След поредното изпълнено обещание на кмета Ревански: Невиждано обединение на ДПС в град Белица

22 март 2017 19:50   5 коментара   14252 прочита


Невиждано обединение на жителите на град Белица тази вечер. За първи път ДПС направи събрание в читалището в града. Пред препълнената зала застанаха кметът Радослав Ревански и кандидат-депутатите Сабрие Сапунджиева и Бекир Бекир. Те бяха посрещнати с бурни аплодисменти, особено след поредното изпълнено обещание на кмета Ревански да ремонтира градския стадион и направи ремонт на основната улица в града.

Хората скандираха и явно показаха, че припознават ДПС като партия на поетите и изпълнени обещания. Събранието се превърна в емоционален, дружески разговор. Беличани споделяха проблеми, благодариха на кмета за изпълнените обещания и пожелаваха успех на кандидат-депутатите в големия избор след няколко дни..

Подобна масова проява на политическа партия, Белица не помни, жителите на града се обединиха около младия и амбициозен кмет Ревански, който показа, че младостта не е порок, а може да бъде онзи катализатор за успешни действия, които да променят бъднините на красивия град Белица.

П. Иванов

Предизборна публикация


Още за: обещание   Ревански   избор   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
22 Март 2017 20:15 | Благоевград
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ВЕЧЕ УМРЯХТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ!!!
СЪБЕРЕТЕ ЦИГАНИТЕ, МИШКОВИЦИ, КУЧКИ И МАКЕДОНЦИТЕ....


22 Март 2017 20:19 | Общинският председател
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Киро, Далаверке ще се счупиш пред Кмета, а след час - шушу, мушо с Аврионо и Циганина.


22 Март 2017 21:38 | Белица
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Нечуван крадец, като СОНЯ /САБРИЕ /гастролира в Белица. Наши хора, вземете се в ръце и прогонете якорудската крадла или Ви чака само нищета и нови кражби от тази стара крава .Хора не се хващайте на лайняните хортоми на това чудовище от възродителния процес .питайте в Якоруда колко съдби е съсипала това грозно животно и колко доноси е писала кат активистка на злокобната БКП. Наши хора, да изритаме комунистическото мекере -СОНЯ.


24 Март 2017 09:28 | Белица
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Наши хора, старата крава Соня/Сабрие / не издържа и и вижте каруцарския и език и как заплашва и псува, а душата и на дявол не може да се скрие. Наши хора всички срещу крадеца и агента на ДС -якорудското чудовище


13 Юни 2023 16:03 | Лютви Х.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ДПС да посочи други лица в община Якоруда, иначе губи изборите наесен.
Беди О. И Карафеиз нямат авторитет и уважение сред хората. Те фалират общината и града, с тяхното некомпетентно управление




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар