СДС подкрепи Георги Андонов за кмет на Гоце Делчев

09 октомври 2015 08:55   4 коментара   4862 прочита


СДС застана официално зад кандидатурата на Георги Андонов за кмет на община Гоце Делчев.

Това стана ясно след среща между кандидата на ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев, Борислав Миланов – народен представител от парламентарната група на „Реформаторски блок“ и симпатизанти на СДС в Гоце Делчев.

„Заставаме зад кандидатурата на Георги Андонов не само защото ни обединяват дясното мислене и идеи, но преди всичко защото съвпадат нашите виждания за развитието на Гоце Делчев, за промяната, която е крайно време да се случи тук“, заяви Борислав Миланов.

„Подкрепата на СДС в Гоце Делчев е особено важна за мен. Особено важна, защото това е решение, което наистина се базира на обща идеология, на близки идеи. Особено важна, защото е открита и ясно заявена. Защото не се случва заради безпринципни и задкулисни договорки, целящи само и единствено лично облагодетелстване и удовлетворяване на нечии интереси.

Особено важна е тази подкрепа, защото няма нищо по-логично от това ние като партии – членове на едно политическо семейство – да споделяме сходни виждания за развитието на нашата община“, добави от своя страна кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ Георги Андонов.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Г. Андонов   ГЕРБ   подкрепа   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
09 Октомври 2015 11:10 | ИЦО
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

КАКВО СДС, ТА ТЕ СА ЕДИН ФАЙТОН ХОРА! НЕ, НЕ НЯМАТ И ТОЛКОВА, БОЙКО КОМУНИСТА, СИНА НА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТА ОТ УКВ -ЕТО МУ УДАРИ НОЖА И СЕГА Е САМО ЕДНО СЕМЕЙСТВО, ГЛАСУВАЩО РАЗЛИЧНО, ПОВЕЧЕТО ЗА КОМУНИСТИТЕ !ХА, ХА, ХА, КОМУНИСТИ, ПОДКРЕПЯТ ТРАКТОРИСТА -КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГА -ХА, ХА, ХА,...!!!!!


09 Октомври 2015 13:35 | гнусно
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

гнусно и тъпо - какъв канди-дут - дутка! кви 5 лева
Министър Лукарски пък си счупил крака – и той, горкият, като Бойко – и то на същото място, представяте ли си.


09 Октомври 2015 19:45 | Гери
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кои бяха тия сдс, тоя пък от Дупница какво прави в града. Няма ли някой за снимката от Г. Делчев?


10 Октомври 2015 07:21 | 123
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ХА ХА ХА МНОГО Е ВАЖНО ДА ЩЕ МОЖЕ ДА СИ НАЦНАЧАВАТЕ КАКТО СИ ЗНАЕТЕ МАРИЯНА ХАЛАЧЕВА СИ НАЗНАЧИЛА СИНА ЗА УЧИТЕЛ В III ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ КАДЕТО Е ДИРЕКТОРКА А МИЛЬО МОЛЛОВ КОИТО Е ДИРЕКТОР В КОРНИЦА НАЗНАЧИ ЖЕНАТА НА ДИРЕКТОРА НА ЛЪЖНИЦА А ПЪК ТОЙ МУ ВЪРНАЛ ЖЕСТА НАЗНАЧИЛ ПЛЕМИНИКА НА МИЛЬО МОЛЛОВ. ТЕ ВСИЧКИ СА ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ
ХА ХА ХА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар