Скандалите в БСП заемат застрашителни размери: Червените бойкотираха конференция в Банско, нямат нито кандидат-кмет, нито съветници

25 юли 2015 12:32   57 коментара   17938 прочита


Вътрешнопартийни ежби и интриги са на път тотално да разгромят столетницата в Пиринско

Липсата на кворум отложи днешната конференция на БСП в Банско, на която трябваше окончателно да бъде обявен кандидата за кмет, както и да се подреди червената листа от съветници за предстоящите избори. Вътрешнопартийните ежби, обаче заеха застрашителни размери и по-голямата част от социалистите просто не дойдоха на конференцията. Така, те показаха, че не одобряват избора на бившия заместник-областен управител Костадин Дурчов.

Между временно стана ясно, че бившият кмет на Добринище Н. Сакарев е напуснал БСП и ще се яви на изборите като независим. Тежко е положението в столетницата, ставаме свидетели на политически архаизъм с присъщите му закостенели методи на работа, ежби и интриги. БСП в Банско е част от общия упадък на червената партия, припомняме конференцията в Благоевград, където два лагера издигнаха двама кандидат-кметове, изпокараха се кой ще победи.

Конференцията в Сандански, където пък неочаквано БСП се дистанцира, от Тотев, когото подкрепяха традиционно и отново имаше известно напрежение около избора на кандидат-кмет. Според някой от старите социалисти БСП се разпада в последните няколко години, заради непрекъснати вътрешнопартийни игри и интриги.

Упадъкът започна преди последните парламентарни избори, когато партията претърпя истинско фиаско. Областният лидер Емил Костадинов стана депутат, бе заменен на поста с Юли Гошев, но разпадът на БСП не спря. С поведението си социалистите от Пиринско на предстоящите избори са заплашени от втора много по -тежка катастрофа. Очертава се да загубят кметските постове повсеместно.

В Банско нова конференция ще бъде свикана след около 10, а дни, докато те се намъдруват останалите политически партии вече провеждат подготовка за изборите през есента

П. Петрова


Още за: липса   кворум   конференция   Още от: Политика

Принтирай статия
57 коментара
25 Юли 2015 13:21 | до Kръстилци
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ако желаете ЕКОЗАЩИТА дави обърне внмание вземете и дайте от радиоактивната вода и на уличните кучета та като се разболеят викнете екозащита та тогова белким и на хората да обърнат внимание... нали разбирате кучетата са по- важни от хората в тая държава


25 Юли 2015 13:26 | блг
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

аа така самоизядете се капиталисти алчни... баницата става все по-малка и постна


25 Юли 2015 13:33 | готвач
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Такава я надробиха готвачите Костадинов, Вигенин и Гошев, пресолиха манджата, не следват точната рецепта, и спестяват много от продуктите. Сега имиджът е съсипан и заведението трябва да се разтури. Вероятно един от тях това чака за да хване Европа. А къде е главният готвач?


25 Юли 2015 14:26 | Планинец
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

В тази партия ли само още не разбират, че трябва да се работи с млади кадри, другите партийни организации привличат млади хора и работят редом с тях а лицата на БСП в пиринско са от времето на нашите дядовци и баби... За някои от тях смартфона изглежда като летяща чиния- е няма как да стане ... Пълно разпадане и пълно обновление на партията в пиринско без нито една от старите муцуни - това е изхода


25 Юли 2015 14:34 | до планинец
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Не съм съгласен напълно с начина на лечение. Вярно е че трябват повече нови клони но без корените цялото дърво ще исъхне. Ясно е че трябва доктор и то добър специалист. До там я докараха в Пиринско.


25 Юли 2015 15:02 | банскалия
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Ми като Дине Дурчов зийна да лапне сичко така че е сега в банското БСП. Чинеше му се че като си гласаа работите с Владо Колчегов в Кошерината людето са чьорави и не гледаа шо станува.


25 Юли 2015 16:50 | ЛЕКАРСТВО
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

При тежко заболяване трябват спешни и не до там общо приети методи на лечение. Защо никой не обръща внимание, че след връщането на Емил Костадинов на партийната сцена, избирането на Юли Гошев за областен лидер, който при всяка загуба си " подаваше оставката" но реално нито веднаж не направи това, и идването на този плужек Вигенин - БСП се разпада с часове. ТРЯБВА ХИРУРГ- МИКОВ не се крий.
Изрязване на тази облагодетелствуваща се от партията плява, която не проведе нито една правилна кадрова смяна, освен своите синове и приятели и създаваща само партийни интриги, безотговорни и лакоми дребни душици.
Младежи, време е да се освободим от ярема на Костадинов, Гошев, Дурчов, Капитанов, Слатинска, Гълъбова, - дерзайте, в противан случай идеята умира.


25 Юли 2015 16:56 | Анализатор
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не разбрахте ли, че това е постановка-да не се разцепва БКП. Така, че пролетарии от вси страни-БСП, ГЕРБ и СДС-съединявайте се!


25 Юли 2015 17:13 | хах
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В голямата си част тези от БСП са хамелеони с липсваща ценностна система, защото участваха в разсипията на държавата, нищо общо нямат с истинските комунисти, изградили държавата, чиито наследници претеднират да са ! Единствената разлика с гнусните хамелеони от др "демократични" партии е, че не са чак толкова злобни, защото като дойдат на власт не се саморазправят с работещи на всички нива, а махат само шефчетата, т е съществата на ръководни позиции и че все още в редиците на БСП има свестни кадри, а не ги сбират от кръчмите, със съмнителни дипломи или да назначават хора с вчерашна диплома или хора, които имат диплома, но тя не важи за позицията, на която са назначени/най-често и най-страшно на ръководни постове- за справка вижте мин председателя сега, министри и т н ..... А истината е, че тези гадни политици хамелеони са част от народа, така че, правилно е казано за нашия народ - НЕ НАРОД, А МЪРША .....сами се самоунищожаваме


25 Юли 2015 18:19 | Активист
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

като Динко Юнчов и Коле Сакарев искат цел живот да са във властта без да си мръднат пръста


25 Юли 2015 18:20 | Добринище
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

сакаревите вече никой не ги иска за тва преяя мръсно ама с тия 50-60 гласа шо им останааа в селото не че ги биде


25 Юли 2015 18:22 | Кмет
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Поредната манипулация на Костадин Юнчов! Той за това навсякъде се е залепил за Владо Колчагов, а после разправя, че Дурчов е трояНския кон на герб


25 Юли 2015 18:32 | 6
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ОТНОВО ДИНЕ ДУРЧОВИЯ ЩЕ ГИ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА.
НИКОИ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ КАТО КОЛЕ СТАНДЖЕРЕ И БОРЕ ВЕЛЯНОВ.
ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!


25 Юли 2015 18:37 | Ренегат
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Каква е тази опозиция в БСП като са им скъсани джобовете и чакат само на Коце Дурчов. Ламтят за власт и чакат да им спуснат от партийната субсидия. Искат да изгонят единственият им боец и финансово независим човек - Дурчов. Ако не е той кой ще се бръкне за пари?


25 Юли 2015 18:43 | Валентино
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Щом неграмотният и преживяващ от заплатата на жена му Коле Сакарев-Станджере е общински съветник, значи нещата са много зле. Добринищене никога вече няма да гласуваме за този човечец.


25 Юли 2015 18:52 | 1
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ми той Коцев Дурчов фного па знае изваждане. На него му дай само собиране! А па да дели може само на 1.


25 Юли 2015 18:59 | Кравата
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Комунисти гадни кой че ви е кмет? Дине Юнчов ле па че се църви с фамилните гласове? Тоо пач Юнчовия може и да си напраи нов рекорд. Икономов е победител от раз.


25 Юли 2015 20:04 | до миков
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Заради емил костадинов БСП в Пиринско се превърна в ПРАСЕ С КРАКА НА ПИЛЕ
Емил Костадинов унищожи БСП в област Бл-град


25 Юли 2015 20:25 | ПРИСЪСТВАЛ
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

ДНЕС КВОРУМА НЕ СТАНА ЗАРАДИ ДИНЕ ЮНЧОВ И РАЙНА ВАЛЕЮВА КОИТО БЯХА В КЛУБА И НЕ СЕ РЕГИСТРИРАХА, А ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ОПО НИКОЛА ГОЛЕВ ЧАКАХА НА БЛИЗКО ДО КЛУБА КАФЕ! ТОВА НЕКА ДА СЕ ЗНАЕ, ЗАЩОТО ТОЯ РЕВЛИО ЮНЧОВ ОТ УТРЕ ЩЕ ТРЪГНЕ ПО ГРАДА ДА СЕ ЖАЛИ КАК ДУРЧОВ ВСЕ МУ Е ВИНОВЕН! ТОЯ ДВА МАНДАТА БЕШЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ЗА ТРЕТИ ПАК СЕ Е НАТОЧИЛ ДА РЕЧЕШ ЧЕ ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТТИ СА ПОЖИЗНЕНИ! ТО КАТО ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА!


25 Юли 2015 20:42 | присъствал
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Каквото и да пишете, едно е ясно крахът на БСП в Банско е факт.
Кой е виновен - партията си има ПРЕДСЕДАТЕЛ, и вместо да използва капацитета на приближените си да пишат нецензурни и просташки коментари по форумите, да се захване да съживява партията.
В противен случай и резултата на Дине Юнчов ще му остане мираж.


25 Юли 2015 20:47 | комуняга
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ама вие на Райна Валеюва и Дине Юнчов ле разчитате да ви направят кворум и на тяхното цитирам "мизерно ОПО", съставено от членове, които вие изпъдихте? Е до там ле стигнахте, шо стана със силната и мощна партийна организация?


25 Юли 2015 20:51 | КОСТАДИН ЮНЧОВ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ЕХ ЧУДЯ СЕ И СЕ МАЯ КАК ДА РАЗПРЕДЕЛИМ ГЛАСОВЕТЕ НА НАШЕТО ОПО МИЗЕРНО НА ЕСЕНТА НА ИЗБОРИТЕ-ОБЕЩАХ СЕ НА ЧИЧО ЦАНКО ДА ДАМ МАЛКО, ЧЕ ТОЙ СИ Е НАШ ЧОВЕК, ЧИЧО КОЦЕ ДОКТОРОВ ЩЕ ДАДЕ МАЛКО НА СИНА СИ ВАНЧО, А ПЪК МИТКО ЮНЧОВ СЕ ОБЕЩА НА ТЕТИН МУ ЛАЗО, ПАК ВАНЕ ЦИГУРИИН ЩЕ НАБИЕ ЗА ГЕРБ ДА НЕ МУ ВЗЕМАТ ЛАФЧИЦАТА В ГОРСКИЯ! ПАК АКО МОЖЕ НАЙ НАКРАЯ ДА ПРЕЦАКАМ ДУРЧОВИЯ И БЕЛЯТА ДА МИ ДАДАТ ЕДНО ПЪРВО, ВТОРО МЯСТО В ТЯХНАТА ЛИСТА ТА ДА СТАНА ПАК СЪВЕТНИК, ЧЕ БЛАГА РАБОТА Е ТОВА И ЗАПЛАТКАТА НЕ Е МАЛКА! ОТ ТЕЗИ НЕЩА САМО ИКОНОМОВ МАЙ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ! ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е И ДА ОСТАВИ СОНЧЕТО В МУЗЕЯ НА РАБОТА! АБЕ ХУБАВО НЕЩО Е ТОВА ДА СИ НА ОБЩИНСКАТА ХРАНИЛКА! АЙДЕ ДО СКОРО ЧЕ КАКА КОРНЕЛИЯ МЕ ТЪРСИ ПО ФЕЙСО!



25 Юли 2015 21:18 | Докога другарчета
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Докога болните амбиции и интереси на "някой" другари ще са пред партийните приоритети????


25 Юли 2015 21:19 | наблюдател
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ахаа, явно това ОПО не е толкова мизерно, щом може да предложи толкова гласове, значи то наистина сигурно е виновно затова, че днес не се е събрал кворум. Но в здачата се пита защо?
Това е най-сложният въпрос с най-труден отговор? Предназначен е за интелигентни и речовити хора, каквито в този форум изглежда няма?
Ако имаше биха замълчали.


25 Юли 2015 21:33 | 123
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ТО ТОВА ОПО СИ Е ЦЯЛА ПАРТИЯ ИМА НЯМА МИНИМУМ 800-900 ЧОВЕКА ПОДДРЪЖНИЦИ! А ОТГОВОРЪТ НА ЗАДАЧАТА Е МНОГО ПРОСТ! ДУХОВЕН МЕНТОР НА ЮНЧОВ Е КРАВАРОВ! НАШИЯТ ДУГАР ЦЯЛА ПРОЛЕТ И ЛЯТО ХОДИ НА СБИРКИТЕ НА ЦАНЕ С РЕФОРМАТОРИ, БАРЕКА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕСНИ СИЛИ! КАТО КАКЪВ ПИТАМ АЗ? И ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА ПОД ДАВЛЕНИЕ НА ЦАНЕ ЗА ДА МОЖЕ БСП-ТО ДА Е СЛАБО И КРАВАРОВ ДА ИМА ПО ГОЛЯМ ШАНС ЗА ИЗБОРИТЕ! ДИНЕ-ДИНЕ ДО СЕГА ЛЪЖЕШЕ ХОРАТА АМА ЛЕКА ПОЛЕКА ЩЕ ТЕ РАЗБЕРАТ КАКЪВ БОКУК ГАДЕН СИ!


25 Юли 2015 23:34 | Ганди
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво спи е прав


26 Юли 2015 01:35 | ама разбира се
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

След погромът, който нанесоха на БСП Костадинов и протежетата му Балабанови, подигравателно наричани от всички Балабанките, не ме учудват плачевните резултати на БСП в Пиринско.


26 Юли 2015 04:02 | до БСП
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

БСП в Пиринско беше червена крепост по времето на К. Паскалев, Корнелия Нинова, Владо Димитров и т. н.
Но всички тези наши другари бяха прокудени от БСП Бл-град от мръсните интриги на Емил Костадинов


26 Юли 2015 05:18 | СОПИ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ДО ГОРНИЯ ДРУГАР . Е ДОБРЕ ДЕ БОРЕТЕ СЕ ДА ГИ МАХНЕТЕ. А НЕ САМО ДА МРЪНКАТЕ. ВЪРНЕТЕ К. НИНОВА ТОВА Е ИНАЧЕ ГУБИТЕ. А И ДРУГО ВИНОВНИКАС. СТААНИШЕВ ТОЙ РАЗДАВАШЕ БАНИЦАТА. СЕГА МИКОВ ДА СЕ ЧУДИ.


26 Юли 2015 08:15 | Джумаец
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Миков да реагира веднага и да отстрани отвсякъде предателя и убиеца на БСП в Пиринско Емил Костадинов! Как може още да се явява по конференции в областта, та той Капитанов, Дурчов, Слатинска, Кожухаров, Гошев са еманация на разрухата!


26 Юли 2015 08:34 | Дирт
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Дине ако е умен ще се откаже сам, той едно събрание не може да събере как ще събере хора да стане кмет? Тоя път ще яде яко бой от Икономов


26 Юли 2015 09:08 | !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Да живее Емил Костадинов!
Да живее Михаил Миков!
Да живее Кристиян Вигенин!
В Сибир разбира се всичките.


26 Юли 2015 10:01 | Само
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Eдинственият който има възможности и капацитет да застане срещу некадърното управление на ГЕРБ е Дурчов. Единственият който може да се противопостави с идеи и маса срещу Икономов е само Дурчов.


26 Юли 2015 10:33 | ФАКТ
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

С КОРНЕЛКА НИНОВА ВОДАЧ НА ЛИСТАТА - 1 ДЕПУТАТ, С ЕМИЛ КОСТАДИНОВ ВОДАЧ - 3 ДЕПУТАТИ. ФАКТ!


26 Юли 2015 10:33 | ГРИШО
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Само ПАСКАЛЕВ другари това е. А ония бившия ГУБЕРНАТОР с мустаците за нищо не става.


26 Юли 2015 10:45 | Дон Кери
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нищо не става само АБВ. А що се касае от тия лява или дясна БСП е това Е. К баба Дана дедо ви Лазар


26 Юли 2015 11:11 | Планинец
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Баба ДАНА, дядо ЛАЗАР- тези щом още се споменават в БСП - КРАЙ С ПАРТИЯТА... За да споменавате и да я стягате за управленец баба дана трябва да и съживите електората И... С такива прогорели бушони ще си живеем в миналия век - аааайде в къщи в пенсия за тия бабета и дедовци, с такива ТРЕПЕРЕЩИ ОТ СТАРОСТ И ОТ КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВО ВЕТЕРАНИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ВОЙНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ - ВЪН !!


26 Юли 2015 11:34 | СОПИ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ДО ГОРНИЯ ДРУГАР ФАКТ! НЕЗНАМ ФАКТ ЛИ СИ ИЛИ АКТ НО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НИЩО НЕ СТАВА .КАКВИ ПЕТ ЛЕМА БЕ ДЪРТ МОЗЪК Е. К ЗАЛАГА НА БАБА ДАНА ДЕДО ЛАЗАР ДЕДО ЮЛИ ИЛИ ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ДРУГАРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ СМЕ 2015ГОД. НЕ Е 1987Г. ЧАКАМ СПЕШЕНОТГОВОР ОТ ТЕБ ФАКТ.


26 Юли 2015 11:44 | Дон Сароса 3
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Хора осъзнайте се не е виновен Дурчов. Виновен е тоя в ПЕС С. Станишко тоя мерзавец предаде БСП и я прекръсти в лява България БСП. Има ли значение дали се казва лява или дясна БСП. За мен по добре да е само БСП. Защо С. С иска да е лява БСП?????. Друго Вигянин водач в Благоевград смех смех смех. Той ли е силния водач в К. В.. н. Срам голем за областа. С. С постави Е. К и другите дъртаци в тая партия. За това само К. Нинова и другите млади лидери това е...


26 Юли 2015 11:50 | Баба Роза
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Последен валс


26 Юли 2015 12:08 | Факт е че трябва сопата
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Спешно отговарям-БСП Благоевград е слабо заради некомпетентността и импотентността на "доктор" Пандев, Владко Кубето, Илийчо Гърменски, Крум Тъпото и Жековци и Владко с мустака и вън цялата банда.


26 Юли 2015 12:19 | ПРИЯТЕЛ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

АКО ИСКАШ ДА СПЕЧЕЛИШ ДИНЕ ЗЕМИ ПЕНСИОНИРАЙ РАЗНИ ЧУЧЕТА, БЕЛИ, ЛУКОВЦИ, ЕЛКИ КАПЕЛКИ! ТАКИВА НЕ ТИ ТРЕБВАТ! С ТЯХ ЩТЕ ПОВТОРИШ РЕЗУЛТАТА НА АДАША ТИ ЮНЧОВ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ! ТИЯ НИКОЙ ГИ НЕ ИСКА И ЩЕ НАПРАВИШ УСЛУГА НА ИКОНОМА!


26 Юли 2015 13:59 | Баба Роза
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз ке зема точилката от Логодаж и като ке почна от кмето Пламен та ке стигна до наборчето дедо Юли и ке продалжа до сите старуляци не ве е срам идиоти с идиотите. Кой ве избра ..... от ПЕС и от ЕС


26 Юли 2015 14:03 | Дядо Петър
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Правилно ли е да се казва БСП лява България или не?????
Аз искам да е само БСП!!!!!


26 Юли 2015 14:17 | Дядо Петър
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Виж Мишо не така с рого напред по по лека малко айде са знам че ти пукаме душата ама що ке праим ние с Емо и Юли. Ония ден ги чух да си думат на едно кафе за простата е кажи са де ..... шо ке праим с тия комосомолци. А измежду другото за името да си дойдем на думата. Тия от ГЕРБ имат ЖГЕРБ, МГЕРБ и СГЕРБ а па яз предлагам наште да ги кръстим БСП трета възраст или Старци БСП - Благоевград от там да започнем промяната а така баш така.


26 Юли 2015 14:48 | Срамно е
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Срамно е състоянието, до което Дурчов докара БСП в Банско. Никой друг не е виновен в такава степен за разцеплението, както и за това много от членовете просто да се отдръпнат от омерзение, обида, разочарование. Отсъствието на толкова много хора на конференцията е показател за доверието към Дурчов. Юнчов обаче да не си го приписва това като заслуга и да не си въобразява, че е фактор в партията, защото от него и чеп за каца не става.


26 Юли 2015 16:00 | Секретарчето
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Време е Икономовия да си оди, а Динката е начетен, интелигентен и възпитан, той е човеко за тоо пост! Банско по-добър не може а си избере! Дано людето го разбера!


26 Юли 2015 16:12 | Ленин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

БСП в областта да взимат пример от БСП ръководството в община Кресна, там издигат за кмет един преуспял човек с амбиции да промени нещо в тази община.


26 Юли 2015 16:13 | Щерю
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

В Дине Дурчов - Уранчето е надеждата на банскалии да спре това безумно управление и разграбване на Банско от "Общинския Бик"и компания, и да помисли за гражданите и месния бизнес


26 Юли 2015 17:31 | Банскалии от Кошерината
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Не харесвам и не съм гласувал за комунисти. Като гледам обаче какви лешояди и грабливи птици са кандидатите за кмет на община Банско, Коце Дурчов изглежда най-приемливия вариант за градоначалник. Успешен предприемач, човек с визия и е за добруването на хората. Надявам се най-накрая банскалии да случим на управленец.


26 Юли 2015 19:07 | До срамно е
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Елке, ама ти забрави колко ти беше удобничко около Дурчов да те назначават от служба на служба, а и людето не са забравили, че все още си в ръководството, начело с Дурчов, така че нямаш право да анализираш състоянието на партията и да квалифицираш другарите.


26 Юли 2015 19:12 | ЕЛКА
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С МЕНЕ, ДА НЕ ИЗВАДА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ, ТА НЕМА ДА СЕ ВИДАА НИ ЧЕПОВЕ НИ УРАНЧЕТА


26 Юли 2015 22:36 | Живи и Здрави !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Дядо Юли, дядо Емил, баба Данче, баба Кастелова, до до до до Краси Кожухаров и Симонски и т. н.
Да са живи и здрави и да си гледат старините и внуците.


27 Юли 2015 13:20 | ? бояджия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

в момента използват червена боя иначе обичат всички цветове, да има лапачка това е най- важното май май


27 Юли 2015 13:53 | 99999
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ДИНЕ ДУРЧОВ Е ДОКАЗАНО НЕПОСТОЯНЕН В ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ - НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ Е ОБРЪЩАЛ ТАБЕЛАТА, НО КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА..... С ТАЗИ ЕЛКА ЕДИКАКВАСИ ПЕТЕЛКА СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.


27 Юли 2015 18:49 | Дон бирбо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ДУРЧОВ ОБЛАСТЕН ЛИДЕР КАТО ГО ГЛЕДАМ СТАВА ЗА ВОДАЧ ПРЕУСПЯЛ ЧОВЕК СТИГА МУ ЯЖТЕ УШИТЕ. КАЖЕТЕ МИ ЗА БЕЛОБРАДИТЕ СТАРЦИ РАЗБОЙНИЦИВ ДЖУМАЯТА КВО КЕ ГИ ПРАИМ . М. М ДА СЕ НАМЕША ПО СКОРО И ДА ГИ ИЗГОНИ ДА СИ ПИЯТ КАФЕТО В ГОРСКА ПОЛЯНА ТАМ ИМ МЕСТОТО ДО РЕКАТА НА ЛАДНО И ДА СИ ДУМАТ ЗА ВЕСТНИК ПЕНСИОНЕР И ТРЕТА ВЪЗРАСТ. МЛАДИ И НОВИ ХОРА АКО ТРЕБЕ ДА ТЪРСЪТ ПОМОЩ И ОТ ПЕС И ОТ ЕС И ОТ БРИКС.


27 Юли 2015 21:26 | ЛАЗАР
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

САМО ПЕНСИОНИРАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КАТО РУСКОВ - БЕЛЯ, ПИДОВ - ЧУЧЕТО, КОВАЧЕВ - ЛУКО, ОБЕЦАНОВА ЕЛКА, БАРЯКОВ ВЛАДКО, ЯНЧОВИЧИН КОЛЕ ГАРАНТИРА УСПЕХ НА БСП В БАНСКО! С ТАКИВА РЕТРОГРАДНИ ФИГУРИ ЩЕ ПОВТОРИТЕ РЕЗУЛТАТА НА КОСТА ЮНЧОВ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар