Сензационно! ГЕРБ срути бастиона на червените-Гоце Делчев

27 март 2017 00:17   7 коментара   41132 прочита
Д. Гамишев
Д. Гамишев


Д. Гамишев

ГЕРБ нанесе съкрушителен удар върху БСП в Гоце Делчев,в бастиона на червените ПП ГЕРБ спечели 4064 от гласовете на града, а БСП - 4150 По малко от 100 гласа е разликата в полза на БСП ,което е победа за ГЕРБ и нейния нов лидер Димитър Гамишев.

Години наред ГЕРБ не успяваше да постигне добър резултат в Гоце Делчев заради това, че градът бе определен като червен бастион, а червеният кмет Вл.Москов за непобедим. Без кмет, с нов лидер ГЕРБ Гоце Делчев показа днес завидни резултати. И понеже следяхме кампанията отблизо, категорично заявяваме, че по нахъсан в предизборната битка политик от Димитър Гамишев не видяхме. Гамишев работеше сърцато за партията и привлече много млади хора в нея за изключително кратък период. Добър резултат над 4000 гласа има партията и в Разлог.

Иво Иванов

7 коментара
27 Март 2017 00:43 | Мусомища
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

А Гамишев как е с преференциите? Май няма да е депутат. А Боцев е в парламента. Сигурно защото ГЕРБ е победила БСП. Смях в залата.


27 Март 2017 10:22 | Шкумба
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Едно време имаше виц за един мач между Англия и България, в който се казваше, че падаме с 3:0, но като се има предвид, че резултата можеше да е и 7:0, загубата ни автоматично се превръща в победа... Мите, зарежи политиката, това не е твоя мач, иначе струмата добре си я подработил, сигурно на приятелска основа.


29 Март 2017 09:08 | Копривлен
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Стига си лъгал идва и видов ден. Някой май има дело на 15 ти . Вече нямаме имунитет? http://enovina.bg/novina/kandidat-deputat-e-podsudim-za-ubijstvo-na-putya-962/


29 Март 2017 14:52 | Мосомища
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Мите, за теб гласува чобанина Чурката с овцете и Чай Ваньо с биволите на бай Илия, ако бяха гласували и каруцарите за теб, барабар с конете и магаретата, ти сигурно сега щеше да си в парламента .На следващите избори, всички гадини, гущери, змии, хлебарки, въшки и бълхи да се ангажират за теб, и ти си вече победител !!!


30 Март 2017 13:16 | ?
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Лидерът на ГЕРБ в Гоце Делчев Димитър Гамишев е подсъдим за убийство по непредпазливост.

На 13 март в Окръжен съд-Благоевград е поредното заседание по наказателното дело срещу Гамишев, който е кандидат-депутат в Благоевградската листа на ГЕРБ.

Делото се отлага няколко пъти от адвокатите на обвиняемия, коментираха окръжни магистрати.

Димитър Гамишев е на подсъдимата скамейка за смъртта на възрастен мъж от село Копривлен.

В края на месец ноември 2014 година, той прегазил с колата си "Хюндай" пресичалия пътното платно Иван Георгиев Жбантов.

Гамишев карал със 100 километра в час в населеното място, сочи експертиза по делото.

Жбантов бил на разходка с братята си Атанас и Тодор.

При силния удар дядото получил множество наранявания. Починал дни след инцидента в столичния институт "Пирогов".

Справедливост сега търси внукът на Иван Жбантов, който не може да се примири с безнаказаността спрямо Гамишев.

По случая е изпратено ръчно написано трогателно писмо до л


05 Април 2017 02:39 | Георги
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

ХаХаХа стромаси ке ви купа за 1 лимонада. В ролитиката треват умни ора и вогати кат мене. А не сиромаси. Иаз сам крал крал В Америка и имам много Зелени Гуштери. За това имам млада жена образована Адвокатка


19 Април 2017 21:36 | Doktora
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гоше, не се впрягай на коментарите. Ти си образовн и културен човек. Поздравявам те. Ние сме лекарско семейство и гласувахме за теб. (името на фам. ми запазвам) Бъди устремен и щастлив.
Радвам се, че отстранихте този тунчев а.. Иначе се целеше в мястото ти под давление на баща му пишман доктор стоян тунчев-баламата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар