След "тайната завера": Клати се столът на директора на Басейнова дирекция, гласят Красимир Роячки за мястото на В. Иванова, д-р Чилев спряган за мястото на Л. Павлова в РЗИ и още рокади

20 юни 2017 09:23   23 коментара   36428 прочита


След тайното заседание на депутати и актива на ГЕРБ, за което ви съобщихме вчера, в Благоевград мълниеносно се разнесоха имената на директорите на учреждения и институции, които ще бъдат сменени. За пореден път герберите търсят място за общинския съветник Красимир Роячки, неговата кандидатура е издигната за директор на Басейнова дирекция на мястото на Вангелия Иванова.

Предложението за Роячки направил бивш благоевградски депутат. Клати се столът и на най-дългогодишния директор на РЗИ Лена Павлова, за чийто пост се спряга името на д-р Чилев. Това ще бъде поредната смяна на Павлова, въпреки, че здравната инспекция работи най-добре под нейното управление и това го знаят всички, бяха правени опити за поставяне на нови директори, но Павлова е емблемата на бившето ХЕИ, сега РЗИ с доказани професионални умения.

Според нас е абсолютна грешка, смяната на Павлова в инспекцията, която работи добре. Обект на обсъждане на сбирката е бил и постът на Станислава Поповска в агенцията по заетостта. Поповска е дългогодишен директор и досега оцеляваше при смяна на властта. Както съобщихме ГЕРБ имат и нов кандидат за мястото а шефа на Пътно управление Иван Кунев. Както и нови кандидати за управленски постове в ЮЗДП и Горските стопанства по места. Депутатите от региона пък имали претенции към постове в системата на МВР в Пиринско, и мечтаели за рокади в полицейските управление по места. Петрич искат директорския пост в ДАИ за Георги Ангелски.

Рокади ще има, въпросът е дали тези които ще сменят старите директори за по талантливи от тях и на каква база са предложени смените. Кои са критериите за смяна на директори и дали след всяка смяна ГЕРБ ще успеят да мотивират рокадите. Защото редовия състав в която и да е институция на територията на региона се умори от непрекъснати смени с всяка смяна на властта.

Докато заработят под ръководството на някого, той бива сменен. Факт е, че има дружества и институции, чиито директори са за смяна, заради непрекъснати крамоли около тях, но те се ползват с протекции на част от заседаващите и се оказват несменяеми, което подлага на съмнение обективността на подготвените кадрови рокади. Следим какво ще се случи и мотивите за предстоящите смени на шефски постове в областта.

Петя Георгиева


Още за: имена   директори   смяна   Още от: Политика

Принтирай статия
23 коментара
20 Юни 2017 11:26 | xxx
Оценка:
9
 (
41
 гласа)

А бе "Струма", Вие откъде знаете, че под ръководството на Тази Пача РЗИ работи най успешно ! Защо не направите едно анонимно допитване до служителите на РЗИ как работят и с какво желание ходят на работа всяка сутрин ? Най корумпираната Директорка. Още с връщането си започна да си търси комисионните от всички фирми обслужващи РЗИ - Бл. град. Това е обществена тайна, че мобилните оператори и строителни фирми и плащат. Попитайте Янка дали ще вземе да боядисва ако не си плати


20 Юни 2017 11:38 | Наблюдател
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Някой може ли да си спомни колко ръководни кадри бяха сменени по времето на служебното правителство-само в Мин. на Соц . грижи бяха сменени повече от 20 директора с партийни службогонци на БСП. Какво каза Нинова тук-#АзСъмБСП18. 06 2016г. а ‘’Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества''. и в същото време назначиха по времето на Служебното правителство по брутален начин Маияна Стругова (бивш партиен секретар на БСП на Гърменската община) за дир. На БТ Г. Делчев дори назначиха и дъщерта на същата пак на държавна службичка в Гърмен.


20 Юни 2017 11:45 | до ххх
Оценка:
-3
 (
27
 гласа)

Я недей да лъжеш бе.


20 Юни 2017 11:54 | съвет
Оценка:
-2
 (
32
 гласа)

Д-р Павлова обърнете се към полицията и издирете клеветника с трите х -са.


20 Юни 2017 12:12 | мухаха
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Всичко е дрън дрън Ленка си остава а кучетата нека лаят ще работи докато й е кеф пукнете се


20 Юни 2017 12:54 | Симпатизант на БСП
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Ние, редовите членове на БСП, се срамуваме заради назначения от този тип
http://infomreja. bg/bivshiqt-direktor-na-biuroto-po-truda-v-goce-delchev-mariqna-strugova-otnovo-e-edinstven-kandidat-za-posta-37032. html#comments

на наши партийни активисти. Някой може ли да сподели, как можем да ги предотвартим, независимо от кой партия са извършени.


20 Юни 2017 13:03 | 7
Оценка:
-1
 (
35
 гласа)

Браво на Струма за честната позиция относно д-р Павлова.


20 Юни 2017 13:15 | Бай
Оценка:
38
 (
42
 гласа)

Браво . Роячки е само за там. Корпуцията ще бъде издигната в култ, за да може да си покрива разходите за наркотици и проститутки. Браво Герб !!! Поредния доказан професионалист, осъден за неплащане на данъци на бившото му заведение-Бакарди, човека който заедно с персонала си изпочупи заведението, когато му бе прекратен договора за наем . Браво Герб !!!


20 Юни 2017 14:01 | тик-так
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

като гледате снимката ще видите какви тикви са там, Роячки неможе оная работа да си извади да се изпикае те директор ще го правят, а Чилев, за чии вие бе, има ли нещо къдърно в този Герб, ако не е Бай Б НЕМА НИ ЕДИН ОТ АКТИВИСТИТЕ ДА СТЕ НА КАРТАТА, известни със своята неизвестност !!


20 Юни 2017 14:38 | питанка
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

нещо да попитам, жената на този ли роячки ползваше негова карта с изтекъл срок за общ. съветник, за да паркира безплатно, срамота.... е това е примера на ГЕРБ...


20 Юни 2017 16:45 | ясноооо
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Настъпва сезонът на продължителните болнични и тежки боледувания. Дано оживеят.


20 Юни 2017 19:24 | клюкар
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тая добре се е уредила хванала е дъщерята на шефа й тя не дава нищо лошо само не можах да разбера от къде се е докопала до Бойко хитра е. Интересно е как е попаднала под най силното лоби у държавата


20 Юни 2017 19:48 | Джанъм
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Заради такива селяндури като Роячки вече не гласувам за Герб . Лустрация и Антипросташко движение или България загива..


20 Юни 2017 22:33 | ?
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

А рошавата, плешива с кух поглед Джаба във Вик?


21 Юни 2017 08:38 | до ?
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

прочети последните изречения от статията и ще разбереш отговора, те се отнасят точно за нея Р. Д.


21 Юни 2017 11:49 | Vihar
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Гербаджиите са интересни хора, наглеждат се на мижитурки, а не смеят да посегнат на големи крадци. Ей горноджумайци погледнете и в Агенцията по безопасност на храните. Там е и Мишо Брокера и чилева, дъщерята старата мома др Чилева


21 Юни 2017 20:58 | съветник-о
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

тоя грамадски шмъркач -роячки, само шеф на кенеф не е бил.... хах


21 Юни 2017 21:52 | 1618
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Станислава Поповска извърши достатъчно гадости през годините, за да е вече вън. Пък, който искат да сложат на мястото й, но да я махат вече. Тази е несменяема във вършенето на гадости от сто години.


22 Юни 2017 07:24 | служител
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ало Лена Павлова как приятелката ти Доцент Стайкова всяка вечер или през вечер на телефона отчет .Ами Руслана ПЕТРОВА добре ли е


22 Юни 2017 11:13 | ? Питанката
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Тая Лена - измислена докторка събира наеми от групировките в сграда които правят дрогаджийски дискотеки, а д- Чилев е голам професионалист извършил множество сложни операции на деца и занимаващ в сфера на вирусологията така без думи... Помещения под сградата на ХЕЙ които са дискотека биха могли да се използват за други полезни дейности както бяха детска кухня например!


22 Юни 2017 11:29 | НИЕ
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

ПОЗОР ! Д-р Лена Павлова лъсна в зората на демокрацията и не излезе от чиновническия си манталитет и посредственост. Тази жена през живота си грам работа не е свършила и страда от ментални нарушения на психиката характерно за политиците от псевдо демокрацията. Дали усещате ИРОНИЯТА в статията по нейн адрес?! Преди 25 години ни заблудихте но сега не.... Даже многоуважаваният демократ г-н Костов стои зад кадрите на ГЕРБ.


22 Юни 2017 15:04 | служители
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Не си никакъв служител, а си служителка. Всички те знаеме коя си. Изолирана ли се чувстваш? Престани да плюеш шефката. Чудим се на д-р Павлова, като е толкова лесно да се установи коя си защо не те даде на прокуратурата.


22 Юни 2017 16:34 | ?
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Питанке голама си, много си голама та може и от чилев даже да си по голама.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар