Скандал в ОБС Сандански: Хората на Яне Янев напуснаха демонстративно сесията на общинския съвет /Обновена/

25 ноември 2015 14:36   232 коментара   36733 прочита


6-имата съветници на РЗС в Сандански, начело с лидера им Яне Янев напуснаха скандално първата сесия на местния парламент.

Ето как лидерът на РЗС Яне Янев мотивира напускането на съветниците:

За пореден път се уверихме, че в ОБС Сандански ще се работи по старата схема, никакво желание за промяна. Нашата парламентарно представена група внесе предложение най-напред да бъде приет нов правилник на ОБС и след това да започне изграждането на комисии. Те направиха точно обратното. Избраха си членове и председатели на комисии, игнорирайки най-многочислената група общински съветници на РЗС.

Доказано нефункциониращи пред годините комисии отново бяха гласувани и композирани. Така че ние отново ще внесем жалба в Административен съд за отмяна на тези решения по отношение на комисиите. Нещо много важно - Ние от РЗС обещахме на жителите на града пълна ревизия на финансовото състояние на общината и общинските фирми, направихме предложени днес, което бе като глас в пустиня. Нищо, явно отново показаха, че това къде са парите на жителите на Сандански, как са работили общинските фирми не интересува общинския съвет, затова напуснахме. Не може да се работи така, без правила и по интереси на една или друга групировка, каза видимо ядосан лидерът на РЗС Яне Янев.

232 коментара
25 Ноември 2015 15:12 | .
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

95 % от проектите минават през фирмата на архитект Биляна Тумбева което е де факто на гл. архитект Васка Терзиева. Това което става в общината на нищо не прилича.
Ако искаш да ти мине проекта трябва да е правен от служител от техническа служба .Такава страшна видима корупция никога не е имала и такова страшно бездействие на Прокуратура – в всичките и разновидности районна, окръжна, главна не сме вижда ли? докога гражданите на гр. Сандански г-н КОТЕВ ще са подложени на такъв страшен корупционен натиск.
ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ .....??
Държите още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия Тотевиге кражби ...
Та за това гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ... дори е престъпно !!
Прави ще се окажат, тези които казваха, че Вашия избор за за Кмет ще е свързан с замитане на кражби на общински имоти .....


25 Ноември 2015 16:06 | !!!!!!!
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

За Кмета КОТЕВ !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет !!!!
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се провярат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога.... КОТЕВ


25 Ноември 2015 16:11 | Явор
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

За каква промяна се говори в Сандански няма такава те са едни и същи мазни дупедавци, никой не се интересува за гражданите, на град Сандански защото тези господа не работят за благото на хората а за определени групировки около стария кмет бяха а сега при новия нищо ново. А новото е само името на кмета интересното е дали от новия бюджет ще се отделят пак 600 000 лева за хонорари, и пак ли ще се завишат бюджетните пари за общинските фирми двойно. Източването на общината бе доста добре организирана схема по която се работеше кражби разпродажби. А Я. Янев тръгнал ред да вкарва е как ще стане това той не разбира ли, че те не се нуждаят от него, че им пречи. Тук трябва да се надигне народа и да ги помете тези мушеници що за адови изчадия са окупирали общинският съвет защото заплатата на общинските съветници е малка, явно подкупите са големи и за това е тази война. Синански е най-големия палячо пионката на мафията човек без собствено аз. Да вие честито драги съграждани със новата стара управа


25 Ноември 2015 16:14 | Баба Вуна
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Леле, вие сте ядосали янето, ужас, сега ще стане страшно! Сега янето ке уволни Бойко, и сите ке берете ядове!


25 Ноември 2015 16:19 | иванов
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Пиша си името защото не се страхувам от никой и нищо само от Господ Бог .Първо не видях нито еди от партия ГЕРБ от София да се обърне към гр. Сандански и да честити на господин Котев, че ГЕРБ са спечелили във гр. Сандански, от толкова години за първи път това се случва и е един вид революция, а то глас във пустиня по това трябва да си направим извода сами, че лицето Котев е съвсем случайно попаднал на този кметски стол е да му е честито, а сега на къде.


25 Ноември 2015 16:21 | Христо Вангелов
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Има психопати, които живеят в скандала, от скандала и само чрез скандала ! Когато се говори нормално, веднага се вижда семпло ниво и липса на интелектуален багаж. Точно това скандала скрива, за да лъсне величието на скандалджията.....


25 Ноември 2015 16:30 | Соколов
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Те всички са психопати господин Вангелов, че има ли нормални във общинския съвет ние хората от страни не ги видяхме бяхме във залата, като обикновени граждани видяхме един председателя на общ. съвет който не си бе взел хапчето рано сутринта, това бе там и някакви дребнави боричкания.


25 Ноември 2015 16:37 | за Кмета !!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


25 Ноември 2015 16:39 | !!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев от с. Склаве !!
Оставиха го Вихрен да открадне 30 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не одеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .


25 Ноември 2015 16:51 | потърпевш
Оценка:
6
 (
20
 гласа)

До господин кмета на гр. Сандански господин Кмете обърнете внимание на около връстната улица Стефан Стамболов защото там има дълбоки дупки направо е страшно нещо ужасно това ли е лицето на гр .Сандански превърнато във окопи. Счупих си полуоската във една от вашите дупки но ще се видим във съда.


25 Ноември 2015 16:53 | Киро
Оценка:
4
 (
34
 гласа)

Само едно браво на господин Янев ти си смелчага давай само така ние сме със теб нормалните хора успех.


25 Ноември 2015 16:55 | 999
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

До господин Яни Янев давай ние сме със теб.


25 Ноември 2015 16:58 | Христо Вангелов
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

За първи път ли виждаме цирковете на нашто психарче, то не бяха димки, не бяха празни папки, не бяха МЕГА проекти, не бе чудо.....


25 Ноември 2015 17:35 | за Киро
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

ТРЯБВА ДА ИГРАТ ТОЯГИТЕ, ИНАЧЕ УПРАВИЯ НЕМА ...и нема да има ...това трябва да е акцента на днешния и утрешен ден !!
Кмета от ГЕРБ г-н Котев втора седмица нищо не прави, поне да изкара на яве, некои от тотевите зумуми ..нищо
Държи още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия тотевиге кражби ...КИРЕ тия хиени ке те изручат !!
Та за това е гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ...долно и незаконно !!


25 Ноември 2015 17:36 | с.Левуново !!!!!!!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД.
Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
Така се откраднаха 7 дка общинска земя, бог да ги прости !
разпореди проверка г- н Кмете ....защо ни що не правите, това е кражба !!


25 Ноември 2015 17:37 | Петров
Оценка:
7
 (
29
 гласа)

Днес новата власт небеше подготвена за атаките на опозицията/РЗС/. Явно д-р Синански и компания си мислеха че ще е както при Тотев. Фалшива и некомпетентна опозиция, но РЗС им изнесе лекция какво е подготвена и истинска опозиция. Ако ГЕРБ не се събудят Янев ще ги помете за много кратко време.


25 Ноември 2015 17:37 | гр.Сандански !!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

неизпълнено решение ! Разпореди проверка !!
Решение №238/01. 12. 2005 год. на Общинския съвет –Сандански отностно прекратяване съсобствеността между община Сандански и нас. на Димитър Патронев на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСА, чл. 36, ал. 1, т. 1 от ЗОС и чл. 36, ал. 1 т. 1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общинския съвет реши :
1. Дава съгласие за прекратяване на собствеността, чрез доброволна делба, между община Сандански и нас. Димитър Патронев в УПИ V и УПИ VІІ в кв 32 по плана на гр. Сандански, като в дял на Община Сандански остава УПИ VІІ с площ 280 кв. м и за нас. на Димитър Патронев УПИ V с площ 350 кв. м, като уполомощава Кмета на Община Сандански да сключи договор за доброволна делба.
2. В случай, че не се постигне съгласие за доброволна делба, съгласно т. 1 от настоящето решение ОбСъвет упълномощава Кмета на Община Сандански да предприеме съответните действия за делба по съдебен път.


25 Ноември 2015 17:40 | чети кмете
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

за г-н КИРИЛ КОТЕВ чети !
В отговор е постъпило писмо с вх. No С - 266#2/22. 10. 2013 г . / л. 17-19 от делото/, в което се сочи следното – Павел К. Стойков. на длъжност„главен експерт“ УТ дирекция „УТИП“, община Сандански, в качеството си на член на Общински експертен съвет, възползвайки се от служебното си положение и близостта с главния архитект, внася за одобряване и гласува инвестиционни проекти, изготвени от фирма, в което дружество е съдружник и управител.


25 Ноември 2015 17:44 | Grigorova
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

Разбий ги, Яне! само ти можеш да им дадеш урок на тия неграмотни, продажни алчници!!!


25 Ноември 2015 17:48 | за парчирането
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

това с паркирането просто няма как да се реши-построиха се огромни сгради без гаражи и ли с гаражи които не се ползват по предназначение -станаха складове и т. н...
тези хотели що се построиха трябваше да имат и съответните парко - местта..... ама не ....улиците за това интензивно движение станаха тесни ! терени за създаване на паркинги няма, всички терени общински се изпокрадоха и се изпродадоха на хора на Тотев ! защо не се провери как се открадна паркинга под ГУМ от бившия съдя Илия Янев.
Сега новото ръководство що не се заинтересува .....поне от кумова страна ..защо Кмете държиш тая лисица секретарката Матева .

Разпада на ГЕРБ ще тръне от Сандански ! хората с тояги трябва да излезат !



25 Ноември 2015 17:53 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев си отиде и он ке изгорори ... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! господин ТИМЕВ - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление !
Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин Тимев ...
ПАК МЪЛЧИШ кмете ! защо ..защо ! защо държиш осъден човек в общината ..


25 Ноември 2015 17:58 | за парчирането
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

това с паркирането просто няма как да се реши-построиха се огромни сгради без гаражи и ли с гаражи които не се ползват по предназначение -станаха складове и т. н...
тези хотели що се построиха трябваше да имат и съответните парко - местта..... ама не ....улиците за това интензивно движение станаха тесни ! терени за създаване на паркинги няма, всички терени общински се изпокрадоха и се изпродадоха на хора на Тотев ! защо не се провери как се открадна паркинга под ГУМ от бившия съдя Илия Янев.
Сега новото ръководство що не се заинтересува .....поне от кумова страна ..защо Кмете държиш тая лисица секретарката Матева .

Разпада на ГЕРБ ще тръне от Сандански ! хората с тояги трябва да излезат !



25 Ноември 2015 17:58 | зяа ЯНЕ
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

за голямия ЦИРК !!!Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
г-н Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..

ЗАЩО общинската избирателна комисия не се само сезира ....

ЗАЩО централната избирателна комисия не се само сезира ....

тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си искат...


25 Ноември 2015 18:05 | Стоян Стоянов
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че е веке е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...
Жалко, много жалко за град Сандански. Управлението ще продължи по модела "Тотев", но с ново лице..... Кирчовото !
Всичко тотево е по местата си ....залегнало и чака сигнала атака.... за нови золуми ...и Кирчо пак си трае ...това е предателство спрямо хората гласували за ГЕРБ ! за какво ги държиш тея пенсионери това е престъпление ...долно държание.. -н КМЕТЕ ОТ ГЕРБ !! тия хора са участвали в тотевите престъпления и защо и държиш !!


25 Ноември 2015 18:11 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

разликата между Тотев и Котев е единствено в годините !!
Котев, однеси по един стек вода на тия отровени ора от с. Кръстилци ! ....еГати простотията .. ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..???с. Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по главната улица мълчиш..... ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? това са отровени хора ти си срам за града.. що мълчиш ..??? КИРЕ ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? Кире гадно е !! ти си срам за града.. що мълчиш ..???












25 Ноември 2015 18:40 | онази
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

... ми нищо чудно, че това се случва. Ние тичахме и гласувахме да избираме младото момче, новото, енергичното, да се променат нещата, пък то излезе старата песен на нов глас. Треа Кирчо да се стега и да ги изрита тия дърти хиени от общината и фирмите, че иначе на него ще му се стъжни живота. Май Янето ще илезе прав, като ни разправяше за Котев – тотев, ама ние се подигравахме.


25 Ноември 2015 19:34 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тъпо безвремие. Не е само при Вас. В Дупница цензурата продължава и всички си траят. Леви и десни. Вие се джанкате още от първата сесия и хоп... Пасков борец против феодализма на Тотев. Има ли общо между бруцелозата в Рила и водата в Кръстилци. Сигурно има. Добре е, че нашите юнаци от протестите "Бат Сали" нямаха възможност да поемат решаването на проблема в Гърмен. Още кръв да се лее... Простивам и утре няма да дойда до Сандански. Извинение и приятна вечер.


25 Ноември 2015 20:45 | Шимон
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

Юююююю... Кироо ти си Тотев лакей и ще глътнеш вода! Моралния Кмет за гражданите е Яне Янев!


25 Ноември 2015 21:36 | ОСТАВКА
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Янев, подай оставка !! Срамно е за лидер на национална партия да се класира трети на избори за кмет на малък провинциален град, при това -неговия роден. Стига лъга симпатизантите си, подай си оставката. И още нещо - ще има ревизия, първо на "твоите " пасища, да видим как лапаш евросубсидии без да имаш реална дейност.


25 Ноември 2015 21:47 | чети кмете
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Благоевград е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.
АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ


25 Ноември 2015 21:58 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Отровена земя, отровен водопровод -всичко това трябва да се изкара някъде на далече и загроби! Това е екокатастрофа! Деца ще се раждат там уроди, с три очи, с четири крака!
Защо се мълчи, там има реколта поливана с тази уранова вода! Животните пият от нея! Селяните ядат от тази радиоактивна продукция! и я продават на пазара в Сандански - това е един малък Чернобил! Български Чернобил!! ХОРА ЩО СИ МЪЛЧИМ ТА НЕ ХВАНЕМ ТОЯГИТЕ
КЪДЕ СА ЕКОЗАЩИТНИЦИТЕ! Къде е гражданското общество! Къде са общинските съветници от Сандански! Къде е държавата!!!!! Къде е прокуратурата!.
ТОВА Е ЕКОКАТАСТРОФА!! това е ЕКОГЕНОЦИД!

КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ?


25 Ноември 2015 22:00 | Сандански !!
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Моралния Кмет за гражданите е Яне Янев!


25 Ноември 2015 22:05 | Кмете,чеееети
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява
представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш ! Поповчевата керка що не оди и она !
Котев - пр


25 Ноември 2015 22:08 | старогражданин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Почнете първо с ревизия на Тотев да добиете смелост и опит.


25 Ноември 2015 22:09 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ чети !
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

разпореди проверка кмете ! обърни се с гняв назад .....тия хиени ..мани ги ...
Тотевите престъпления да се изкарат на яве !!


25 Ноември 2015 22:14 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Аман от пействане. Подхванах Оставка, а за нула време отлетя километър нагоре.


25 Ноември 2015 22:20 | за старагражданин !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

що направи со водопровода у с-Кръстилци ! на ли нещо ке правиш ..


25 Ноември 2015 22:26 | !
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Никой който е гласувал за ГЕРБ не очаквал такова гадно долно съглашателство с хората на Тотев !
Това ще унищожи ГЕРБ !!
Града също


25 Ноември 2015 22:55 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Кире, подпиши му на Янето договор за пасищата, за още четири години и ке ти седне у скут, като на Дончо.... или му извади кирливите ризи и да не ни срами градо повече!


25 Ноември 2015 23:05 | ЯНЕ ЩО МЪЛЧИШ !?!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

яне защо мълчиш ??
за незаконните продажби -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи..


25 Ноември 2015 23:14 | Ники Ненчев
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Нормално е преди да му се предяви сметката от пасищата, героят леко да приритва от нерви.


25 Ноември 2015 23:15 | за Бай Иван от Катунци !!
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че стана Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...дела се водят вече и съда ще отмени поне част от тези продажби !!по с. ДЕБРЕНЕ .....
но КИРЧО ЩО СТАНА КМЕТ МЪЛЧИ .....


26 Ноември 2015 00:19 | Негласувал
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Доволен съм, че не отидох да гласувам за тези хрантутници. Как може да сформират 13 комисии.! Толкова няма и в Народното събрание! Не се ли стряскат от големия брой нищо невършещи комисии. Само ще си пишат ЗАСЕДАНИЯ, за да взимат пари. Интересно - кога ще ходят на работа, откъдето също им плащат! Всеки членува в няколко комисии. Изведнъж станаха много задружни.


26 Ноември 2015 00:36 | Нина
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

На Общинските съветници в Сандански много бързо лъснаха гладните и голи г.....
Комисия по приватизация, ха-ха-ха... Наясно са, че вече няма какво да се приватизира, защото дядо Доньо отдавна се е погрижил да нямат работа в тази област.


26 Ноември 2015 01:07 | Кирил Кириловски
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В района на Зорница се режат незаконно вековни чинари, но всички се правят на разсеяни - общински съветници, кмет, директор на Горското в Мелник, природозащитници и др.
Бахо, Бахо, Бахо- о о!


26 Ноември 2015 01:41 | Петър и Петровица
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ептен магарета били тиа ора от общинскио съвет. Много зоб искат.


26 Ноември 2015 04:58 | гр.Мелник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Двама души са затрупани от свлачище на Крушунските водопади
Пътеките по Мелник са опасни, някой ке се претрепа там, ама на кой му пука тука !!
Господин Кмете Котев направи нещо, така гоним туристите .....там е опасно .


26 Ноември 2015 05:11 | зяа ЯНЕ !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи



26 Ноември 2015 05:37 | с. ПОЛЕНИЦА
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ПИТАЙ КИРЕ, КИРЕ ПИТАЙ до къде стигна този случай-резултат
цел град знае кой ореза гората министъра не знае - срам
Корнелия Нинова: Не приемам, че сечта при Поленица е била "незабелязана"
Министър Найденов: Готови сме да подпомогнем собствениците да възстановят гората, ако те го желаят. Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов информира Парламента, че държавата е готова да помогне на собствениците на изсечената край село Поленица 12-16 декара 45-годишна гора от черен бор да бъде възстановена.
Найденов каза това в рамките на парламентарния контрол в отговор на питане, внесено от Корнелия Нинова, депутат от Парламентарна група на Коалиция за България.
Министърът съобщи, че е извършена спешна проверка, при която е установено, че сечта е извършена от неизвестни лица, а имотът попада в зелената зона на град Сандански и НАТУРА-2000. Тезата Ви, че сечта е останала незабелязана, за мен е неприемлива. Радвам се, че е подаден сигнал до прокуратурата. Ще има ли наказани ..


26 Ноември 2015 06:27 | за Негласувал
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

заради такива кат теб сме на това дереже.....


26 Ноември 2015 06:35 | за днешната приемна на
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

областния Управител г-н Михайлов !! това е безсмислена приемна -тоя нищо
няма да предприеме срещу тотевите зулуми, това е цената на уговорката .....с Тотевите золумаджии..
От г-н Михайлов и г-н новия Кмет Котев нищо не става - наложителна е смяната на г-н Гикенски управител на УВЕКС и гл. архитект на Община Сандански Терзиева, но точно това е уговорката с ГЕРБ да не се пипат ! срам за ГЕРБ ! и това срамно ТКЗС дето се направи -общински съвет - това е да се продължи безнаказания Андон Тотевия грабеж ..и тровеж на хората от с. Кръстилци, срам, български срам...


26 Ноември 2015 07:59 | Ники Ненчев
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Разбира се, че ще е ядосан Янчо! Нормално е, когато знае, че скоро ще му се предяви за плащане сметката от пасищата, екс-политикът леко да приритва от нерви. Случвало се е много пъти ;


26 Ноември 2015 08:08 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Янето си знае точно за колко гласа е платил, но част от хората ги било гнус и не му дали гласа си..... Верно, ги разбирам хората, дори да си зел 50 лева, как да пущиш за таа гнаса! Нек сега да продаде палата в Цалим и да върне парите на спонсорите!


26 Ноември 2015 09:29 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

При кмет и Областен управител от Герб и опозиция РЗС... как да не се реши проблема в Кръстилци. Простивам от онзи ден, бавно и славно и се налага да променям програмата си. За мен беше по -интересно да бъда в сряда в Сандански, а и от съображения за сигурност предвиждах и този вариант. В понеделник и вторник имахме гостенка от чужбина, която вече лекува грип. Нито звука от сесията в Сандански беше звук, а видеото въобще го нямаше. Аз съм любител на директното участие в събитието и не разчитам на медиите. В следващия коментар ще споделя моите предположения на базата и на случващото се около Сапарева баня.


26 Ноември 2015 10:00 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Тотев не е вече кмет. Групата около Пасков подава оставки. Аргиров не е вече председател на Общинския съвет. Така отсвириха групата на РЗС, че си вкараха 6 (шест) таралежа в гащите. Центробежни сили има вече не само от Янев, а и от Петя Ставрева. Почва голямото клепане срещу Герб на Запад. До къде ще стигнат с компромати реформаторите-един Бог знае. С това клатушкане между хубаво и лошо се стига само до безвремие. Знае се кои ще са потърпевшите от тези действия. Всички други са под въпрос-победители и сеирджии.


26 Ноември 2015 10:24 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

за старогражданин

Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила ! защо не се премахва


26 Ноември 2015 10:32 | старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Утре го питайте Бисер Михайлов. Не съм го виждал и говорил с него с месеци. Поздрави и на него.


26 Ноември 2015 12:39 | касиерката
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Напускат заседанието, ама на края на месеца първи ще търчат да се разписват на ведомостта и да бутат картите в банкомата. Палячовци. Гражданска квота. Ако им каже Яне и свирки ще правят..... остриетата, брадвите, къртачите, трионите и пироните от фолклора на Радо Напушения.


26 Ноември 2015 15:59 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

това е един голям висок буклук


26 Ноември 2015 17:22 | за Кмета КОТЕВ !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански

Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански

ДОКОГА ще мълчиш за тия кражби 500 незаконно продадени земеделски имоти имоти с такива престъпни издадени удостове


26 Ноември 2015 17:25 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ДОКОГА ще мълчиш за тия кражби 500 незаконно продадени земеделски имоти имоти с такива престъпни издадени удостоверения ! докога !!защо не сезираш прокуратурата ! г-н Кмете !!защо ??!?!



26 Ноември 2015 17:38 | чети Кмете !!чети
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД
Седмо отделение
АДМИНИСТРАТИВНО
Д Е Л О
2182 / 2015

По жалба (протест) на

Павел Кръстев Стойков Document Link Icon
гр. Сандански ул. Илинден №18

срещу

Реш. по адм. дело № 8358/2014 на Адм. съд - София-град
Докладчик Мирослава Керимова Статус Определено
Материя Други Местонахождение Докладчик
Вид касация Заседания 01. 04. 2015
Образувано на 18. 02. 2015 г. Деловодител Димка Костова
Свършено на 01. 04. 2015 г.


26 Ноември 2015 19:44 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Този голям висок боклук е в основата на положителните промени във вашия район. През зимата вашите недоклепанци даже и не говореха за смяна на Тотев. Сега се отказват от ревизия. Поне от кумова срама да прочетат още веднъж питането на Додушев за ония 150хиляди за радиоактивния водопровод.


26 Ноември 2015 19:47 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

в Сандански няма промяна -стария Тотев бе заменен от младия Котев и дотам ....това е предателство...


26 Ноември 2015 20:01 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тепърва ще има промени при Вас. Искате държава, а нямате община.


27 Ноември 2015 04:18 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

имам чуството, че си нешо неадекватен


27 Ноември 2015 04:42 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

13. Комисия за установяване на конфликт на интереси: Иван Терзиев, Георги Батев - председател, Андон Ризов, Янко Ангелов - тия ли ще установят конфликтите на интереси дето тресат общината, това е смешно и жалко ....много жалко .....Янко е част от рупата на арх. Терзиева, как ще установи този конфликт, чуди печати и т .... н ..... язък за барута ...нищо няма да с получи


27 Ноември 2015 05:12 | с.НОВО ДЕЛЧЕВО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

господин МИХАЙЛОВ -по закона за военните паметници !!носите отговорност за тази гавра с градинката с паментика в с. Ново Делчево, община Сандански !!

(3) Председател на областната комисия “Военни паметници” е областният управител, а заместник-председател на комисията – заместник областният управител. Секретар на комисията е ръководителят на звеното “Отбранително-мобилизационна подготовка” в областната администрация.

ГОСПОДИ ЩО ГИ ТЪРПИШ ТИЯ УРОДИ Що ПОСЕНАХА НА ТОЗ ПАМЕТНИК !!!
КЪДЕ Е ВМРО !! крият се мамка им ...долна ...


27 Ноември 2015 06:20 | с.НОВО ДЕЛЧЕВО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

има ли областен управител ??
има ли прокуратура ??
има ли държава ?


27 Ноември 2015 06:28 | Иван Вазов !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Новото гробище над Сливница

Покойници, вий в други полк минахте,
де няма отпуск, ни зов за борба,
вий братски се прегърнахте, легнахте
и "Лека нощ" навеки си казахте -
до втората тръба.
Но що паднахте тук, деца бурливи?
За трон ли злат, за някой ли кумир?
Да беше то - остали бихте живи,
не бихте срещали тъй горделиви
куршума... Спете в мир.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Но кой ви знай, че спите в тез полета?
Над ваший гроб забвеньето цъфти.

Кои сте вий? Над сянката ви клета
не мисли никой днес освен поета
и майките свети.
Борци, венец ви свих от песен жива,
от звукове, що никой не сбира:
от дивий рев на битката гръмлива,
от екота на Витоша бурлива,
от вашето ура.
И тоз венец - той няма да завене,
и тая песен вечно ще гърми
из българските планини зелени,
и славата ще вечно пей и стене
над гробни ви хълми.




27 Ноември 2015 06:29 | Иван Вазов !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Почивайте под тез могили ледни:
не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,
ни славний гръм на битките победни,
към вечността е маршът ви последни.
Юнаци, лека нощ!
1885 год.


27 Ноември 2015 06:38 | с.НОВО ДЕЛЧЕВО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ГОСПОДИ ЩО ГИ ТЪРПИШ ТИЯ УРОДИ Що ПОСЕНАХА НА ТОЗ ПАМЕТНИК !!!
КЪДЕ Е ВМРО !! крият се мамка им ...долна ...крият се .


27 Ноември 2015 07:09 | Кмете,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Разпореди проверка за случая в с. Ново Делчево
за градинката с паметника !
това е престъпление!
вашето бездействие -- също !
АКО НЯМАТЕ СРАМ ОТ ХОРАТА ПОНЕ ИМАЙТЕ СТРАХ ОТ ГОСПОД !


27 Ноември 2015 08:22 | за Областния управител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР !!!!


27 Ноември 2015 08:56 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Моите съмнения за неадекватност ги коментирам с години. Целия форум над този коментар подчертава липсата на община. Така е било и някои искат това да продължи.


27 Ноември 2015 09:16 | .
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

гербаджийските плъхове влезнаха в съглашение, явно те ..


27 Ноември 2015 09:50 | старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А плъховете в РЗС какво правят...


27 Ноември 2015 11:12 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Плъхове има по всички партии. Липсата на равнопоставеност между Герб и РЗС в комисиите е за мен основна пречка за излизане от новия батак, който сами си сътворихте. Има хиляди начини за заобикаляне на вота на народа. Вие избрахте най-елементарния. Е, как да има прогрес???


27 Ноември 2015 15:22 | .
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

в РЗС няма плъхове, всички са с професии, доказали са се професионално


27 Ноември 2015 18:18 | старогражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Много сте скромни дори за Сандански със своите професионални доказателства. Ако има някакъв чар в РЗС това е в разбирането на тежката участ на обикновения човек. Яне е много, много по-земен от Кирчо. На този град му трябва този коректив.


27 Ноември 2015 18:30 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

участието на секретарят на община Сандански на приемната на зам. областния управител--/ г.. н МИХАЙЛОВ СЕ СКРИ И НЕ ДОЙДЕ / г-жа Лидия Матеева е подигравка с гражданите които гласуваха за ГЕРБ, гласувахме за нов модел, нова политика, нови хора .Та това ч0века, който плътно стоеше зад тотевите кражби и стои там кат орлица да и прикрива .....
Кмета Котев лапа мухи ....гледа умно тавана ..и мълчи ...мълчи ..неговата мълчи ...що мълчиш г-н КОТЕВ !! вашето поведение е меко казано неадекватно ...долно и гадно


27 Ноември 2015 20:11 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Видно е и от пресата, че вчера на Бисер Михайлов му е било само до Сандански. Чак след две седмици ще се опитам да осъществя среща с него. Ако можете бъдете реалисти.


28 Ноември 2015 04:34 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тоя номер вече не върви ....!


28 Ноември 2015 06:54 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Докато не мине касирането не виждам смисъл да търся разговори за Кръстилци. Моето участие отдавна е само информативно. До къде стигнахте и толкова. Ако се наложи пак да се намесвам, това няма да е нито с участие на Михайлов, нито на Тренков.


28 Ноември 2015 07:43 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бягаш .....бягаш ...уверили с че,
това е един голям висок буклук, знаееш кой ?


28 Ноември 2015 08:30 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Днес или утре Михайлов ще се смее на тия писания като ги прочете.


28 Ноември 2015 08:34 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

редно е да заплаче, човешко .....става въпрос за отровени хора
българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи !!
МИХАЙЛОВ ЯВНО Е ПЪЛеН дЕБИЛ !!


28 Ноември 2015 09:28 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До колко държавата ще си свърши работата не зависи само от Михайлов. На този етап всички мнения и заключения са прибързани. Припомнете си оня форум от 600коментара и предполагам, че ще Ви бъде интересно. Вчера ме обявиха за неадекватен, даже го подчертаха като интересен цитат. Трайкам с усмивка.


28 Ноември 2015 09:39 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

хората са отровени, това са фактите Михайлов е за затвора !! а вашите усмивки са гадни и безумни на фона на тези отровени хора, това е гадно държани ...


28 Ноември 2015 09:52 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз бях в Кръстилци по времето, когато вие се организирахте да преграждате магистралата, размахвахте тоягите и сваляхте Михайлов всеки ден. И днес ми тежи, че не стигнах да взема проби от "Хралупата". Съчувствие на думи или на дело???


28 Ноември 2015 10:22 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

какви проби те тресат .....установено е от държавните орани, че това що са пили тия хора е жива отрова .....ти у ред ли си ...в една нормална държава явно каква не сме Михайлов трябваш да е у затвора ...това ...е ..


28 Ноември 2015 13:10 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

От показанията на държавните органи Тотев и Гикенски стигнаха до административни нарушения.


28 Ноември 2015 19:30 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

господ ще ги накаже ....тея престъпници !!! а Вашите подхвърляния са неуместни и неетични ....


28 Ноември 2015 20:25 | с. СКЛАВЕ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.


28 Ноември 2015 20:51 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Скоро ще се разбере кой каква роля е играл около Кръстилци, а и около Сандански. Имам признаци, че е имало външна намеса. Това беше и целта на моето усилие.


29 Ноември 2015 06:53 | за горния
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Имам признаци, че е имало външна намеса - просто параноя


29 Ноември 2015 07:42 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Не можете да ме предизвикате да влизам в обяснения. Мене ме трият или лишават от достъп. А не тези с пействането или троловете.


29 Ноември 2015 13:48 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Старогражданино избегал от Сандански в Дупница, и от дупнишките бакии дроби каша-попара соли акъл на Сандански..... Ако толко ти се допада Янето, земи си го в Дупница па си праите шо знаете....


29 Ноември 2015 16:25 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Бай Иване, много късно се включваш по форумите за да ме свързваш родствено със Сандански. Форумът е за напреднали, даже и тия с пействането одъртяха .Цяла година терор.


29 Ноември 2015 16:32 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Преди котетата на французите светът разбра за агентурното минало на Тотев и Ризов.


29 Ноември 2015 16:51 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

жив и здрав да си


29 Ноември 2015 16:58 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Благодаря. Подобно. От Катунци ли ми пращате поздрава?


29 Ноември 2015 18:03 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

не от с. Кръстилци, на 4 километра от Сандански ако го знаеш ..


29 Ноември 2015 18:39 | за защо ???
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

за това гласувахме ! това получихме и сега трябва мълчаливо да чекаме четири години Кмето Кирчо да каже нещо та да разберем, че просто за нищо не става ...това е перекспективата .


29 Ноември 2015 19:32 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Напълних очите и ми лумна главата. Добре, че съпругата ми си решава кръстословица и не вижда сълзите. Ще успеем!!!


29 Ноември 2015 19:41 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Поздрави на младото фермерско семейство Джангови и ловната дружинка!


29 Ноември 2015 22:03 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ми беше чудно, защо толку се палиш за Сандански.... Без да имаш некаква връзка или директна информация, така си лупаш.... Па напиши за Дупница, не те разбирам защо коментираш Сандански без да познаваш района.


29 Ноември 2015 22:35 | Гергана
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Колко трябва да си отнесен от вихъра, за имаш претенцията, да казваш на кой град какво му трябва. Примерно, че на Сандански му трябва земен лъжец, който да му обещае 12 мега проекти за милиарди. Все пак, кажи ни, на Дупница какъв лъжец и трябва земен или неземен?


29 Ноември 2015 22:42 | за Гергана
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

не си права човека е свестен


29 Ноември 2015 23:19 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Преди много години мой семеен приятел обяви единствен в България радиоактивна тревога след аварията в Чернобил. Служебно бях ангажиран малко по-късно с измерване на радиоактивния фон в Дупница от лаборатория на БАН. През тези години общувах и с инж. Фани Шишкова, бивш представител на България в МАГАТЕ-Виена. С много четене по тия теми стигнах и до Кръстилци. И двамата са покойници, но ако бяха живи нямаше сам да ходя до Кръстилци. Дали Бисер Михайлов помни полковник .Божидар Лумбев от Химическа защита -Кюстендил така и не стигнах да го питам. Вечна им памет. Не ми е толкова приятно да се връщам към миналото и отново да го преживявам.


30 Ноември 2015 04:34 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

не обръщай внимание на тези гербаджийски дебили .... само напред ...техния човек кмета Котев се оказа едно пълно недоразумение ..


30 Ноември 2015 06:32 | тия гербаджии прости
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

не могат да допуснат че може да има такъв човек живеещ на стотина километра от с. Квъстилци и тази съдба на тези отровни хора да го развълнува .
Това е виша форма на простотия.
Върви напред и не им обръщай внимание


30 Ноември 2015 07:55 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

През лятото на 95-та година видях в гр. Балчик 100килограмовите деца на Чернобил. Водеха ги на групи на почивка на морето. Принуждавате ме да си спомням лошото. А няма ненаказано добро...


30 Ноември 2015 07:58 | .
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

за старогражданин-това са дебили гербаджийски ..


30 Ноември 2015 08:47 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Дебили има по всички партии, както и желаещи да използват проблема "Кръстилци" за извличане на политически ползи. В едно нормално общество до сега да сте блокирали магистрала "Струма"и т. н. Както си думате така и нищо не правите. Обществото не е убедено, че трябва да ви вярва. Останах с убеждението, че гласувалите за общинските съветници за РЗС са повече от гласувалите за кмет на РЗС. Може и да греша, но на тая плоскост тепърва ще мисля.


30 Ноември 2015 09:34 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Чукате в Гугъл на :Божидар Лумбев и стигате и до мен. Все някои от Къстилци ще каже дали ме е виждал. Толкова. Приятни празници!


30 Ноември 2015 09:49 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дано Ви направи впечатление, че няма коментари под статията. Преяждането с власт лиши Дупница от местното подобие на струма. ком.


30 Ноември 2015 12:46 | .
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

кмете това голямо взимане :

Програмата финансира допълнителни възнаграждения за екипа по проекта, като за 24 месеца бяха изразходвани средства за възнаграждения както следва:
представител на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите Сандански : 5757, 84 лева;
представител на община Струмяни: 3474, 88 лева;
представител на община Петрич: 2817, 88 лева;
технически сътрудник от община Сандански: 2965, 82 лева;
счетоводител от община Сандански: 2144, 26 лева
и ръководител на проекта от община Сандански: 2296, 00 лева.

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !
защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми ! защо ???



30 Ноември 2015 12:47 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Золума в Кръстилци требе да нервира всеки честен Българин! Но ми е чуден човеко от Дупница, че е много задоволен от 12те неземни лъжи на земния Яне ! Сепак убаво ли ти е, кога ни лъжат гадно и на цело ?Ако дойдам утре в Дупница да лъжа народо, дека ке им дигна утре двойно заплатите във фармацията, грижа за манечкио човек ли ке биде или гадна одвратна лъжа ? Илядо пати ти се каза, оти досега Яне два пъти е лъгал народо, дека е против Тотев, а си е зел имотите от Тотев и си е гласувал цело време за Тотев, колко пъти да ти се повтори! Сега земниот Яне нема да добие имоти от общината и е нервиран, нормално !Па ако имате поголем лъжец в Дупница похвали се


30 Ноември 2015 12:58 | .
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

за Бай Иван от Катунци - що КОТОВ не изкара що е взел Янето !!само моабети ??


30 Ноември 2015 13:04 | !?!
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

за Бай Иван от Катунци - Золума в Кръстилци требе да нервира всеки честен Българин!
Котев що бяга от този случай неговата .....? крие се ?? мама ?


30 Ноември 2015 13:33 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Не мога да взимам отношение по всичките проекти на РЗС-бях достатъчно критичен по първия предложен от тях. И днес не съм убеден, че Янев и Котев са наясно с икономическите реалности в района. И перспективи. Това, което Янев можа да постигне беше срещата му с учителите и докторите на чаша минерална вода. С местния бизнес се срещна Котев с това и завърши кампанията му. На чаша вино. Имате си клъстери в района, дали са български или гръцки-не мога и това да зная, но се досещам за един .ТИМ. Имате си и браншови организации. Що протести бяха по страната от тях. Не може в Сандански да няма от тях. Пак се досещам за една организация. ТИМ. И т. н.


30 Ноември 2015 14:52 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Имате ли по арни лажговци в Дупница от Янето, оти не кажуваш ? Янето "даваше " двойни цени за гроздето, при вас в Дупница имате ли толку дашен и добар лажго?


30 Ноември 2015 15:21 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ще чукна в гугъл на РЗС-Дупница да видя какво ще излезе. Аз поне нямам спомени за някаква дейност след неуспеха им за президент.


30 Ноември 2015 15:46 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да, хирурга Тодор Бачев. Много способен млад човек. Отдавна е в МВР-болницата в София. Толкова. Следи от РЗС. В Кюстендил е Ризов-местния роман на РЗС. Мой личен приятел.


30 Ноември 2015 16:10 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Двоен доход от грозде само след огромни инвестиции. Някога по Германия що вино изпих нито кръвно дигнах, нито лекарства пих. А си ги носех.


30 Ноември 2015 18:03 | Кмете, КОТеВ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

докога ще прикриваш тия тотеви мазници
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !

защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми !
защо ???
не извадиш на яве кои служители какви пари са взима ли допълнително по разни програми


30 Ноември 2015 23:48 | господин кмете,
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

при най - малкия дъжд града под главната улица заприличва на басеин !
отпуши шахтите ...кмете ! това гикенски що по държиш !
некой ке се удави .


01 Декември 2015 04:33 | кмете,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

града е тъмен, тия лампи що не светят, изпотепахме се ... защо не светят тия лампи....


01 Декември 2015 04:45 | .
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

кмете, лавката срещу теливизионната база се оборудва с ток и вода ! лавката на Пеевски ще почне да работи ... защо лъжеш избирателите, че ке се манат лавките на Пеевски .....що не се махат, а им се прекарва ток и вода ...
Ако има нещо не у ред, що не излезеш пред хората и да кажеш кой е сгазил лука ...лука яко сгазил ...защо мълчиш само, това ли ти е откритото управление ..


01 Декември 2015 04:50 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

що направи с водопровода в с. Кръстилци, там тия хора са на водоноска до колкото знам! водата е отровна, района замърсен ...с радиоактивност ! нищо не се прави ...сите мълчат .


01 Декември 2015 05:00 | !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Шест протежета на Ахмед Башев напуснаха администрацията в Гърмен доброволно.
кога ще си тръгнат Тотевите протежета, та те командат общината .


01 Декември 2015 06:42 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЧЕТИ - докога ще държиш тия тотеви мекерета дето разграбиха общината !
Д0КОГА !!
Кметът на Петрич Димитър Бръчков уволни директора на Стопанска дирекция към общината Лъчезар Кобуров и шефът на отдел "Местни данъци и такси" Георги Георгиев.
Мотивът на градоначалника е, че двамата са били част от екипа на Вельо Илиев, както и натрупани през последните години 8 милиона лева недобори, което говори за недобре свършена работа.
Прекъснатите трудови взаимоотношения са по взаимно съгласие.
Д. Бръчков освободи от работа и досегашния началник кметска канцелария Евгени Панков, който в екипа на бившия кмет Вельо Илиев заемаше длъжността в продължение на 12 години. Сексеретарят на общината Туфчо Сандъкчиев също получи заповед за освобождаване.


01 Декември 2015 08:00 | кмете ,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Що не изкараш на яве тия граждански договори - колко са ..


01 Декември 2015 08:31 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Включи се и Пасков и нищо чудно, ако пействането е поръчано от него. Времена...


01 Декември 2015 11:40 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Преди 25 години, доста навътре в западна Германия ме упоиха и ми взеха цялата документация. А пих само нещо подобно на тоник. От тогава внимателно наблюдавам "пасковите бракя".


01 Декември 2015 12:04 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

за старогражданин тресете параноя .


01 Декември 2015 12:31 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Скоро ще се разбере кой какво го тресе.


01 Декември 2015 17:20 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

има го този момент


01 Декември 2015 19:42 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Остава да го има и Пасков-Герб и Пасков-РЗС?


01 Декември 2015 20:40 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

новия кмет се оказа гола вода !


01 Декември 2015 20:56 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ще видиме скоро кои са му настойниците. Местни или външни. До тогава само догатки, къде успешни, къде не. Далече сте ми. Търся аналогии между Сапарева баня и Сандански. В моята практика пействането е правено само от чугунени глави. Но не и в такива размери.


01 Декември 2015 21:57 | Гергана
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Аз наблюдавам Лагос и търся аналогии с Нагорни Карабах....


01 Декември 2015 22:07 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Курортната мафия в България си прилича по действията си.


02 Декември 2015 03:00 | за Гергана
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

права си ....


02 Декември 2015 06:03 | господин кмете,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

докога ще мълчите усилено - 100-120 хил. лева вложени в незаконно изграден водопровод, радиоактивен - мълчите ???!? и що вълчите !! заповед влязла в кила на РДСКА за отстраняване и закопаване някъде по деретата тези радиоактивни тръби ! защо не сезирате прокуратурата !! защо !?!?


02 Декември 2015 06:33 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Чукнете във в. Вяра на: Илия Пасков и вижте коментариите под статиите. Не е лошо и статиите да прочетете. Приятен ден.


02 Декември 2015 17:04 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

копирай дискусията и я прати знаеш къде ! котев е пълно .....знаеш какво !?!


02 Декември 2015 17:08 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

докато модератора не я изтрил .....


02 Декември 2015 17:57 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дискусия не се прави с пействане.


02 Декември 2015 18:12 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

това що става община Сандански минава всякакви морални граници ..


02 Декември 2015 19:10 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Докато не приключат с комисиите, приемат бюджета, а и решат касирането няма кой да обърне внимание на проблемите, трупани с години. Има достатъчно барут и напрежение по трите точки, които изредих. До тогава общината си движи ежедневните дела. Най-много да сменяват неудобни началници. Чак след това започва дебатът за проблемите, които ги набивате една година. Четете всички местни медии и си правете заключения.


03 Декември 2015 06:39 | !!!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

и що ги ядохме жабетата ...


03 Декември 2015 06:42 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

кой си ти дето постоянно даваш някакви акъли непотребни ....


03 Декември 2015 08:30 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Някой, който го трият, лишават от достъп и т. н.


03 Декември 2015 09:52 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Този, който въведе цензурата в Дупница, вече иска касиране на изборите за общински съветници. Четете МУ вестника и си мислете за жабетата.


04 Декември 2015 21:45 | Бай Иван от Катунци
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Кире, не ги чувай мизериите нито ден повеке, земи им ливадето на тие тарикати яневи гнасни, дай ливадите общински само на животновъдите и се ке се среди


04 Декември 2015 23:45 | за Бай Иван от Катунци
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

РЗС: Предлагаме временна комисия за установяване на всички факти, довели до значителни вредни последици за Община Сандански


05 Декември 2015 22:24 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Регионално развитие 2007-2013г. “ изтекла е тази програма, каква актуализация те тресе кмете Котев !
До сега колко пари са вложени в тоя обект ...и колко са гепени ? дай отчет кмет стига си бягал по тъч линията ...къде остана Вашата програма - откритост, честност спрямо гражданите .... и първо ревизия и после актуализация ... ?!?! защо се криеш от наболелите проблеми ....кражби и корупция ....и пак кражби ....прав бе чичо ми ..това
момче само ще замете ....под чергата тия кражби ! Къде е това областно чучуло да вземе отношение ....това е ново безумие ....ново безумие .....и пак лапане ....Котев ...ти се оказа едно .....малко поставено човече ...нова политика топки.... Защо не реагира и Янето, там праще се от хилтита, бормашини и прави лопати антикорупционни .....шо сега Яне мълчиш ..
дай да се организираме и у понеделник пред общината ! секи да носи домати и меткане ...по съветниците .....Господин Котев това е долно и гадно !! първо ревизия --..... после другото ..Господин Котев


06 Декември 2015 06:00 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

не бягай !!!!! не бягай ?!?!

1. Изслушване на кмета на общината Кирил Котев за проверките, етапите на изпълнение и финансовите ангажименти на общината по проект "Изграждане на ПСОВ и рехабилитация и разширение на В и К мрежа на гр. Сандански" и по проект "Сандански – зората на ранното християнство".


06 Декември 2015 07:26 | за БОЙКО БОРИСОВ !
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

не е хубаво да с гавриш со тия отровени хора от с. Кръстилци !! просташко е ! днес со тех утре с теб!!!
17 жители на село Кръстилци изпратиха жалба до премиера Бойко Борисов !
явно трябва да занимаваме г - н Путин !! след Сирия трябва и на тея отровени хора да помогне


06 Декември 2015 10:03 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Честит ни Никулден! Чакам да мине касирането и отивам на среща с Областния управител. Времето много, много напредна и вече може да се отчитат само действия и бездействия. Просто няма место за думи. Спрете с пействането. Ако желаете доброто на града и селата. Предстои ни да видим що за опозиция ще е РЗС. Дайте им възможност за публична изява по форумите. На този етап само Пасков има полза от този вид протести. Всички бяха окаляни от едната и другата страна-само той е на сушина с концесия за 35 години. Парите са нищо за хора, които на всяка цена желаят да владеят положението.


06 Декември 2015 10:25 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

какво общо има касирането на изборите с радиоактивния водопровод в с. Кръстилци !
това е престъпление ! бездействието на Областния също ?!?


06 Декември 2015 10:30 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

РЗС трябва да излезе на улицата, да събуди гражданите .....с писане по форумите няма да стане !!

Не вярвам аз, че калугер

ще спаси раята —

свободата не ще екзарх,

иска Караджата.


06 Декември 2015 11:38 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз съм от 90-та в политиката и зная кога, къде и как да говоря за Кръстилци. Толкова.


06 Декември 2015 11:48 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

пусна ли им чиста вода ! и ли само ги будалкаш, ти ора к изумрат бе човек


06 Декември 2015 14:27 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Помазан от Бога Руский Президент!
Господи Иисусе Христе пази, ръководи и винаги закрилай този достоен Руски Президент- Владимир Владимирович Путин!
Дано той да помогне на България и на с. Кръстилци


06 Декември 2015 16:35 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

11 000 човка са прочели този сайт и са разбрали, че просто за нищо не ставате .....


06 Декември 2015 16:36 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ваше благородие, в този живот не стигнах да посетя Русия, но в другата Германия ме водиха да видя общежитие за руски и полски емигранти. Не знаех къде ме водят и бях поразен. В една прекрасна местност се разминахме по алеята с две просто облечени руски девойки. Хем стройни и хубави, хем хванати под ръка. По селски. На входа на общежитието пишеше :Забранено е готвенето по стаите. Съдби. Не вярвам някоя от тях да се е върнала при Путин.


06 Декември 2015 17:05 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

става въпрос за тия отровени хора от с. Кръстилци, това коментирай


06 Декември 2015 17:15 | с.Кръстилци
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НИЕ няма да ходим при господин Путин, ние го каним да дойде при Нас да ни помогне .....


06 Декември 2015 17:16 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Коментар след действие. Докато не се срещна с Бисер Михайлов няма какво да коментирам.


06 Декември 2015 17:20 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тоя за нищо не става ....


06 Декември 2015 17:22 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вече са Ви помогнали. В България има 48 проблемни места като Кръстилци. На територията на бившата ГДР са около 500. Много се съмнявам тук да не са умишлено намалили бройката...


06 Декември 2015 17:28 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

вярвайте ми от това не ми става по леко .....с. Кръстилци е моята болка и срам за Областния Михайлов !


06 Декември 2015 18:27 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много вода изтече от зимата и едва ли има човек, който да е навил повече пружината на Михайлов от мен. А Кръстилци е срам преди всичко за Гикенски. Предполагам, че и постройката около цистерната е издигната след решението за премахването на водопровода. Кои са били покровителите на Тотев и Гикенски по това време все ще се разбере. Не е Михайлов.


06 Декември 2015 18:36 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Това що стана в Кръстилци и плод на престъпното бездействие на г-н Михайлов !
тоя се скри от приемната в община Сандански ! прати замесничката ! скри се .....как миш у трици


06 Декември 2015 18:41 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

това безумие се направи по времето на ГЕРБ !! те го скриха ....сега Кирчо, детето на ГЕРБ също го прикрива ...това престъпление ...гласувахме за Кирчо младо момче непокварено и що сега и той се крие ...крие се ....не го поставя този въпрос на сесия


06 Декември 2015 18:44 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Край на годината е както виждате навсякъде ходи заместничката.


06 Декември 2015 18:57 | от Смилово
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

г-н Йорданин докога ще прикривате престъпленията на гл. архитект на община Сандански !!
това е строителна авария, а Вие какво правите .....правите се на ние чул ни видел.....
НАРЕДБА № 1 ОТ 16 АПРИЛ 2007 год. ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА АВАРИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Обн. ДВ. бр. 36 от 4 Май 2007г., изм. и доп. ДВ. бр. 28 от 28 Март 2014г.

Глава първа.
ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
за кмета на Сандански !
Съобщение
заради свлачище затвориха достъпа до две заведения и автомивка до Новия санаториум в Сандански !
Кмете, там нищо не е затворено - човек ке умре там ! тогава ли ке се размърдащ ...
Емо Пирата подкопа ската /насипа/ и той тръгна да пада и сега спиране няма ! това е едно голямо недомислие ! и пак виновни нема да има ....


06 Декември 2015 18:58 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Крие се ....това е истината ...крие се ...


06 Декември 2015 19:03 | за старогражданин питай !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Седалище и адрес на Областна администрация Благоевград
Пощенски код 2700,
гр. Благоевград,
площад „Георги Измирлиев” № 9
Контакти с Областна администрация Благоевград

E-mail за въпроси: delovodstvo@bl. government. bg

Телефони на администрация, консултации, административно обслужване:
(073) 88 14 01; 88 14 06 – централи
(073) 88 14 07 – телефон за консултации, свързани с административното обслужване
0800 11 073 – зелен телефон за сигнали и предложения (безплатен за гражданите)


06 Декември 2015 19:13 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тая моабетка ми я пускате за 101-ви път.


06 Декември 2015 19:24 | за старогражданин !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

възползвай се


06 Декември 2015 19:40 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Михайлов ми е дал личния си телефон, имам и удобен за него час за разговори. Но кога да му се обадя решавам аз, а не форума.


06 Декември 2015 23:06 | за старогражданин !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ти решавай - над единадесет хиляди човека са прочели този сайт - ти решавай


07 Декември 2015 05:33 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

г-н Йорданин докога ще прикривате престъпленията на гл. архитект на община Сандански !!
това е строителна авария, а Вие какво правите .....правите се на ние чул ни видел.....
НАРЕДБА № 1 ОТ 16 АПРИЛ 2007 год. ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА АВАРИИ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Издадена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството
Обн. ДВ. бр. 36 от 4 Май 2007г., изм. и доп. ДВ. бр. 28 от 28 Март 2014г.
Глава първа.
ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
за кмета на Сандански !
Съобщение
заради свлачище затвориха достъпа до две заведения и автомивка до Новия санаториум в Сандански !
Кмете, там нищо не е затворено - човек ке умре там ! тогава ли ке се размърдащ ...
Емо Пирата подкопа ската /насипа/ и той тръгна да пада и сега спиране няма ! това е едно голямо недомислие ! и пак виновни нема да има ....
ЗАЩО НЕ разпоредиш проверка - общината там е закопала 25 хиляди общински пари за проучване ...наши общински пари за да се прикрият золумита на главния архитект !!! защо .....? бездействието ВИ е престъплени


07 Декември 2015 06:37 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

сезирай прокуратурата за това кметско бездействие


07 Декември 2015 06:49 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

качи телефона на областния, да го направя на бъзе и коприва


07 Декември 2015 07:10 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

гражданите на Сандански трябва да излязат на улицата, просто няма друг начин ....
Котев се оказа слаб, много слаб Кмет .


07 Декември 2015 08:45 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Много е рано да правите категорични заключения за кмет, съвет, Герб и РЗС. Изчакайте да мине седмия ден на декември.


07 Декември 2015 15:48 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Касират изборите за общински съветници в Дупница.


07 Декември 2015 17:22 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Опасността е всички разходи да бъдат заплатени от общината

"Да, има риск за този проект - "Сандански – зората на ранното християнство" - да бъде провален. Полагаме усили да влезем в срок - 11 декември, тази година. Решил съм да спася проекта. Цялата информация... гарантирам, че ще я получите цялата информация - тя в обем 50 класьора. Приветствам Вашата заинтересованост! ", така отговори кметът на Община Сандански Кирил Котев на въпроси, зададени от съветници.


07 Декември 2015 17:41 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Янев да настоява за външен одит на общината. Кирчо явно не си дава сметка в какво блато може да потъне. Поема всички активи и пасиви на 12годишен феодализъм.


07 Декември 2015 17:56 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Янев, този път действа много точно - иска одит на всички дейности на общината ...а кирчо се по тъч линията действа ...да мине, но не се получава ....от тия 6. 1 милиона лева поне 3. 0 милиона са откраднати .


07 Декември 2015 17:58 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

одита е държавен ....


07 Декември 2015 18:08 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тамън да си видиме и държавата. Пък и Герб. Как на едни места настоява за одит, а на други не.


07 Декември 2015 19:14 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Подадох топка за воле на РЗС. Отиде ли в аут (алт ло вашему) не търсете вина в мен. Изчаках се от сандански1. ком да пуснат повече подробности.


07 Декември 2015 20:14 | Гергана
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ако Струма иска съвет за наистина шокираща новина, мисля подходящо е "Днес няма скандал с Яне, той е напълно спокоен и предлага разумен подход. " :)


07 Декември 2015 20:47 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Приключи външният одит на Община Враца, обяви кметът Калин Каменов. Първото, което е излязло като резултат, е че общината е работила 4 години без управленска програма на кмета. Предложената от предишното ръководство е отхвърлена от ОбС на 27 май 2012 година и след това нова не е предлагана за одобрение. Годишните отчети на ръководството не са качвани на сайта, което е в нарушение на принципите на прозрачност и достъпност до информация, обяви Калин Каменов.


07 Декември 2015 20:51 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гергана да чукне в струма .ком: на Калин Каменов


07 Декември 2015 21:11 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ГЕРБ Благоевград люлка на политици: Калин Каменов се кандидатира за кмет на Враца


08 Декември 2015 05:50 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

В прав текст: 6 милиона и 100 000 лева ще трябва да бъдат измъкнати от данъкоплатците в общината, от всеки един от нас.
КИРЧО се прави на спасител .....не разпорежда одит ....бяга ...по тъч линията ....


08 Декември 2015 05:52 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

това момче ....се прави нещо на ....


08 Декември 2015 05:54 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Доста хора трябва да бъдат зад решетките, но нали няма закони в България и си правят каквото си искат, само корупцията се разраства все и все повече във нашата мила България.
Янето, трябва да сезира прокуратурата за това бздействие на Кмета Котев .....


08 Декември 2015 15:39 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Котев (от Тотев) знае отдавна за 11-ти декември. Предполагам, че вече са и взели мерки да не се случи голям резил. Поредния пиар в стил"Новаков". Това могат, това правят. Не се заблуждавайте, че са способни за три дни да правят чудеса. По-точно да им ги правят.


09 Декември 2015 10:29 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сега е моментът, в който Живко Иванов да поведе десните към реформи. Това е възможно дори при 8-"за" и 6-"въздържали се". Не вярвам едно касиране съществено да промени нещата. Дни за действие. Иначе сте умрела работа...


09 Декември 2015 13:13 | .
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

народа ке го изчека Кирчо и как види, че нищо не става ке му рипне ...


09 Декември 2015 15:27 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С коя 6-ца ще прави Живко 8-ца за да стават в Сандански положителни промени... тепърва ще се разбере. Има златен шанс .Той.


09 Декември 2015 17:21 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

гражданите на Сандански трябва да излязат на улицата, просто няма друг начин ....
Котев се оказа слаб, много слаб Кмет, пет маймуни го разиграват как си искат ..срамота
.... три са пенсионирани ....


09 Декември 2015 18:46 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Без организация се съмнявам дали ще изведете на улицата и трима пияни. Що се отнася до местната организация на Герб-не може да бъде силна след 12 годишно управление на местен феодал, ухажван от Изток и от Запад. Нищо повече не е и РЗС. Готов съм да им се извиня, ако ми покажат на дело, че не съм прав. Предполагам, че местните хора, които живеят и работят в чужбина, най-добре съзнават какво сте загубили през тези 12 години.


09 Декември 2015 20:29 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И Петрич се готвят за външен одит...


09 Декември 2015 22:09 | за старогражданин !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

самите гербаджии за му скочат на Котев .....не може така ... пет маймуни го разиграват как си искат ..срамота.... три са пенсионирани .... просто не става ....и като не може да си оди со време


09 Декември 2015 22:17 | за старогражданин !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ти ли си тоя що за водата на с. Кръстилци се пише .....
направи ли нещо ?????


09 Декември 2015 22:30 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Общество без власт на закона, без власт на морала - това е нашето и няма как да стане просперитетът.


09 Декември 2015 22:50 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С очите си не съм видял никой от политиците на Сандански. Много съм дърт за да приемам за достоверно всяко мнение по форумите. Чета много и се старая да добия обща представа. Всичкото това е заради предизвикателството Кръстилци. Имаме си достатъчно помия по Дупница. За мен 100км са проблем, но за мафията не. Има тесни връзки между нашите градове. Но на друго ниво. Познавайки нашите шарлатани си представям вашите. Шило в торба не стои. Тук-там се издават, важното е да хванеш момента. Тогава шутирам или подавам да шутират.


09 Декември 2015 22:56 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

за старограданин
водата си тече..... всичко продължава да с замърсява .....става радиоактивно ....нищо неее мърда почнаха и хора да измират от рак ...всичко с потулва ....ния новите са кат ония старитее ..... и господ мълчи


10 Декември 2015 03:07 | в очакване
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

И на персонала в болницата обеща да спре уволнението на санитарите, но засега нищо


10 Декември 2015 04:14 | за очакване
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Кирчо се оказа едно голямо нищо, нищо .....язък за нашите очаквания ...пет маймуни го разиграват как си искат ..срамота.... три са пенсионирани .... просто не става ....и като не може да си оди с време ....


10 Декември 2015 04:30 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

11 526 прочитания на този сайт ....нещо не изпитваш ли неудобство ...ако аз съм Кмет ще ме е срам ...голям срам щях да бера, а ти що правиш ....провеждаш тактика ден да дойде друг да мине и самун да загине ....с тая тактика скоро ще събереш недоволните граждани пред общината с тояги у ръце да ти искат сметка ....в политиката или можеш или не можеш ....разчисти общината и тръгвай .....напред ....ако ти стиска .....ако не дай си оставката с време ...нови избори и друг Кмет ...


10 Декември 2015 06:31 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ОБЪРНИ СЕ С ГНЯВ НАЗАД !! ТИЯ ТОТЕВИ МЕКЕРЕТА ЩО ГИ ДЪРЖИШ ОЩЕ В ОБЩИНАТА ЩЕ ТЕ ЗАВЛЕКАТ НА ДЪНОТО ! ОСВОБОДИ СЕ ОТ ТЯХ И ВЪРВИ НАПРЕД .....


10 Декември 2015 06:46 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Не повече от две хиляди човека са чели тази статия. Не заблуждавайте себе си поне. Така до никъде.


10 Декември 2015 06:58 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

11 565 прочитания това отчита брояча !


10 Декември 2015 07:14 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Брояча отчита и плюсовете, които си слагаме...


10 Декември 2015 07:52 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

това него знам


10 Декември 2015 07:56 | .
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

11586 прочитания - само влизанията отчита !! САМО КМЕТА НЕ ВЛИЗА ..


10 Декември 2015 10:39 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Настоявайте за външен одит. Тази молба я отправям към всички десни в Сандански.


10 Декември 2015 11:13 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

в Сандански са само леваци ...


10 Декември 2015 15:21 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В моята практика само бивши комунисти дават категорични оценки за цял град. Това ви е от БКП-то.


10 Декември 2015 15:35 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

на практика така е ..
за старограданин
водата си тече в с. Кръстилци .... всичко продължава да с замърсява .....става радиоактивно ....нищо неее мърда почнаха и хора да измират от рак ...всичко с потулва ....ния новите са кат ония старитее ..... и господ мълчи


10 Декември 2015 16:30 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

След една година ходене по мъките за Кръстилци ВЕЧЕ не може да се говори в бъдеще време.


10 Декември 2015 17:43 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Отровена земя, отровен водопровод -всичко това трябва да се изкара някъде на далече и загроби! Това е екокатастрофа! Деца ще се раждат там уроди, с три очи, с четири крака!
Защо се мълчи, там има реколта поливана с тази уранова вода! Животните пият от нея! Селяните ядат от тази радиоактивна продукция! и я продават на пазара в Сандански - това е един малък Чернобил! Български Чернобил!! ХОРА ЩО СИ МЪЛЧИМ ТА НЕ ХВАНЕМ ТОЯГИТЕ
КЪДЕ СА ЕКОЗАЩИТНИЦИТЕ! Къде е гражданското общество! Къде са общинските съветници от Сандански! Къде е държавата!!!!! Къде е прокуратурата!.
ТОВА Е ЕКОКАТАСТРОФА!! това е ЕКОГЕНОЦИД!
КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар