Ст. Апостолов: "Мажоритарният вот е отговорност, задължение!"

23 март 2017 11:45   7063 прочита


Имаме избор, около който да се обединим с пълно мнозинство, мислят местните в село Полена. „Стефан е кандидатът на община Симитли“ – вярна се оказа грешката на кмета на Полена в приветствието си, в началото на срещата на местните в Полена със Стефан Апостолов, от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ в кандидатската листа за депутати. „Да, Стефан е кандидат на общината, не само на партия ГЕРБ. Партия ГЕРБ, с място в листата, на практика дава шанса да имаме ние от община Симитли депутат“, аргументира и мотивира се кметът на Полена Веселин Топузов. Емоционално и с голяма подкрепа реагира на кметската „грешка“ множеството, събрали се в Полена да чуят, да говорят, да споделят идеи и желания със Стефан Апостолов.

А идеите и желанието на Стефан Апостолов, по пътя към парламента са разрбираеми, логични, много човешки: шанс за всички, деца във всяко семейство, помощ за всеки- 100%социална подкрепа.

Накратко за себе си, в допълнение към това, което мнозина добре знаят и познават Стефан Апостолов: „Основната ми идея е аз да бъда първият депутат от общината, а с всеки следващ избор нека имаме представител от община Симитли в парламента. Ние сме задружни и един депутат, който познавате всички, ще бъде от полза на всеки, в полза на населението, на общината. Нека се обединим и в неделя. Можем, нека покажем, че ние в община Симитли сме задружни, силни и подкрепящи се във всички ситуации“.

Апостолов акцентира и на основната си мисия „Да се раждат повече българчета в България“ . Негова е и идеята – от държавния бюджет да бъдат отпускани средства, чрез общините за финансиране на ин-витро процедури. Идеята му вече е вписана в приоритетите и управленската програма на партия ГЕРБ. За финансирането на ин-витро процедури за всяко семейство говори на срещи с хората и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

След 26-ти март, по волята на избирателя, и сформирането на правителство, всеки месец една депутатска заплата ще бъде дарение за ин-витро бебе. Заплатата на Стефан Апостолов.

Местните в Полена оцениха, че, на път за парламента, Стефан е там, при тях, за да ги чуе, да допълни смисъла си за присъствие в парламента. „Ще правя това, което мога“, даде дума Апостолов.

„Гласуването мажоритарно ще ме задължи да бъда отговорен представител на община Симитли и да се отнасям с отговорност към проблемите и решаването им ако е възможно“- допълни Апостолов.

Стефан Апостолов е 22-ри в листата на партия ГЕРБ – с номер 11 в интегралната бюлетина. Правото да гласуваме и мажоритарно ни позволява да пренареждаме листата. Стефан Апостолов „отива“ начело в листата, ако гласуваме с номер 11 в ляво в квадратчетата за партия ГЕРБ и с 22 в кръгчето в дясната страна на бюлетината.

*Предизобрна публикация


Още за: Ст. Апостолов   среща   квота   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар