Скандирания "Долу ДПС", "Турски мекерета" на митинга, организиран от Патриотичния фронт пред ЦИК в София

29 септември 2014 11:36   5 коментара   11354 прочита


Хиляди подкрепиха коалицията и се опълчиха на решението на ЦИК за изборни секции в Турция

Над хиляда души се събраха на протест срещу произвола и незаконните действия на Централната избирателна комисия, организиран от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

С викове „Долу ДПС“, „Турски мекерета“, „Мафия“ протестиращите за пореден път възнегодуваха срещу решението на ЦИК за разкриването на изборни секции в Република Турция за изборите на 5 октомври.

Пред множеството съпредседателят, на Патриотичния фронт Валери Симеонов заяви, че поводът на митинга е справедливият протест срещу наглото нарушаване на законите. „Ние не сме срещу това нашите сънародници в чужбина да гласуват, а сме против тези хора да гласуват в разрез със закона. Нашият протест е срещу произвола на институциите. Те показаха, че не са независими и обслужват турски интереси.“

Тази комисия показа, че не е орган, който ще се грижи за честността на изборите, а напротив – готви тяхното фалшифициране, заяви другият съпредседател на коалицията Красимир Каракачанов.

Той допълни, че на хората им е омръзнало да слушат от ДПС за това как защитават правата и свободите, а всъщност тази противоконституционна партия защитава единствено „правото“ си да краде.

Трябва да изметем от политическата сцена всички тези политици, които 25 години обслужваха чужди интереси, категоричен бе той.

Не може хора, които не са платили и един лев данък в България, не говорят български език, не се чувстват като българи, да определят бъдещето на нашата страна, изказа възмущението си евродепутатът Ангел Джамбазки.

Патриотичният фронт бе създаден, за да води битката за България. Това е страната на Васил Левски, Христо Ботев, Тодор Александров, Иван Михайлов, заявиха лидерите на коалицията и призоваха хората да гласуват с 24 в интегралната бюлетина на предстоящите избори. „За да направим заедно тази България, която искаме“, аргументираха се патриотите.

Вторият в листата на Патриотичния фронт-НФСБ и ВМРО в Пиринска Македония - Атанас Стоянов заяви пред журналисти: „ Номера на ДПС няма да мине! Влизаме в парламента и променяме законите, и наредбите за изборите. Не може да се търпи повече произвола на ДПС! Как така в Чикаго , където има триста хиляди българи да има само 4 секции за гласуване а и в Македония , където над сто хиляди са хората с български паспорт секциите да са само три! Тук е мястото да напомня, че от данните на протоколите , на Централната избирателна комисия по повод откриването на незаконните секции на територията на Турция, се вижда че Мария Мусорлиева, която е представител на „Атака“ в ЦИК, е гласувала със „За“ откриването на 136 избирателни секции в република Турция!”

От Пиринска Македония за протеста бяха дошли Георги Васев, Петър Пандохов, Георги Крънчев, Радослав Георгиев, Николай Манасиев, Андон Балтаджиев, Станимир Радулов, Иван Стоянов, Николай Черкезов.

„Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ отправя призив към съмишлениците си да подкрепят протеста срещу поредното увеличаване на цената на тока, който ще се проведе пред ДКЕВР на 1 октомври (сряда) от 12.00 ч.


Още за: ДПС   митинг   ЦИК   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
29 Септември 2014 16:18 | иванчо
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Просто този господин никой от Поповското село Зараево говоря за Валери Симеонов, който само може да пдклажда към шовинизъм, фашизъм и пр. който по всякакъв начин се мъчи как с този просташки националшовинизъм да отиде в Народното събрание да реве просташки и да се пъчи, че е турко мразец. Тоя никой господин идва в село Зараево да търси под вола теле да насъсква помаци срещу българи и със своите долнопробни лъжи и инсинуации и чрез своята реваншитска телевизия скат лъже цяла България. До кога такива българе като него ще тровят отношенията между хората, до кога хора като него ще им се позволява само да лъжат по своята си циганска телевизия това не е човек а простак от голяма величина.


29 Септември 2014 18:18 | Златан
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

ТУК ЕДИН ШИЗОФРЕНИК ПОСТОЯННО СИ ПИШЕ НЕЩО ЗА САДНАНСКИ ПОД ВСЯКА ЕДНА СТАТИЯ НЯ КАКВАТО И ДА Е ТЕМА. ОЩЕ КАТО ВИДЯ ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И Я ПРЕСКАЧАМ. ТАКА ДОРИ НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО Я ПИШЕ ПОСТОЯННО НЯКОЙ ЩЕ Я ПРОЧЕТЕ. ПИТАМ СЕ ОБАЧЕ, НЯМА ЛИ И АДМИНИСТРАТОР ТА ДА МУ ГИ ТРИЕ. КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ПРОБЛЕМА НА ШИЗОФРЕНИКА. КАТО ИМАШ ПРОБЛЕМ ИМА СИ ОРГАНИ, ИНСТИТУЦИИ, СЪД БЕ ИДИОТ, ИДИ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ТАМ, НЕ ЗАНИМАВАЙ ВСИЧКИ ТУК С ТВОЙТЕ ПРОБЛЕМИ, НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ ТАКА.


29 Септември 2014 20:03 | elfi
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Гербера ще цъфне само след една седмица! Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО да закрият всички СИК извън страната, тогава бих ги аплодирал за справедливост. Такива като тия вече 24 години само мяукат и реват некой да им подхвърли някой лев. Вижте ги на снимката чисти бай ганьовци.


01 Октомври 2014 10:37 | Читател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Русия обвинява Украйна в геноцид за убити от украйнската армия близо 2500 военни.. Защо в не се постави въпрос за турски геноцид над българския народ /избити десетки хиляди българи в тракия, стара загора, родопите и на други места/ ДПС /деградирала партия от смръдльовци/. Защо турците в българия имат по две имена /едното българско а другото турско/ И аз искам така-много е удобно. Защо ги пускат в политиката. От депутат в депесе с име джафур става кандидат депутат от АБВ с име Христо Димов. Ха сега разбери какво става. Изселниците в Турция вече не знаят български ще гласуват за български парламент. Всички които са напуснали РОДИНАТА СИ независимо какви са и къде по света живеят повече от три години без право на глас. Включително и българите. Без двойно гражданство и с единна именна система щото и турците я искат само че с български имена. Промер-Христо Дим


03 Октомври 2014 13:31 | batman
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Доган отдавна ви каза : Пътя на България към Европа минва през Босфора. Това е ..Русия вече не ни ще, САЩ не ни познават. Какво ни остава.....?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар