Съветникът Иво Атанасов се раздели с кабинета в президентството с фотоалбум във фейса

25 януари 2012 00:20   14 коментара   21669 прочита


Сред най-романтичните снимки е на съпругата му Стефка по бикини, красила 5 години екрана на служебния му компютър

Носталгичен албум под заглавие “От утре тук ще работи друг” качи в неделя на страницата си във Фейсбук вече бившият президентски съветник и ексдепутат от Кюстендил Иво Атанасов. Двайсетината фотоси са от кабинета на Атанасов в президентството, изгледи от прозореца и от коридорите, по които минавал всеки работен ден.

Уникална е снимката на работния му компютър, върху чийто екран се кипри любимата му съпруга Стефка по бикини на фона на морето.

Симпатичното албумче предизвика доста коментари сред Фейсбук приятелите на Атанасов, чийто брой вече гони максимума от 5000 души.

Според тях “смачканата скиорска шапка на премиера Бойко Борисов по време на иногурацията на президента е липса на уважение към държавността” /Ивайло Йорданов/, “яркото отсъствие на един президент, отсъствието на вицепрезидент, отсъствието на представители на парламентарни групи и едва на последно място - отсъствието на съпругата на новоизбрания президент, са символика на фалшивата демокрация” /Елисавета Бончевска/.

“Какво да ти кажа за Плевнелиевата съпруга? Мъжете сме ходили войници, били сме и по бригади и пак не сме оставали без дами, а той да влезе самотен в седалището си - не мога да го приема за нормално”, е единственият коментар, който си е позволил Атанасов във форума на приятелите му.

Б.р. Читатели на в. “Струма” коментират през последните дни: Егати президента е Плевнелиев - мухльо, жена си не може да командва, а иска да ръководи цяла държава

14 коментара
25 Януари 2012 10:03 | кире револуциата
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)


Преди години след едни успешни избори Царят бе придружен от съпругата и някои от децата си.
Ей, тогава му го изедохде с парталите бре амингофрени таквизи!
Та ся зашо Племнелиев бил без жена си. Ей, ма приличате на чикиоманяци бре.


25 Януари 2012 10:35 | ,!?
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Няма значение как и с кого се е явил и влязъл в президенството Президента Росен Плевнелиев -важното е какво ще направи за народа който се явава поредната надежда! Какво направиха предишните президенти -агенти -обслужваха червената олигархия и техните си интереси! Надеждите на много народ са че Плевнелиев и екипа му ще допринесат за установяване на ред в правовата система и за по добър живот за бедните хора в България! Господ да им помага в тези начинания! Успех!


25 Януари 2012 14:06 | Варошки
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Комарджийчето да внимава със залозите, за да не остане съпругата му Стефка без бикини ! Е, не му го пожелавам, пък ако сбърка с прогнозите и цамбурне с някой як залог, тогава няма да се възползвам, зер на Стефчето доста и личи ЕГН-то.


25 Януари 2012 14:13 | Мими
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Да си агент на ДС не е престъпление. Всяка държава има своето разузнаване. С какво България е по -лоша от другите страни? Та след 9. 09. 1944 година ние не сме поробвали други народи, не сме хвърляли атомни бомби, не сме унищожавали с напалм и химични газове природата и населението на други страни, спасили сме евреите си от нацизма. Писна ми да бъдат обругавани хората, служили на своя народ и родина. Какво искате? Да не сме имали ДС? Това може да се иска само от олигофрени. Първанов е достоен човек. Той не е доносничел, а е съдействал на ДС като научен работник. А какъв е моралът на обвинителите? Съмнявам се, че имат такъв.


25 Януари 2012 14:18 | Пастор Гаук
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Има разлика бежду разузнаване и ДС-ченгеджийницата, която съсипа живота на хиляди знайни и незнайни жертви ! Макар и бавно, но и у нас истина светва ! Дано светне и в главите на колкото се може повече "материалчета"


25 Януари 2012 14:28 | До Варошки
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Ей, злобо! Не го мисли Атанасов. Залози се правят с много акъл. Пък и той е многостранна личност. Винаги ще изкарва пари. Така че, няма опасност за жена му. Пък и тя е много умен и способен човек и може да се издържа. Никога не се е възползвала от факта, че е жена на депутат. Работила е през тези 20 години в Кюстендил. Могла е да работи в София, на място с висока заплата, на не е искала . Завършила е Софийски университет - специалност микробиология. Има и следдипломна специализация. Така че, бъди спокоен. С тази си лошотия трябва да се интересуваш повече за себе си. Господ не ги обича такива като тебе.


25 Януари 2012 14:36 | Мими
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

До пастор Гаук. Нещо не си много наясно. В ДС е имало 6-ти отдел, който може би има вина за някои неща, за които пишеш. Но другите отдели са се занимавали с разузнаване и контраразузнаване. Попрочети някои неща по този въпрос.
С какво ЦРУ е по-добро? С това, че търси поводи САЩ да напада чужди страни, за да пренася" демокрация"? Войната и демокрацията са две противоположности. Не ми се пише повече, защото подозирам, че разговарям с некомпетентен човек.


25 Януари 2012 16:12 | От общ Белица
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

АТАНАСОВ ДГД КУМУНУСТ4Е ГАДНО ЕЛА ПРИ ХАДЖИГАЯТА ТОЙ чЕ ТЕ ЗЕМЕ ТОЙ ЖЕ ТАчИ КУМУНУСТИТЕ И ДЕПЕСАРИТЕ


25 Януари 2012 16:23 | Лора
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Единственият почтен и честен политик сред комунистите


08 Февруари 2012 15:32 | другарят сталин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Че как няма дя е носталгичен албума на този мазен комунист?! Взеха му кокала! Аууу, ами сега?
Отдавна трябваше да ги изритаме такива като него от дома си!
Да вървят при идолите си Ленин и сталин!


08 Февруари 2012 21:05 | milla
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

МОЛЯ ТЕ СПАСИ БСП ОТ МАЯ МАНОЛОВА!!!!! ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ


08 Февруари 2012 21:07 | ще има възмездие!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Конфликтът Мая Манолова и Иво Атанасов е с потенциала на средноголямо партийно торнадо. Адвокатката от Кюстендил се появи в левите листи през 2005 година, амбицирана да покори партийните върхове и да се издигне скоростно. Пчеличката Мая, както вече й викат всички, започна шеметна кариера в БСП-Кюстендил. Най-голямата пречка по пътя й обаче беше авторитетът на Иво Атанасов, опитен парламентарист, автор на стотици статии и с безспорен авторитет. Манолова обаче заложи неуморно на интригите. Твърди се, че тя е направила път пред вратата на Станишев, за да обвинява Атанасов във всички възможни грехове. Известната с лековатото си поведение Манолово много се възмущавала от факта, че Атанасов бил женкар и твърдяла, че той нямал качествата за лидер. Атанасов от своя страна няколко пъти намекна, че неговото кадрово решение Манолова, не е най-правилната стъпка в живота му. В крайна сметка обаче кариерата на адвокатката тръгна нагоре - тя стана част от най-близкото обкръжение на Станишев, член на


08 Февруари 2012 21:10 | ще има възмездие!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Изпълнителното бюро, но никога не забрави да плюе Иво Атанасов наляво и надясно. Враждата им, твърдят очевидци, продължава яростно и до днес.



02 Юли 2012 08:38 | Doncho
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Иво Атанасов - А БСП наистина не действа адекватно в някои случаи, но сега има кауза, която е по-голяма от партиите. Toва е цитат. Ама нали е добре когато човек има пареза да не я допуска да влезе и в главата му?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар