Силна заявка на ГЕРБ за изборна победа в Зелен дол и Селище

07 октомври 2015 16:08   8 коментара   7242 прочита


Десетки жители на благоевградското село Зелен дол се събраха за среща с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и с кандидата на партията за кмет на селото. По същия динамичен начин и с богата дискусия протече и срещата с жителите на Селище.

Младият и амбициозен кандидат на ГЕРБ за кмет на Зелен дол Благовест Христов представи своята визия за управление и развитие на селото. Той даде заявка да е винаги на разположение на хората, да организира качествено административно обслужване, да продължи работата по благоустройството на селото и с грижа за децата да се стреми към изграждането на стадион и детска градина.

„Декларирам, че ще давам редовен отчет пред хората за свършената работа, вземайки предвид техните съвети и предложения”, заяви категорично Благовест Христов. Водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници Йордан Андонов поздрави младият кандидат за кмет за смелостта му да остане в селото и да се стреми да подобри живота на жителите му. На срещата в Зелен дол присъстваха и други кандидати за общински съветници – Ивайло Златанов, Евгени Бибов, Спас Попадиин, Кирил Илиев, Илиян Георгиев, Красимир Роячки, Йордан Миленков, Давид Петров, Христо Ангелов, Антоанета Дивилска, Велимир Димитров. Всички те заявиха подкрепа за Благовест Христов и за разрешаването на проблема с липсата на лекар за селото. Силна подкрепа даде и Стефан Марков с 25-годишен стаж като кмет на Зелен дол, който заяви, че Благовест Христов не е само кандидата на ГЕРБ за кмет, а кандидата на цялото село и в него са вперени очите на надеждата за по-доброто бъдеще на селото.

Заредена с много положителни емоции, идеи и конструктивни предложения беше и срещата с жителите на Селище. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Благой Панайотов се бори за четвърти мандат и препълнената зала беше ясен сигнал за подкрепата на хората. „Моят девиз е „Направи това, което може да се види, да се пипне и да се ползва от всички. Така съм работил досега, така ще продължа и занапред, ако ми гласувате отново доверие”, заяви Панайотов. Той изброи видимите неща до момента: няма режим на водата, подобрена е инфраструктурата, всички улици са проходими, монтирани са над 130 улични лампи и други.

Жителите на селото поставиха въпроси предимно за здравното обслужване и за работа за младите хора. Кандидатът за общински съветник Кирил Илиев обясни, че Община Благоевград под ръководството на кмета д-р Атанас Камбитов, който е кандидата на ГЕРБ за втори мандат, са увеличени с 80% социалните услуги за гражданите и това предоставя възможност за безплатни помещения за лекарски кабинети в населените места. Йордан Миленков, също кандидат за общински съветник, посъветва младите да се регистрират в Бюрото по труда, където се предлагат курсове за преквалификация.

Друг кандидат от листата – Евгени Бибов, директно предложи работа за външна изолация и насърчи младите да бъдат по-активни в търсенето на реализация. Накрая кандидат-съветникът Красимир Роячки изрази удовлетворение от активната работа през изминалите години на Благой Панайотов, който винаги е имал подкрепата и на общинския кмет д-р Камбитов. Всички присъстващи изразиха убеждението си, че г-н Панайотов ще бъде новият стар кмет на Селище с номер №34 в бюлетината.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 


Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
07 Октомври 2015 18:18 | Избирател
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Даньо! Данчо! Оченце! За мен като избирателка, а и за моите съграждани ще бъде любопитно как уреди съпругата си на последната и държавна службичка /не работа/. Ще присъствам на всичките ти предизборни срещи и очаквай този въпрос да ти бъде зададен.
Така че имай готовност за отговор!


07 Октомври 2015 20:26 | ВЕРГИЛ
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

БЛАГОЙ ПАНАЙОТОВ Е ПЕНСИОНЕР, КАКВО МОЖЕ ДА ДАДЕ НА СЕЛОТО ТЕПЪРВА, РЕДНО Е ДА ИЗЛЕЗЕ В ПЕНСИЯ И ДА СИ ГЛЕДА ПЕНСИОНЕРСКИТЕ ГОДИНИ, ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ КАНДИДАТИ, БЪДЕЩЕТО Е НА ТЯХ !


07 Октомври 2015 20:31 | Ангел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стефчо Марков иска да ни развали купона, няма да се предадем, ще се борим докрай, с ВМРО напред към победата


07 Октомври 2015 20:35 | КОЦЕТО
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В Зелен дол, Кмет ще бъде Ангел Младенов, ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА


07 Октомври 2015 20:38 | 3245768
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къртицата пак ще загуби, остарели методи предлагаш


07 Октомври 2015 22:24 | Зелен дол
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Стефан Маркок не е кандидат за Зелен дол!!! а кмета трябва да е от Зелен дол така че..... :D


08 Октомври 2015 08:06 | светла
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

КМЕТА ПАНАЙОТОВ Е ПЕНСИОНЕР ПО БОЛЕСТ ОТ МНОГО ГОДИНИ И СИ ТРАЙКА И СИ ВЗИМА ЗАПЛАТКА. ЕТО СЕГА АВГУСТ МЕСЕЦ ИМАШЕ 65 ГОДИШНИНА И С ПАРИТЕ ОТ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА 5 000 /ПЕТ ХИЛЯДИ/, ВМЕСТО В ПАРАКЛИСА ДА СЕ ВЛОЖАТ СИ НАПРАВИ РОЖДЕН ДЕН В ДВОРА НА ЧЕРКВАТА, КАТО ПОКАНИ ГОСТИ ОТ 9 СЕЛА ИДА ГИ ПОЧЕРПИ.


08 Октомври 2015 17:41 | За Зелен дол
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ангел Младенов е долно гнусно ченге. Няма да позволим той да е кмет на Зелен дол. Кмета ще бъде Благовест Христов напук на всички псевдо войводи (дупедавци) в Зелен дол.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар