Сидеров: Евробюрократи, доходите в ЕС трябва да започват от 500 евро

22 май 2014 16:22   3 коментара   2779 прочита


На протест пред Представителството на Еврокомисията лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви, че доходите в България са 10 пъти по-ниски, отколкото в Западна Европа и определи това като позор, унижение и двоен стандарт.

„В Евросъюза, в Брюксел, аз ще кажа в лицето на самодоволните евробюрократи – доходите в България и целия Евросъюз трябва да започват от 500 евро минимална заплата и 250 евро пенсия. Второто, което ще кажа на бюрократите в Брюксел е, че за България се отпускат 5 пъти по-малко фондове. Това е дискриминация, това е двоен стандарт и ние сме против него. Ние даваме толкова членски внос, колкото получаваме. Това е позор и това трябва да се поправи, някой трябва да го каже. Вие си отговорете на въпроса кой може да го каже, кой? АТАКА, аз разбира се, няма друг кой”, заяви Сидеров.

В Европарламента АТАКА ще иска същите субсидии за българския фермер, каквито другите в Евросъюза, защото ние не сме по-нисши.

АТАКА ще настоява пред Брюксел да се преразглежда договора с България за затварянето на Трети и Четвърти блок и удължаване живота на Пети и Шести блок на АЕЦ „Козлодуй“, защото, по думите на Сидеров: „Това беше едно престъпление срещу България, извършено от кабинета на Сакскобургготски и продължено от кабинетите Станишев, Борисов и днешния. Това трябва да се поправи.”

Волен Сидеров подчерта, че в Европарламента ще каже ясно: „Не на санкции срещу Русия, не на икономически санкции, не на забранителни списъци”.

АТАКА отново се обяви против евроценностите, които Европа иска да ни наложи – гей бракове, трети пол, педофилия. От партията докараха Кончита Вурст и заявиха, че не искат Вурст да бъде еврообразец.

„Ние казваме, че сме ПРОТИВ Еврокомисията и Евросъюза да се намесва в работите на Господ Бог всевършител на всичко видимо и невидимо на този свят. Това не може да бъде човешка дейност, тя е противобожествена, тя е богоборческа и някой трябва да им го каже. Това е богословът Волен Сидеров, той ще им го каже така, както го е писал години-години наред.”

АТАКА Е С НОМЕР 20 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА


Още за: доходите   ЕС   протест   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
22 Май 2014 16:26 | Мачку випичку
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Питали радио Ереван:
- Откъде Бареков е взел толкова пари за кампания?
- Съкратили са ги от бюджета на "Атака".


22 Май 2014 17:17 | генчо
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

не съм цъфнал и вързал финансово, ама тоя ако ще и 500 лева да ми даде пак нема да гласувам за него


22 Май 2014 18:19 | Иван
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Страшно се е "загрижил" Воленчо за обикновените хора. "Помага" наляво и надясно. След изборите глупаците, които дадат гласа си за него ще пийнат по няколко студени води и ще чакат бленуваните над 500 евро. Ще ги получат, но някой друг път, а Воленчо ще си ги взима в поне четворен размер. Защото ако ги загуби няма да има Деничка, а и много други екстри.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар