Спешно: Лидерите на БСП в Пиринско отпътуваха за София, на национален съвет редят листите,ще остане ли Пандев-втори или ще го смени Емил Костадинов?

26 август 2014 12:43   3 коментара   8204 прочита


Лидерите на БСП в Пиринско, членове на националния съвет на партията бяха извикани спешно днес на национален съвет. Основна задача на днешния съвет е подреждането на листата за предстоящите парламентарни избори. Спорът е за второто място след водача Кристиян Вигенин. Въпросът е дали Емил Костадинов ще успее да изтласка втория в листата на Пиринско д-р Владимир Пандев, или ще запази позицията, която му отредиха неговите съпартийци, подреждайки го назад в листата, която представиха пред лидера си Михаил Миков.

Окончателно засега е, че водач на листата в Пиринско е Кристиян Вигенин. Млад и непознат за региона политик бе поставен като консенсусна фигура след множество разпри и вътрешно партийни ежби и битки за надмощие на лобита. Решението за Вигенин бе еднолично на лидера на БСП М. Миков, който сложи ред в местните структури, налагайки човек,който те не искаха. Преди дни обаче структурите се обединиха и приеха единодушно решението на Миков, заявявайки, че ще работят активно в следващите избори, водени от Кристиян Вигенин.

П. Петрова

3 коментара
26 Август 2014 13:12 | ?!?!!!??
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

КОСТАДИНОВ ЕФЕНДИ-ВЪН ОТ ЛИСТАТА! СЪСИПА БСП В РАЙОНА!


26 Август 2014 13:25 | успех
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Успех да са хора полезни за законите образовани мислещи
Вижте как са се изпокрили на герб кандидатите защото не стават за нищо малограмотни и тъпи звена от веригата на обръчите им за забогатяване


26 Август 2014 14:07 | познаваща
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Д-р Пандев оправи болницата, а сега да оправи и БСП. Тези хора идея нямат какво се случва в държавата. Народа умира като мравки, те нехаят а се занимавт с политика, която точно толкова не разбират колкото и з от дравеопазване. Тежко ни.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар