Съдбата на БСП обсъждаха на сбирка ветераните от Петрич

06 февруари 2016 16:09   13 коментара   10353 прочита


Ветераните от БСП-Петрич се събраха вчера в късния следобед, за да обсъдят тежкото положение, в което се намира партията.

На заседание, организирано от председателя на клуба Ангел Иванов и зам.-председателя Максим Илиев присъстваха 23 поддръжници на партията от поканените 40. Основната тема, която обсъдиха бе тежкото състояние на общинската организация на БСП, пътищата за излизане от него и слабото представяне на партията на местните избори.

В общинския съвет БСП има само един представител и това е Димитър Капитанов, но той не присъстваше .Тезата, която ветеранът Ангел Иванов изтъкна бе, че в момента столетницата не е никаква опозиция

в общинския съвет. Проблемът на партията не е само на местно ниво, а на национално. Никой от властимащите на национално ниво в партията не го интересува какво се случва по-райони.

Ръководството на клуба на ветераните искат да направят споразумение с Руския клуб " Единство" , за да се заздравят отношенията с него. Също така ще направят среща с посланика на Русия в София

Анита Георгиева

 

 


Още от: Политика

Принтирай статия
13 коментара
06 Февруари 2016 16:57 | Барух
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Празни беловласи кратуни се събрали та белким изпадне некоя рубла от посланнико ама ГРЕДА...


06 Февруари 2016 18:08 | до Барух
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

По - голямата част от тези " празни беловласи кратуни " са започнали да работят и да помагат на семействата си от деца и може би някои от тях още работят и не се оплакват. Това са хората, които вярваха и вярват в идеали, а не са били службогонци. Е може да е имало и такива на снимката, но са единици. За това се засрамете от коментарите си, ако не от друго, по поне от възрастта им и белите им коси.


06 Февруари 2016 18:11 | 7777
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В Петрич партийната организация започна да отслабва по времето на другаря Чопаков . Той съсипа БСП в града ни и прокара протежето си Капитанов. И от тогава много от членовете и симпатизинтите й се отдръпнаха.


06 Февруари 2016 18:13 | Леон Левонов
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ангел Търчи-Лъжи и Фатмако Рубладжия се събрали акъл да дават. Ми вижте се бе -половината на пръст миришете, а другата половина е дементна. Коньец и пиздьец Товарищи
кой краде-краде, кой.. ба-ба, пари нема и рублики нема и монголски тугрици нема-польной кирдиг!


06 Февруари 2016 21:34 | висш савет на
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

може и да мирисат на прьс но и прьстаим ще бьде чиста за разлика от тая на сегашните командващи партията там заразата ще сти 100 години но няма да заразява вече новото поколение и тогава вече ще има истинска демокрьция и бьлгария и нашата община ще се оправят


06 Февруари 2016 22:03 | Читател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

СТРУМА, не блокирайте плюсовете, там където Ви изнася/пример"до Барух"... не е справедливо. Вместо да триете злобните и обидни коментари, на основание чл. 39/2/ от конституцията на РБ, Вие пречите на читателите Ви, да отбелязват становището си по даден коментар. Повече няма да коментирам или отмятам на страницата Ви..... Не само на тази статия, а и на други правите така и ставате манипулатори.


06 Февруари 2016 22:29 | Леон Левонов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Брей голема загуба, голем праз от на комуняро/ката не му/ѝ уйдисвало--ми пиши у, Дума", пиши у, Партизанско дело", па ако искаш и у, Кореа Тудей" пиши-файдата е се тая. Отивате си, измирате като динозаврите, почнахте сами да се ядете и през ден думка камбаната на умрел бандито-комуняр!


06 Февруари 2016 22:49 | Цола Драг.уйчева
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЦК на Бье Сье Пье /Кадиев-Дъбов -Нинова / гепи парата и избяга. Кой ВЕЦ, ой ТЕЦ, ВЕЙ, кой куфарче-чемоданче, но всеки си построи личен капитало-комунизъм и сега да ва акъли от сокака. От доклада се вижда, че БСП се е разпаднала, а Дрогарето са останале с пръст в уста. Даже немат връзка с Центъро и не са получили Окръжно № 3 "Дрогаре на Оружие! " Чета с вайвода Макс Или да излезе в Огражден и да прекъсне трафико по Е 79. Поради идейната недостатъчност на Партията да се мобилизира видният идеолог инженер-лесовъд Коля Поп, Бай Анге Тъ Лъ -ятак да осигури хотел Чук-Чук за тилова боза. Касиер на четата - финансов революционер -Туфчо. ПиАр на четата /щатен доносник/ -свободна длъжност/


06 Февруари 2016 23:09 | Кирил Йовчев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Точно заради вас и такива кратунковци като вас БСП е на това дередже. Когато трябваше да обновявате партията всички с бизнес се занимавахте, а сега като вече почнахте да се посирате, седнали да опяват. Да бехте по-млади на всички бих ви тратил по един чембер по голите тикви!


07 Февруари 2016 06:53 | ....
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Петрич е малък град и почти всички се познаваме и зваем кой купи заводите при приватизацията, като трябваше за 10 години напред да запазят работните места и предмета на дейност. И сега какво е всички виждаме - работят по 20- 30 човека персонал, а в някои и по 5-6 1 а за предмет на дейност, да не се снхоменава1 че не е демократично1 Просто другарите си продадоха машините и материалите от складовете и кой от къде е -


07 Февруари 2016 09:11 | Ай
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Вече в България нищо и от никой/българин/ не зависи. Още повече в Петрич, още-още повече в БСП-Петрич и най-вече от сниманите хора. Това е характерна черта на нашенеа - колкото е по-незначителен и маловажен, толкова повече търчи се набива в хорските очи. Демек това е начин за избиване на комплекса за малоценност.


09 Февруари 2016 10:09 | Факт
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Имаше СДС, вече го няма! Имаше НДСВ, вече го няма! За сега има ГЕРБ, скоро и него няма да го има! Наш "Гоце" също. Социалистическата идея винаги ще я има, докато свят светува, дали се харесва на лумпениадата, нас въобще не ни интересува. ПЕС и БСП завинаги!


13 Февруари 2016 22:33 | сащисан от факт
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

"докато свят светува" да, за съжаление тая "сапунка" няма край, НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ, КОЛКО ВИНОВНИ СА ТИЯ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, та били те СДС, НДСВ, ГЕРБ и т. н.
Не е необходимо да робуваме на абревиатури, като тези на снимката" Бесни, Страшни Пенсии", необходимо е народа да си отвори очите, но същите тези него допускат, щото така им изнася а и народа ни е калпав, цвета му става все по-тъмен/мангасарян/, така, че нямаме никакъв шанс!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар