предложения се изпраща в София, където имат последната дума, кой от посочените, ще влезе в битката за депутат.. Младежите от БСП Благоевград също направиха своите номинации. Техният избор са В. Маникатева, Ан. Асийки и Н. Бошкилов. Във всички случаи Бошкилов ще е в листата, одобрен от столицата.

Интересното е, кой ще поведе листата на червените, за които прогнозата е, че на тези избори ще успеят да вкарат максимум 2-ма кандидати, затова битката е за второто място в листата. Говори се, че водач ще бъде Кирил Добрев. Вигенин, или Кирил Добрев, това решава националното ръководство на БСП, начело с Корнелия Нинова.

Иво Иванов

8 коментара
23 Януари 2017 11:15 | Миро
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Ако БСП иска да спечели Добрев и Вигенин не трябва да са в листите. Трябват нови лица, не го ли разбраха!


23 Януари 2017 13:06 | Ай
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Най-бързо се забогатява като станеш депутат. Най-бързо богатството се удвоява, като станеш втори път депутат. А не си знаеш парите - като влезеш в Парламента за трети път.


23 Януари 2017 18:37 | До САНДАНСКИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защото кмета е ПУХЛЬО ХАХАХАХА


23 Януари 2017 19:00 | onufrii
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С ВИГЕНИН И КИРО ДОБРЕВ..? ДА ВИ ДАДЕ ДОВЕРИЕТО СИ НАРОДА...! НЯКОЙ ВМЕСТО МОЗЪК, НОСИ КАСКА С ПЕТОЛЪЧКА ОЩЕ... ИЛИ МОЖЕ ДА НЕ СЪМ РАЗБРАЛ-ЗА ПРОКУРАТУРАТА, ИЛИ ЗА ПАРЛАМЕНТА Е НОМИНАЦИЯТА???


24 Януари 2017 00:39 | sss
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да ви кажа ли и аз нещо ? И ще го повторя и пак и пак ? Герб вече номинираха Цветанов за номер 1 в Благоевград, БСП също слагат знайни незнайни воини. Е да знаете, аз няма да гласувам за партии, чиито кандидати в областта не са от областта. Бъдете сигурни - това ще е критерият, по който ще изключвам партиите една по една.


24 Януари 2017 08:39 | 111
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този г-н Тимчев не е одобряван в Сандански. Вече времето е друго. Блъскаха го да върви напред покрай чичо си Андон Тотев, когато беше кмет. Този Тимчев не става за нищо. Не трябва само бройка да се попълва. Какво е направил той сам?


24 Януари 2017 10:27 | георги
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Некоректна статия на струма. ком. Тимчев не е томинация на БСП Сандански. Още по-малко Тотев. С такива статии професията журналист се профанизира!!! Какво ли не правят парите!


24 Януари 2017 12:46 | Цоков
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нинова, не допускай грешките на Станишев и Миков! Пиринската листа се приема от местните да я водите вие, а не червените мутри и еврейчета, които помазаха украинските фашаги!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар